Erkek İnfertilitesi Testi yorumlar misiniz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Morfoloji kötü evet. Sayı ve hareket nasıl? canım hiç üzülme sıfır morfoloji ile hamile kalan var.

İnşallah en yakın zamanda hamile kalırsın ben çok anlayamadım testini ama dilerim herşey gönlünce olur:)

Cvp verirseniz sevinirim
Canim sayi ve hiziniz iyi sen agliyosan biz kendimizi camdan atalim
Sayi ve hizi iyi olupta dusuk morfolojiyle hamile kalan cok kisi okudum burada.ibrahim saracoglunu dinle morfoloji icin 200 luk e vitamini(evicap marka var) hergun bir tane icilecek iki kutu bitirilecek diyor yani iki ay.bununla birlikte keciboynuzu kuru uygulanacak diyor.yasiniz cok degilse iki ay bunlari deneyip tekrar tahlil verin derim cunku morfoloji dusukken asilamada genellikle tutmuyormus

Kızlar sonuç kötü mu
Sayı ve hız çok iyi. Hiç üzülme canım eşin e vitamini kullansın doğal olanından. Birde bize doktor keçi boynuzu yemek gerek demişti günde iki tane ama benim eşim yiyemedi. Keçi boynuzu özü de olabilir. Güvenilir bir markanınkini alın eşin yesin.

Kızlar bebeğim olacak mı bu sonuçlar iç açıcı mi

Arkadaşlar sonuç nasıl hiç bişey anlamadim

Eklentiler

• 20151005_181024-1.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 32
Ne olur yaaaa yorumlar misiniz

canım sizin sonuçta sayı ve hareketi gayet iyi fakat morfoloji 1 ve düşük ama çok okuduk bu değerlerle hamile kalanları.morincii arkadaşın yazdıklarını uygula umarım faydasını görürsün..

canım ileri hareketli %50
yerinde hareketli %10
hareketsiz %40

yukardaki değerler gayet iyi

ml'deki sperm sayısıda 183,40 milyon toplam sperm sayınızda 1.100,40 milyon morfoloji desen gayet iyi hiç bir sorun yok bence..
benim eşiminde böyle mesela ama ph farklı biraz sıvılaşma geç biraz.ürolog buna ilaç veriyomu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…