TESTERE tam gaz devam 6, 7, 8!

mltm87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
2.327
4
0
Diğer
İzleyiciyi sert bir şekilde ikiye bölen Testere serisinin nasıl biteceği açıklandı...

(9 Haziran 2009) Testere 6, ekim ayında Amerika'da vizyona giriyor. İyi de ben bu seriden nefret ediyorum, bir türlü bitiremediler, dediğinizi duyar gibiyiz. Öte yandan belki de demiyorsunuz çünkü bu serinin hayranları da var. Yapımcılar iyi kazanıyor ve bu sayede altıncı film için bile harekete geçebiliyorlar.

Bu arada filme yakın çevrelerden finale dair bilgiler sızdı. Testere 8 serinin son filmi olacakmış. Peki Testere 8'de neler olacakmış? Yoksa hepsi rüya mı? Hiç sanmıyoruz, beklemekte yarar var. 2011'e ne kaldı?
(Alıntıdır.)

delikafaduldenHOSTEL dan da
aynı performansı bekliyorum

testere de işin içine polis fln girdi o kadar fazla tat vermemeye başladı şahsen bana ama yine de inanılmaz bi yaratıcılık şaheseribuyrunnnnnnnnn
severek izliyoruz:smiley-cool:

Severek ızliiyoruz ve 6. sınıda merak ve sabırla beklemekteyim
Çok pis bi yerde bitti
Oyy oyy bak aklıma geldi..

5. umduğum gibi değildi...
umarım 6. da hayal kırıklığına uğratmaz kaydirigubbakcemile5

ulaaaaaaaaaaaaaaa hiç bir serisini izlemedim valla. ilkinin başlarında kapattım. ben sevmiyorum ya öle kesmeli filmleri beni kesiyorlarmış gibi oluyorum ığğğğğğğğğğğğ. tüğlerim diken diken oldu valla...

canim testere alti gelio ama hostel uc ten ses seda yok bence cekmeliler

canım bence de çekmemeliler yanii bekliyoruzdelikafaduldenkii pek çok kişi de var bekleyen

5. nasıl bitmişti bak ben unuttum ya. Bir kişi hayatta kalmıştı galiba işi yürüten yeni testere de polisti galiba değil mi ?

Hostel 3 gelsin ya o daha acımasız bayılıyorum zemuszemus

evet nevbahar doğru hatırlıyosun polis işi ele aldıdelikafadulden
peki diğer polisin yok oluş(!) sahsesini hatırladın mı
hani bulunduğu camdan bölüm daraldı daraldı daraldı :1shok:

hatirlanmazmi hic guzel sahneydi :)))

evet nevbahar doğru hatırlıyosun polis işi ele aldıdelikafadulden
peki diğer polisin yok oluş(!) sahsesini hatırladın mı
hani bulunduğu camdan bölüm daraldı daraldı daraldı :1shok:

Heee evet ya adam yaşadı o cam dolapta hatta pis pis sırıtarak bakıyodu, öbürkü polis odadaydı oda ufaldı demi.

Öldümü ölmedi mi onu mu öbür filme sakladılardı. 6.dan önce diğer seriyi bir daha izleyeyim:sinifsinif:

Ben olcam varya testereyle doğrayacam hepsini yahu bir testereyi durduramadılar tüm Amerika testere oldu başımıza:umursamaz::roflol:

evet canim hatirlamak icin besi bi izleyip altiya oyle gitmek lazim ama inaniorumki yedi sekizde gelir darisi hostelin basina

:roflol:valla bence öldü
en çok ona yazık oldu diğerlerinin ki oyunlu fln eğlenceliydi bu aniden oldu kaydirigubbakcemile3

:roflol:valla bence öldü
en çok ona yazık oldu diğerlerinin ki oyunlu fln eğlenceliydi bu aniden oldu kaydirigubbakcemile3

Ne gülüyosun be:umursamaz:

Seni de 6 da ki oyunlardan birine koyalım bakalım gülebilcek misinzemuszemuszemuszemus:roflol:

hostelde su gercek olan bisey diilmiydi kizlar baktigimi hatirliyorumda konusunu unutmusum

Hostel 1 de konuyu anlamıyoruz sadece insanların kaçırılıp öldürüldüğünü görüyorduk anlamsızca.

2.de anlattılar ki zengin dallamalar tonlarca para verip sırf zevk için istedikleri ölüm şeklini seçip kaçırılanları öldürüyolar.

Bir kadın, kızın tekini tavandan asılıyken hançerle mi oraklamı ne öldürüp kanıyla banyo yapmıştı manyakmıdır nedir:gitme:

Bu konu gerçek değildir yahu değildir dimi:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…