TESTERE tam gaz devam 6, 7, 8!

canimcim bi teksas katliami ve bide teksas katliami baslangic ikisinide izledim guzeldi bakalim saw 6 da neler olcak

evet canim saw da bi ders verme amaci var bu filmin temasi digerlerine gore daha farkli bencede hosteli izlediysen sawi haydi haydi izlersin kuzum

teksas katliamnın ilk filmini ben de tesadüfen 2.cisini izledikten birkaç ay sonra tv de görüp izlemiştim ama etkilenmedim valla fazla

tamam izleyim ben 1.ciden başlayım hele bi testere ye ne kadar dayanabilirsem

tepenin gözleri 1 ve 2 yi de beğenmiştim ben bi de

bende izledim canim tepenin gozlerini mutandlar superdi delikafaduldendelikafadulden

canimcim bi teksas katliami ve bide teksas katliami baslangic ikisinide izledim guzeldi bakalim saw 6 da neler olcak

canım onları bende izledim
benim dediğim teksas katliamı 1974 yapımı ve de imdb puanı 7.5
bu bizim izlediklerimizin puanı ise 6.1
en iyi 10 korku filmi yazarsan google a bulabilirsin listede ayrıca bu listenin başını da çok sevdiğim shining çekiyor:lepi:
bu 1974te çekilen bi seri var hatta orda bu deri surat aşık oluyor dişi deri suratta piyasa çıkıyor fln
birde şimdiki korku filmlerinin hepsinin ilham kaynağı olarak gösterilen film bu ayrıca ama bulamıyorummafoldumben
afişte şöyle

oo tepenin gözleri de süperdi özellikle de birincisi onu da izlediysen tamamdır testereden bi zarar gelmezsositososito

bakalim canim tepenin gozleri 3 gelecekmi?

inşallah:lepi:hatta biterken bi mutand bebek kolu oynuyordu sankiiCADIARZU

bencede ucleme olcak tepenin gozleri canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…