siz kullandınız mı ne bilim bana öyle söylendiyok be ne saçma düşünce o
kullandım canım hamile kalmadım ama mantıksız geldı inanma Allah ne derse o hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahsiz kullandınız mı ne bilim bana öyle söylendi
O nedir ilaç mıDoktora gidin inositole başlayın bitkiler tehlikeli bence
Hayır vitamin takviyesi denilebilir doktora sorun mutlaka adetleri ve yumurtlamayı düzenliyor. Trendyolda yorumlara bakabilirsiniz inositol yazıpO nedir ilaç mı
Hayır vitamin takviyesi denilebilir doktora sorun mutlaka adetleri ve yumurtlamayı düzenliyor. Trendyolda yorumlara bakabilirsiniz inositol yazıp
İçerken mi hamile kaldınız ben içerken hamile kalmıştım sürpriz bir gebelik oldu benim ve biri bana öyle demişti benim oglum oldu gerçekten şimdi adet düzensizliği için tekrar içmek istiyorum ve o kadının dediği aklıma takıldı sormak istedimBen çok kez içtim erkek çocuk ne alaka anlamadım kızım var
Hayır, ben bekardım çoğunluk kullandığımda polikistiğe ek büyük kistlerimde vardı ve ilaç kullanamadığım bir dönemdi doğal yollara başvurmuştum, çok büyük bi kistimi temizlemişti ameliyat olacaktım o kadar büyüktü. Sonra ara ara adetim geciktikce içmiştim zaten hemen hamile kaldım, gebelik için kullanmamıştımİçerken mi hamile kaldınız ben içerken hamile kalmıştım sürpriz bir gebelik oldu benim ve biri bana öyle demişti benim oglum oldu gerçekten şimdi adet düzensizliği için tekrar içmek istiyorum ve o kadının dediği aklıma takıldı sormak istedim
Gebelik için bende kullanmadim aslında o kullandığım sürede ikinci ay hamile kalmıştım sizinde o zaman öyle olmuş gibi kullanmissiniz kullandıktan hemen sonra hamile kalmışsınız sanırım değil miHayır, ben bekardım çoğunluk kullandığımda polikistiğe ek büyük kistlerimde vardı ve ilaç kullanamadığım bir dönemdi doğal yollara başvurmuştum, çok büyük bi kistimi temizlemişti ameliyat olacaktım o kadar büyüktü. Sonra ara ara adetim geciktikce içmiştim zaten hemen hamile kaldım, gebelik için kullanmamıştım
Kafaları hala aynı işte. Kendince söyleyen kişi tertemiz rahme kız çocuğunu yakıştırmamış.Ben çok kez içtim erkek çocuk ne alaka anlamadım kızım var
Hayır düzenli kullandığımda bekardım, evliyken sadece gecikme olduğu zamanlarda kullandım hamile kaldığım ay değilde bi iki ay öncesi içmişimdir ortalamaGebelik için bende kullanmadim aslında o kullandığım sürede ikinci ay hamile kalmıştım sizinde o zaman öyle olmuş gibi kullanmissiniz kullandıktan hemen sonra hamile kalmışsınız sanırım değil
Tezi çürüttümKafaları hala aynı işte. Kendince söyleyen kişi tertemiz rahme kız çocuğunu yakıştırmamış.
Düzensizlik için kullandın yani bende de hep düzensizlik varya çok kötü bişey cidden şişkinlik gerginlik stres çok kötü oluyor insanHayır düzenli kullandığımda bekardım, evliyken sadece gecikme olduğu zamanlarda kullandım hamile kaldığım ay değilde bi iki ay öncesi içmişimdir ortalama
Ya ben de içiyorum da bi 2 haftadır reglim bunu içtiğim hafta az geldi. Bu normal mi acaba? Ya da gebelik olabilir mi? Normale ilk 2 gün yoğun olurdu benim 3.gün azalmaya başlardı. Bu ay ilk gün oldu normal, sonra pat diye azalıverdi ve 5 6 gün çok az leke şeklinde falan geldi?Merhaba arkadaşlar bende polikistik var adetlerim çok düzensiz geç geç oluyorum ve ben daha önce testere dişli aslan pençesi kullandım ve hamile kaldim adetim düzenliydi kullandığım sürede ve biri bana dediki rahmi temizliyor bu ot ve temiz rahimede erkek çocuk yerleşiyor bu doğru mu testere dişli aslan pençesisini kullananların genelde hep oğlumu oluyor
Yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın naptınız devam ediyormusunuz kürü kullanmayaYa ben de içiyorum da bi 2 haftadır reglim bunu içtiğim hafta az geldi. Bu normal mi acaba? Ya da gebelik olabilir mi? Normale ilk 2 gün yoğun olurdu benim 3.gün azalmaya başlardı. Bu ay ilk gün oldu normal, sonra pat diye azalıverdi ve 5 6 gün çok az leke şeklinde falan geldi?