Testesteron kaynaklı erkek misali tüylenme-kıllanma problemi yaşayan var mı!!!

mehlika24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
91
0
36
Malatya
çok utanç verici bi durum lazere başlamak istoyorum ama kör olası hormon dengesi yüzünden onca emek heba olur diye korkuyorum... :84::84::84::84: benimle aynı sorunu yaşayan var mı:58::58::58::58::58::58: bir de şu hormonel bozukluğa nane kürü diyorlar ilaç kullanmaktan ciddi anlamda bıktım artık:68::68:

Hiç birşeyden çekmedim şu kıllardan tüylerden çektiğimi ama bunun için doktora gidemedim daha..

Hiç birşeyden çekmedim şu kıllardan tüylerden çektiğimi ama bunun için doktora gidemedim daha..

merhaba arkadaşım lütfen gecikme doktora git bende aynı sorunum var ve ilaç kullandım gerçi bi süre sonra tekrarlıyo ama olsun git sen yinede.endokrin bölümünede gidebilirsin bilgin olsun canım

merhaba arkadaşım lütfen gecikme doktora git bende aynı sorunum var ve ilaç kullandım gerçi bi süre sonra tekrarlıyo ama olsun git sen yinede.endokrin bölümünede gidebilirsin bilgin olsun canım

tedavi çok uzun süreli mi acaba birde bu rahatszlık için kadın doğum dışında başka bir uzmana mı gidiliyor...:58::58::58: kusura bakma ben bu konuda yanlış doktor mağdurlarındanım da:14: :50::50::50:

offfffff bu sorunu bende yaşıyorum genç kızlığımdan beri çok doktora gittim ilaçta kullandım adet bile olmuyordum evlendim adet olmaya başladım 28 günde bir herşey düzeldi oleyyyy dedim ama kıllarım halen duruyor fakat en felaketi gebe kalamıyorum:43:

testesteronun yüksekse kaynağı bulunup tedavi edilebilir
idiyopatik hirşutizmde daha kötü çünkü hormon yüksekliği olmadan tüylenme vardır
endokrin ve kadın doğuma gidip kan tahlili yaptırın onlar size ne yaptıralacağını bilirler ama ben yazıym yine de
DHEAS, total testesteron SHBG,17-OH progesteron,TSH,T3,T4,kortizol,açlık şekeri,FSH,LH,ES

Son düzenleme:
testesteronun yüksekse kaynağı bulunup tedavi edilebilir
idiyopatik hirşutizmde daha kötü çünkü hormon yüksekliği olmadan tüylenme vardır
endokrin ve kadın doğuma gidip kan tahlili yaptırın onlar size ne yaptıralacağını bilirler ama ben yazıym yine de
DHEAS, total testesteron SHBG,17-OH progesteron,TSH,T3,T4,kortizol,açlık şekeri,FSH,LH,ES

ben bunların hepsini yaptırdım yıllarca gebe kalamamamın sebebide 17 oh progesteron ve dheas yüksekliği.
nasıl tedavi uygunlanır bilmiyorum ama kızlar düşürülebilinir dimi anne olmak çok istiyorum ben.

arkdslar mrba...bende pko yok cıkmadı bakıldı ama serbest testesteron 4.07...prolaktin 32.53....total testesteron 1.28..dhea-s 449 yanı erkeklık hormonlarım yuksek bı kutu aldactrone ve dıane 35 kulandım ama guvenmıyorum bu ılaclara bas agrısı yaptı yan etkısı cok doğal yollarla bu hormonları dusurebılcegım bıtkıler arastırıyorum hayıt tohumunu duydum ama sac dokermıs ama hormonları duzenleyen bısey nasıl sac doker bılıyomusunuz? bır de ıstda avrupa yakasında bıldıgınız endokronolojı doktoru varmı devlet hastanesınde ıyı? cunku yakında kel kalcam bı de bu durumla alakalı dermatoloh serkıs barıs var sac dokulmesıle ılgılı onun ılgı alanımıdır acaba gıtsem?

Back
X