Testesteron vuran eş

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
83
32
Merhabalar bir bilgim olmadığından ve artık bu durum içime dert olduğundan buraya yazıyorum. Eşim başlarda supplement kullanıyordu sporcu ürünleri yani. Bu aralar ise kendine testesteron enanthate vuruyor yani bacaktan iğne yapıyor ve ben çok korkmaya başladım. Bilgisi olan varsa bana açıklar mı bu sağlıklı mı? Bana hiç sağlıklı bir şey gibi gelmiyor da.

Cok ama çok riskli bir durum bu kas icin yapıyor belliki ama testesteron kullananlarda kısırlık gözleniyor bi araştırın görürsünüz bu konuda çok fazla çalışma var . Eşinizi vazgeçirin bir doktor ile konuşmasını tavsiye ederim dışardan bilinçsiz hormon takviyesi çok kötü sonuçlar dogurur yaptığı şey çok cahilce

Cok ciddi tehlikelidir.Kas duzeyini artirmak icin yapiyordur ama ilerisi icin testislerde kuculme,kisirlik,isteksizlik daha da kotusu kalp krizi,hormon bozuklari vs neden olur.

Video biraz izledim steroid kanser hastalarında da kullanılır tabi bunlar bölüm bölüm ayrılıyordır aman dikkat edin

çok fazla yan etkisi var.kalp damar sağlığı açısından çok kötü,prostat büyümesi,jinekomasti,akne,uyku apnesi gibi durumlar,kısırlık,karaciğer kanseri... benim bile aklıma bir çırpıda bir dünya şey gelebiliyor :(

Back
X