- Konu Sahibi Melegin Annesi
-
Güzel olacak ins.sonucu canım. Ben buralardayım:)İnş seninde sevinçli haberini alırız kuzum kaybolma sakın beraber sayalım günleri :)) Ah kuzum kafam oyuzden karıştı benimde ilk yaptığım silik ikinci yaptığım negatif hiç bsy yok. Bekliyrm bende
adet daha 6gunde bukadar cıktıysa hayırlısı olsun cnnBu ay erken yumurtlama oldu hemen adet bitti 4 gün sonra yumurtlama oldu. Benim adetime daha 6 gün var canım. Yarın Sabah uyandığım da yapıcam diğerini . P.tesi de kan testi yaptırmaya . Hadibhayirisi
bende gordum hayirli olsun cnmKızlar adete 6 gün var hesabıma göre bugün 3+4 adetten beri 16Ocak sat.
13 şubatta tekrar denicem ama bugün test aldım ve hayalet çizgi var gibime geldi çok afedersiniz 1saatlik idrarla yaptım testi . Ya bişey var orda Yada benim gözler bozulduEki Görüntüle 1951684
bende gordum hayirli olsun cnm
İnş kızlar bu Sabah yaptığım test negatif çıkınca moralim çok bozulduadet daha 6gunde bukadar cıktıysa hayırlısı olsun cnn
bazen idrar testleri yanılıa bilio benimde bikere ogle oldu ilk pozitif sonra negatif ama moralini bozma en iyisi kan cnm biliosun idrar da negatif ama kanda pozitif cıkan çok insan varİnş kızlar bu Sabah yaptığım test negatif çıkınca moralim çok bozuldu
idtest yanlışda gösterebilir canım sen en iyisi kan testi yapdir
Pazartesi idrar testi yenilesem mi Yoksa adet gununumu beklesem bilemedim. Idrarda o pozitif i gormedem kan testi yaptırmak istemiyorum ya . Böyle de bir manyaklık var iştebazen idrar testleri yanılıa bilio benimde bikere ogle oldu ilk pozitif sonra negatif ama moralini bozma en iyisi kan cnm biliosun idrar da negatif ama kanda pozitif cıkan çok insan var
Inş . Hem istiyorum hem korkuyorum. Benim kız maşallah 10 taneye bedel iki tane olursa ne halt edicem onu düşünüyorumbence erken yapmışsın testi canım psikolojini bozup kafana takma hamilesin bence sonuçta o çizgi çıkmış orda adetini bekle
İnş olur canım çünkü hamile olup göstermezse eger onda yanlışlık olur sonnuçta silikde olsa cıkmışInş . Hem istiyorum hem korkuyorum. Benim kız maşallah 10 taneye bedel iki tane olursa ne halt edicem onu düşünüyorum
Inş canım Allah hayırlısıyla önce gobusunuzu sonra kucaginizi boş bırakmasın. Adını melek koyduk ama pekk bir cadıbu arada Allah bagışlasın cnm o melekden banada kismet olsun İnşAllah
Aslında çocuklarla aram çok iyidir en yaramazini bile yola getiriyorum ama terzi kendi söküğünü dikemezmis Evde benim Junior halim küçük Anne resmen ben ona kızıyorum Oda bana terlik atıyorcok teşekkürler canım Aminyaa deme kuzuma oyle çocuk dedigin cadılk yapar annesi
genelde hep öyledir zaten herkes başkasının çocuguna bakar kendisine sıra gelince bişey yapamaz sen çocuk olursun çocugun anneAslında çocuklarla aram çok iyidir en yaramazini bile yola getiriyorum ama terzi kendi söküğünü dikemezmis Evde benim Junior halim küçük Anne resmen ben ona kızıyorum Oda bana terlik atıyorannelik çok güzel ve çok farklı bişey olmadan önce ettiğimiz hayaller gibi değil tadı çok farklı . Hem zorlu hem güzel mesela 2 senedir bir gece bile ağlamadan ve Yanımda uyumadığını hatırlamıyorum . Her gece kurulu saat gibi 2 kalkar ağlar gene Yanımda yatar . Allah herkese nasip etsin inşallah benim gibi bordo bereli Anne etsin terlik uzmanı oldum
Inş canım amiiin . Topik açarsın haber edersin bize artıkgenelde hep öyledir zaten herkes başkasının çocuguna bakar kendisine sıra gelince bişey yapamaz sen çocuk olursun çocugun anneAma annelik çok güzel bişey güzel anlatmışsın cnm İnş Allah banada nasip eder o bambaşka duyquyu
bakalıp Allah nasip etsin daha yeni evlendim 1ay olduInş canım amiiin . Topik açarsın haber edersin bize artık
Kız Allah seni napmasin . Bende uzun zamandır bekliyorsun sandımbakalıp Allah nasip etsin daha yeni evlendim 1ay oldubekledim belki hamiş kalırım diye ama adet oldum bakalım önümüzdeki ay nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?