Ya masAllah bende sipariş verdim bekliyorum ins bize de sifa olur :) ben ekstra birde hacamat olacağımevet bu bitki ile hamile kalan var mı aranızda hanımlar. Bizim 2 yıldır bebek olmuyor. Sebepsiz infertilite dediler. Bu bitkiyi bir tanıdıktan duydum. Asla çocuğun olmaz demişler bunu kullandığı ay hamile kalmış. Ben de bu ay başladım günde 1 kez çayını içiyorum.Aranızda başka kullanıp olumlu sonuç alan var mı acaba.
Bu ay kullanıyorum. Sonuç olumlu olursa buraya yazacağım. Benim gibilere umut olur diye.Ya masAllah bende sipariş verdim bekliyorum ins bize de sifa olur :) ben ekstra birde hacamat olacağım
Adetin kaçıncı günü basladinizBu ay kullanıyorum. Sonuç olumlu olursa buraya yazacağım. Benim gibilere umut olur diye.
Adet düzensizliğiniz filan var miydiAdetin 2. günü başladım.10 gündür günde 1 bardak içiyorum. Ek olarak çörekotu bal tarçın kürü yapıyorum.
Yol canım adetlerim çok düzenlidir. Hormonlar da normal. Sebepsiz infertilite var. Belki işe yarar diye düşündüm.Adet düzensizliğiniz filan var miydi
Anladım cnm bende bugün regl oldum corekotu denicem cayi bir sonraki ay denerim olmazsa diye düşündümYol canım adetlerim çok düzenlidir. Hormonlar da normal. Sebepsiz infertilite var. Belki işe yarar diye düşündüm.
Ise yaradı mı?Yol canım adetlerim çok düzenlidir. Hormonlar da normal. Sebepsiz infertilite var. Belki işe yarar diye düşündüm.
Beklemedeyim bata 2 gün varIse yaradı mı?
Ay hadi ins pozitif görürsünüz Rabbim hüsrana uğratmasin sonucu benimlede paylaşır misinizBeklemedeyim bata 2 gün var
Amin. Tabiki paylaşırım .Ay hadi ins pozitif görürsünüz Rabbim hüsrana uğratmasin sonucu benimlede paylaşır misiniz
Merhaba ne yaptınız sonuç belli oldu muAdetin 2. günü başladım.10 gündür günde 1 bardak içiyorum. Ek olarak çörekotu bal tarçın kürü yapıyorum.
Bende merak ettimMerhaba ne yaptınız sonuç belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?