- 9 Şubat 2017
- 179
- 106
- 18
- 35
- Konu Sahibi Melegin Annesi
-
Teşekkür ederim canım benim darısı SanA ve tüm isteyen arkadaşlara . Canım dediğin belirtiler bende de öyleydi . Benim adetim 10gün sürüyor adetten 4 gün sonra yumurtlama oldu ve kazayla degerlendirildive ilişkiden sonra bikaç saate kasıklarım ağrımaya belim ağrımaya başladı . Ben o zaman hissettim kesin tutacak dedim normalde ilişki sorması ağrım olmaz adet belirtim de yok benim direk olurum . 12 gün geçti ilişkiden ve hep bel kasik ağrısı oluyor göğüsler şiş ağrılı doymak bilmiyorum. Sık idrara çıkma ve Yeni Yeni yerimden kalkınca anı göz kararması oluyor ve ufak ufak midem hareketleniyor. Ve uykulu geziyorum hep. Hadi hakkınızda hayırlısı Hayırlı haberini yaz mutlaka
Canım bende öyleyim adet günüm olsa dicem heralde olucam. Sonu hüsran diye korktum emin de olamadım diye buraya attım netice benim gözler bozuk değil :) adet günün se yap derim çıkar mutlaka ister istemez stres oluyor ama Ona göre dikkat edersin . Ve şunu da diyim gazın da varsa normalden fazla Tamamdır yaniinşallah canım çok heyecanlanıyorum sonu hüsran olcak diye de korkuyorum açıkçasıara ara adet olcakmışım gibi kask ağrım da oluyor çünkü wc ye koşuyorum bişey Yok ohh diyorum :)) ne zaman test yapsam ki sizce ?
Öyle rahatsız etmek kadar bi gaz sorunu yaşamıyorum ama şiş hissediyorum karnımı normalde adetten öncede olur ya böyle şeyler o yüzden emin olamıyorum sonucunda üzülmeyeyim dye de adet olayım diye bekliyorum saf safCanım bende öyleyim adet günüm olsa dicem heralde olucam. Sonu hüsran diye korktum emin de olamadım diye buraya attım netice benim gözler bozuk değil :) adet günün se yap derim çıkar mutlaka ister istemez stres oluyor ama Ona göre dikkat edersin . Ve şunu da diyim gazın da varsa normalden fazla Tamamdır yani
Önce hayırlısını iste canım. Olup da hayırsız olacağına Allah hayırlısını nasip etsin sonuç ne olursa olsun Allah hayırlı olanı versin . Ben Şuan ikinci çocuk düşünmüyordum eşimde Aynı şekilde Kaç ay işsiz kaldı Yeni girdi bir yere birsürü skntimiz var . Hiç ummadığınız anda nasıl olur bu hata diye düşündük Allahım hayırlısını nasip et herşeyi en iyi bilensin dedik. Kısmet böyleymiş vardır bir Hayır bundada dedikÖyle rahatsız etmek kadar bi gaz sorunu yaşamıyorum ama şiş hissediyorum karnımı normalde adetten öncede olur ya böyle şeyler o yüzden emin olamıyorum sonucunda üzülmeyeyim dye de adet olayım diye bekliyorum saf saf
Önce hayırlısını iste canım. Olup da hayırsız olacağına Allah hayırlısını nasip etsin sonuç ne olursa olsun Allah hayırlı olanı versin . Ben Şuan ikinci çocuk düşünmüyordum eşimde Aynı şekilde Kaç ay işsiz kaldı Yeni girdi bir yere birsürü skntimiz var . Hiç ummadığınız anda nasıl olur bu hata diye düşündük Allahım hayırlısını nasip et herşeyi en iyi bilensin dedik. Kısmet böyleymiş vardır bir Hayır bundada dedik
Amiin İnş canım . Inşallah seninde güzel haberini alırızÇok doğru canım nasipten ötesi Yok hayırlı ise olsun inşallah. Sezin'de sıkıntılarınıza belki güneş gibi doğar Allah kucağına almak nasip etsin
Hay allah neden öyle oldu ki ilk idrar mı doğru oluyor genelde hiç de bilmem ki ama sonuçta testlerin yanılma şeysini var diyorlar bence sen kan da baktır canım pzt günü dr.a git. Bende şimdi test aldım yarın ilk idrarla yapcam heycanlıyımKızlar dün yaptığım testi gördünüz . Bugün Sabah ilk idrarla yapıyım dedim negatif çıktı silik bile yok. Kafam karıştı
Bende anlamadım beklicem p.tesi kan aldiricam Yada adet günüm idrar testi tekrarlicam . Yapınca yaz canım. İnş Hayırlı haberini alırızHay allah neden öyle oldu ki ilk idrar mı doğru oluyor genelde hiç de bilmem ki ama sonuçta testlerin yanılma şeysini var diyorlar bence sen kan da baktır canım pzt günü dr.a git. Bende şimdi test aldım yarın ilk idrarla yapcam heycanlıyım
Umarım canım bi yanım var diyo bi yanım Yok heyecandan ölüücem :) bence senin de ikinci yaptığın test yanlıştır vardır diye düşünüyorumBende anlamadım beklicem p.tesi kan aldiricam Yada adet günüm idrar testi tekrarlicam . Yapınca yaz canım. İnş Hayırlı haberini alırız
Kasıklarım ağrıyor bugün hiç agrimamisti yeni Yeni başladı test negatif çıkınca ve ağrı sizi da olmayınca dedim yok da ben kndimimi kandirdm .Umarım canım bi yanım var diyo bi yanım Yok heyecandan ölüücem :) bence senin de ikinci yaptığın test yanlıştır vardır diye düşünüyorum
Umarım vardırBende goruyorum.
Ayy kuzum özlemişim seni bende seni hatırlıyorum topik açınca gözüm aramıştı seni zaten . Umarım vardır heyecanla bekliyorum hayırlısı olsun inşallah sen Napiysn nasılsınMrb canım, seni hatırlıyorum:) Çizgi görünüyor. İkinci yaptıgın yanlış bence büyük ihtimal. İnş. güzel haberler alırsın enn kısa zamanda
Sagol canımm:) Ben hala bekliyorum. 8. ayım . Sogan kürü yaptım bu ay 6 gün. Bat 18-19 şubat . Olmasa cıkmazdı canım testte, bembeyaz oluyor olmayınca. Kan ver pazartesi inş.Ayy kuzum özlemişim seni bende seni hatırlıyorum topik açınca gözüm aramıştı seni zaten . Umarım vardır heyecanla bekliyorum hayırlısı olsun inşallah sen Napiysn nasılsın
İnş seninde sevinçli haberini alırız kuzum kaybolma sakın beraber sayalım günleri :)) Ah kuzum kafam oyuzden karıştı benimde ilk yaptığım silik ikinci yaptığım negatif hiç bsy yok. Bekliyrm bendeSagol canımm:) Ben hala bekliyorum. 8. ayım . Sogan kürü yaptım bu ay 6 gün. Bat 18-19 şubat . Olmasa cıkmazdı canım testte, bembeyaz oluyor olmayınca. Kan ver pazartesi inş.
Geç dollenmis olabilir canım yumurtlama günü n neydi . Pozitif düşün pozitif olsun bak hamissin bebeğini de etkilemeKızlar adetim 2 gun geçti beta hcg 23 cikti testler hep pozitif ama silik sizce ne olabilir doktor suan bisey dyemem degerin dusuk dedi fazla ağır kldrma dedi offf korkuorm umarım yükselir
Geç dollenmis olabilir canım yumurtlama günü n neydi . Pozitif düşün pozitif olsun bak hamissin bebeğini de etkilemeKızlar adetim 2 gun geçti beta hcg 23 cikti testler hep pozitif ama silik sizce ne olabilir doktor suan bisey dyemem degerin dusuk dedi fazla ağır kldrma dedi offf korkuorm umarım yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?