Testere dişli aslan pençesi ile hamile kalan var mı

ezgi_00

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
110
En iyi cevaplar
1
76
18
37
evet bu bitki ile hamile kalan var mı aranızda hanımlar. Bizim 2 yıldır bebek olmuyor. Sebepsiz infertilite dediler. Bu bitkiyi bir tanıdıktan duydum. Asla çocuğun olmaz demişler bunu kullandığı ay hamile kalmış. Ben de bu ay başladım günde 1 kez çayını içiyorum.Aranızda başka kullanıp olumlu sonuç alan var mı acaba.

evet bu bitki ile hamile kalan var mı aranızda hanımlar. Bizim 2 yıldır bebek olmuyor. Sebepsiz infertilite dediler. Bu bitkiyi bir tanıdıktan duydum. Asla çocuğun olmaz demişler bunu kullandığı ay hamile kalmış. Ben de bu ay başladım günde 1 kez çayını içiyorum.Aranızda başka kullanıp olumlu sonuç alan var mı acaba.
Ya masAllah bende sipariş verdim bekliyorum ins bize de sifa olur :) ben ekstra birde hacamat olacağım

Adetin 2. günü başladım.10 gündür günde 1 bardak içiyorum. Ek olarak çörekotu bal tarçın kürü yapıyorum.

Yol canım adetlerim çok düzenlidir. Hormonlar da normal. Sebepsiz infertilite var. Belki işe yarar diye düşündüm.
Anladım cnm bende bugün regl oldum corekotu denicem cayi bir sonraki ay denerim olmazsa diye düşündüm

Ben de 10 gündür iciyorum. Insallah faydasini görürüz ama icip de hamile kalan varsa bize umut olur🙁

Back
X