yaşlandım ben bu gece itibariyle:1rolleyes:insan huzur arıyor gençkendi onlar-tatlicadiarzu-almıyım ben oyun yüreğim kaldırmazkaydirigubbakcemile3
Hostel 1 de konuyu anlamıyoruz sadece insanların kaçırılıp öldürüldüğünü görüyorduk anlamsızca.
2.de anlattılar ki zengin dallamalar tonlarca para verip sırf zevk için istedikleri ölüm şeklini seçip kaçırılanları öldürüyolar.
Bir kadın, kızın tekini tavandan asılıyken hançerle mi oraklamı ne öldürüp kanıyla banyo yapmıştı manyakmıdır nedir:gitme:
Bu konu gerçek değildir yahu değildir dimi:1ninca:
tmm ozaman dogru hatirlamisim demekki
kiz kendi parasiyla kendi canini sati almisdi hatta ikinci bölümde
benim duyumlarima göre yasanis olaylari filmde aktarmislar
yani olmus diye biliyorum
tskler canim hatirlattigin icin
ay sorma o kadin tam bir sapikdi ya banyoda kanla
Lost adasına göndersek atlaya zıplaya gidersin ama dimi ahh ahh:umursamaz::umursamaz:laelaelaelaelae
bide cocuklar kizin kopan kafasinla futbol oynama sahnesi vardi
delikafaduldenkaçırırmıyım
bi de adanın gerçekte miami olduğunu bilmek kulağa daha bi cezbedici geliyorkaydirigubbakcemile3
bu arada ben de hostel i gerçek diye biliyorumCADIARZU
He ya onu unutmuştum baklmaz::sinifsinif:
Abbavvv bende bayılıyorum filme diyorum ya:gitme:
Yahu gerçekse eğer bu ölenlerin cesetleri bulununca işkence ile öldükleri belli nasıl ortaya çıkmamış ya:gitme:
Abbavvv bende bayılıyorum filme diyorum ya:gitme:
Yahu gerçekse eğer bu ölenlerin cesetleri bulununca işkence ile öldükleri belli nasıl ortaya çıkmamış ya:gitme:
daha bi cok sahneler vardida korlenmisizz kizin yuvasindan firlamis gozunu cocuk makasla kesio sonra tren istasyonunda kiz yansimasini gorunce intihar edio
bide kiz adamin seyini makasla kesip kopeklere atiodu:)))
hafızana hayran kaldığımı ayrıca belirtmek isterimbenneyaptımki
daha bi cok sahneler vardida korlenmisizz kizin yuvasindan firlamis gozunu cocuk makasla kesio sonra tren istasyonunda kiz yansimasini gorunce intihar edio
bide kiz adamin seyini makasla kesip kopeklere atiodu:)))
hostel 1 bende öyle travma yapmış ki bir de şeyi unutamıyorum elinde elektrikli testereyle dsandalyeye bağladığı adama testereyi yaklaştırıp kesmemesi o sesle korkutması sonunda da saçını kesiyodu çocuğun galiba brrrrrrr:bbo:
2.cisini de izledim ama 1.si kadar etkilenmedim günlerce aklımdan çıkmamıştı hala çıkmamış yıllar sonra feci korkunç bir film
akılllara zarar bir filmdi ya o kasap kılıklı adamın elindeki baltayla cesetleri parçalaması çöpe atması falan allahımmm sana geliyorummm
kaydirigubbakcemile3bende 2.sine nazaran 1.sinden çok çok daha fazka etkilendim
benim de aklıma gelen tam hatırlayamıyorum ama adam kurbanına seni çözücem demişti sanırım sonra ayaklarını arkadan topuğunun üstünden kesmişti:bbo:adam bi basmıştı orası ayrılmıştı o da yere düşmütükafamçokkarıştıbende ondan etkilenmişimkaydirigubbakcemile3
finalde süperdi ama ohh olsun:mymeka:
ayy evet o boyu devrilesice moruk doktor öyle yapıyodu çocuğa
evet sonu çok iyiydi o iki cadoloz kızı da arabayla ezdi ya o çocuk içimin yağları eridi
evet bir itiraf da geliyor testere yi izlemedim tırstım izlemicem de yav namını duydum o film de beni aşar:bbo:
kaydirigubbakcemile3testere de belli bir amaç var ama kaydirigubbakcemile3adam ders veriyor hayatın kıymetini bilmeyenlere çünkü kendisi çok hasta
adam öldü gerçi ama hala onun oyunları(!) birileri tarafından devam ettiriliyor
aslında hoteli izlemeye dayanabildiysen testereyi de izlersin daha masum kalıyor çünkü hotelin yanındakaydirigubbakcemile5
hele ki bir de teksas katliamı var kiii:1shokapayrıı:1ninca:
teksas katliamını izlemiştim ama gariptir çok etkilenmedim yav hehe tuhafım ben de ilk filmini yeniden çektiklerini duyduğumdan mı nedir dedim demek başarısız bir senaryo ki yeniden çekmişler önyargıyla izledim ondan galiba
Meltoş testereye dayanabilitemi bi ölçmek adına izlicem sonra bana psikolojik destekte buluncaksan izleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?