İzleyiciyi sert bir şekilde ikiye bölen Testere serisinin nasıl biteceği açıklandı...
(9 Haziran 2009) Testere 6, ekim ayında Amerika'da vizyona giriyor. İyi de ben bu seriden nefret ediyorum, bir türlü bitiremediler, dediğinizi duyar gibiyiz. Öte yandan belki de demiyorsunuz çünkü bu serinin hayranları da var. Yapımcılar iyi kazanıyor ve bu sayede altıncı film için bile harekete geçebiliyorlar.
Bu arada filme yakın çevrelerden finale dair bilgiler sızdı. Testere 8 serinin son filmi olacakmış. Peki Testere 8'de neler olacakmış? Yoksa hepsi rüya mı? Hiç sanmıyoruz, beklemekte yarar var. 2011'e ne kaldı?
(Alıntıdır.)
delikafaduldenHOSTEL dan da
aynı performansı bekliyorum
testere de işin içine polis fln girdi o kadar fazla tat vermemeye başladı şahsen bana ama yine de inanılmaz bi yaratıcılık şaheseribuyrunnnnnnnnn
severek izliyoruz:smiley-cool:
evet nevbahar doğru hatırlıyosun polis işi ele aldıdelikafadulden
peki diğer polisin yok oluş(!) sahsesini hatırladın mı
hani bulunduğu camdan bölüm daraldı daraldı daraldı :1shok:
hatirlanmazmi hic guzel sahneydi :)))
evet nevbahar doğru hatırlıyosun polis işi ele aldıdelikafadulden
peki diğer polisin yok oluş(!) sahsesini hatırladın mı
hani bulunduğu camdan bölüm daraldı daraldı daraldı :1shok:
Heee evet ya adam yaşadı o cam dolapta hatta pis pis sırıtarak bakıyodu, öbürkü polis odadaydı oda ufaldı demi.
Öldümü ölmedi mi onu mu öbür filme sakladılardı. 6.dan önce diğer seriyi bir daha izleyeyim:sinifsinif:
Ben olcam varya testereyle doğrayacam hepsini yahu bir testereyi durduramadılar tüm Amerika testere oldu başımıza:umursamaz::roflol:
:roflol:valla bence öldü
en çok ona yazık oldu diğerlerinin ki oyunlu fln eğlenceliydi bu aniden oldu kaydirigubbakcemile3
hostelde su gercek olan bisey diilmiydi kizlar baktigimi hatirliyorumda konusunu unutmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?