Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testiniz hatalı demek ki. Kan testi şaşmaz. 2.30da genelde lab. alt sınır değeridir. Kimisinin 0 kimisinin 1 kimisinin 2.30 olur genelde burdan sonra dönmezkızlar yaaa dün yani adet günümde test yaptım pozitif çıktı baya net ama kan 2.30 çıktı böyle olup pozitife dönen var mı
Testiniz hatalı demek ki. Kan testi şaşmaz. 2.30da genelde lab. alt sınır değeridir. Kimisinin 0 kimisinin 1 kimisinin 2.30 olur genelde burdan sonra dönmez
Kan testi gayette şaşar tam iki kere şaştı acilden verin kanı ordan çıkan doğrudur sağlık ocağı hep hatalı çıkarıyor son iki gebelikte de hep hatalı kan sonuçları aldım
İçinize sinmiyor ise özel kliniklerde verin. Olduğuna inanıyorsanız bin lira gibi bir ücret. Acilde zaten alıpta bakmıyorlar. Sadece tedavi görecekseniz tedbir amaçlı bakılıyorevet bende sağlık ocağında verdim adet günüm diye mi çıkmadı acaba 1 hafta daha belkim. gelmezse
Benimki acil olmuş oluyormu bana doktorum ver demişti kan sulandirici kullaniyorum gebeliği öğrenir öğrenmez iki kere heparin kullaniyorum2 gün sonra tekrar verin. lütfen böyle bir sey icin önerildigi gibi acile gitmeyin acil degilsiniz cünkü, bir acil hekimi olarak söylüyorum.
İçinize sinmiyor ise özel kliniklerde verin. Olduğuna inanıyorsanız bin lira gibi bir ücret. Acilde zaten alıpta bakmıyorlar. Sadece tedavi görecekseniz tedbir amaçlı bakılıyor