Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teste silik çıkan çizgi yardımcı olurmusunuz hamilemiyim
Ya aslında ben sabah 7 gibi kalkıp testi yaptım iki dakika falan bekledim adetimde 6 gün gecikti olsaydı hemen çıkardı yine negatif diyip yattım testi atmamıştım bi kaç saat sonra kalkıp baktıgımda bu şekildeydi
Kuruma çizgisi olabilir bir daha yapın isterseniz ya da kan verin genelde silik çizgi 5 dk içerisinde çıkıyor ama 10dk bekleyin tekrar silik çizgi çıkarsa var demektir belki yumurtlamanız geç olmuştur
Kuruma çizgisi olabilir bir daha yapın isterseniz ya da kan verin genelde silik çizgi 5 dk içerisinde çıkıyor ama 10dk bekleyin tekrar silik çizgi çıkarsa var demektir belki yumurtlamanız geç olmuştur