TESTERE tam gaz devam 6, 7, 8!

yaşlandım ben bu gece itibariyle:1rolleyes:insan huzur arıyor gençkendi onlar-tatlicadiarzu-almıyım ben oyun yüreğim kaldırmazkaydirigubbakcemile3

yaşlandım ben bu gece itibariyle:1rolleyes:insan huzur arıyor gençkendi onlar-tatlicadiarzu-almıyım ben oyun yüreğim kaldırmazkaydirigubbakcemile3

Lost adasına göndersek atlaya zıplaya gidersin ama dimi ahh ahh:umursamaz::umursamaz:laelaelaelaelae

tmm ozaman dogru hatirlamisim demekki
kiz kendi parasiyla kendi canini sati almisdi hatta ikinci bölümde
benim duyumlarima göre yasanis olaylari filmde aktarmislar
yani olmus diye biliyorum
tskler canim hatirlattigin icin
ay sorma o kadin tam bir sapikdi ya banyoda kanla

bide cocuklar kizin kopan kafasinla futbol oynama sahnesi vardi

valla ben filmin konusunu gercek hikayeden alinti olarak bilmiodum ama yazan nasil esinlendi bunu yazarken acaba>hakketen o sahnede kadin kizi ustune aktikca zevkten dort kose oluodu

Lost adasına göndersek atlaya zıplaya gidersin ama dimi ahh ahh:umursamaz::umursamaz:laelaelaelaelae

delikafaduldenkaçırırmıyım
bi de adanın gerçekte miami olduğunu bilmek kulağa daha bi cezbedici geliyorkaydirigubbakcemile3
bu arada ben de hostel i gerçek diye biliyorumCADIARZU

bide cocuklar kizin kopan kafasinla futbol oynama sahnesi vardi

He ya onu unutmuştum baklmaz::sinifsinif:

delikafaduldenkaçırırmıyım
bi de adanın gerçekte miami olduğunu bilmek kulağa daha bi cezbedici geliyorkaydirigubbakcemile3
bu arada ben de hostel i gerçek diye biliyorumCADIARZU

Abbavvv bende bayılıyorum filme diyorum ya:gitme:

Yahu gerçekse eğer bu ölenlerin cesetleri bulununca işkence ile öldükleri belli nasıl ortaya çıkmamış ya:gitme:

daha bi cok sahneler vardida korlenmisizz kizin yuvasindan firlamis gozunu cocuk makasla kesio sonra tren istasyonunda kiz yansimasini gorunce intihar edio
bide kiz adamin seyini makasla kesip kopeklere atiodu:)))

testere nın fanatıgıyım
bukadar dahıce hazırlanmıs senaryolar
busefer gecıktıler yenı serıyı cekmeye
hostel devamı cıksada ızlemem cok kotuydu
bu arada aılemın gozunde potansıyel testerecıyım:))
serı katıl olcan dıyolar:roflol:

daha bi cok sahneler vardida korlenmisizz kizin yuvasindan firlamis gozunu cocuk makasla kesio sonra tren istasyonunda kiz yansimasini gorunce intihar edio

hafızana hayran kaldığımı ayrıca belirtmek isterimbenneyaptımki

hostel 1 deki o göz sahnesini hala unutamıyorum tüylerim diken diken oluyor

evet hostel gerçek bir hikayeymiş bunu öğrenince daha da irkildim hostel 3 çekilse izlemem asla yok bana ağır geliyor

hostel 1 bende öyle travma yapmış ki bir de şeyi unutamıyorum elinde elektrikli testereyle dsandalyeye bağladığı adama testereyi yaklaştırıp kesmemesi o sesle korkutması sonunda da saçını kesiyodu çocuğun galiba brrrrrrr:bbo:

2.cisini de izledim ama 1.si kadar etkilenmedim günlerce aklımdan çıkmamıştı hala çıkmamış yıllar sonra feci korkunç bir film

akılllara zarar bir filmdi ya o kasap kılıklı adamın elindeki baltayla cesetleri parçalaması çöpe atması falan allahımmm sana geliyorummm

kaydirigubbakcemile3bende 2.sine nazaran 1.sinden çok çok daha fazka etkilendim
benim de aklıma gelen tam hatırlayamıyorum ama adam kurbanına seni çözücem demişti sanırım sonra ayaklarını arkadan topuğunun üstünden kesmişti:bbo:adam bi basmıştı orası ayrılmıştı o da yere düşmütükafamçokkarıştıbende ondan etkilenmişimkaydirigubbakcemile3
finalde süperdi ama ohh olsun:mymeka:

ayy evet o boyu devrilesice moruk doktor öyle yapıyodu çocuğa

evet sonu çok iyiydi o iki cadoloz kızı da arabayla ezdi ya o çocuk içimin yağları eridi

evet bir itiraf da geliyor testere yi izlemedim tırstım izlemicem de yav namını duydum o film de beni aşar:bbo:

kaydirigubbakcemile3testere de belli bir amaç var ama kaydirigubbakcemile3adam ders veriyor hayatın kıymetini bilmeyenlere çünkü kendisi çok hasta
adam öldü gerçi ama hala onun oyunları(!) birileri tarafından devam ettiriliyor
aslında hoteli izlemeye dayanabildiysen testereyi de izlersin daha masum kalıyor çünkü hotelin yanındakaydirigubbakcemile5
hele ki bir de teksas katliamı var kiii:1shok apayrıı:1ninca:

teksas katliamını izlemiştim ama gariptir çok etkilenmedim yav hehe tuhafım ben de ilk filmini yeniden çektiklerini duyduğumdan mı nedir dedim demek başarısız bir senaryo ki yeniden çekmişler önyargıyla izledim ondan galiba

Meltoş testereye dayanabilitemi bi ölçmek adına izlicem sonra bana psikolojik destekte buluncaksan izleyim

teksas katliamının ilk filmini o kadar çok aradım ki bulamadım o film gelmiş geçmiş en iyi 10 korku filmi listesinde ama bulamıyorummafoldumbenbi de onun bi kadına aşık oluşunun anlatıldığı film var dişi deri surat fln ama yok yok yokmafoldumbençok eski filmler tabi netten yazınca yenileri çıkıyor:çok üzgünüm:bi de o filmde gerçekten yaşanmış yaa fena valla:bbo:
bi de teksas katliamının başlangıcı biraz klasik ya o sebeple de etkilenmemiş olabilirsin hani klasik bi grup genç yolculuğa çıkarlar arabada ön tarafta ciddi olan çift oturur arka tarafta da yiyişmeden duramayan çift oturur derken bi aksilik olur falan filan öyle devam eder hihoyyyt
sen izle testereyi 1.sinden başla bi nabız ölç ona göre devam edersinkaydirigubbakcemile3benden de hep destek tam destekkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…