Teste bakarmisiniz

bende gordum hayirli olsun cnm

idtest yanlışda gösterebilir canım sen en iyisi kan testi yapdir
bazen idrar testleri yanılıa bilio benimde bikere ogle oldu ilk pozitif sonra negatif ama moralini bozma en iyisi kan cnm biliosun idrar da negatif ama kanda pozitif cıkan çok insan var
Pazartesi idrar testi yenilesem mi Yoksa adet gununumu beklesem bilemedim. Idrarda o pozitif i gormedem kan testi yaptırmak istemiyorum ya . Böyle de bir manyaklık var işte

cok teşekkürler canım Amin yaa deme kuzuma oyle çocuk dedigin cadılk yapar annesi
Aslında çocuklarla aram çok iyidir en yaramazini bile yola getiriyorum ama terzi kendi söküğünü dikemezmis Evde benim Junior halim küçük Anne resmen ben ona kızıyorum Oda bana terlik atıyor annelik çok güzel ve çok farklı bişey olmadan önce ettiğimiz hayaller gibi değil tadı çok farklı . Hem zorlu hem güzel mesela 2 senedir bir gece bile ağlamadan ve Yanımda uyumadığını hatırlamıyorum . Her gece kurulu saat gibi 2 kalkar ağlar gene Yanımda yatar . Allah herkese nasip etsin inşallah benim gibi bordo bereli Anne etsin terlik uzmanı oldum

genelde hep öyledir zaten herkes başkasının çocuguna bakar kendisine sıra gelince bişey yapamaz sen çocuk olursun çocugun anneAma annelik çok güzel bişey güzel anlatmışsın cnm İnş Allah banada nasip eder o bambaşka duyquyu

Inş canım amiiin . Topik açarsın haber edersin bize artık

Kızlar slm bugun test yaptım sonuç pozitif Allah'a çok şükür ama endişeleniyorum kanda gözükmezse diye ya keseyi göremezsem ya kalp atışını duymazsam diye korkular başladı pzt günü kan testi yaptrcam eğer herşey normalse 4-5 haftalık hamileyim sanırım Allah'a şükür. Ne zaman bu kaygılarım gider ne zaman oh derim acaba çok tuhaf bi his değil gibi geliyorum hala kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…