Canim sayi ve hiziniz iyi sen agliyosan biz kendimizi camdan atalimCvp verirseniz sevinirim
Sayı ve hız çok iyi. Hiç üzülme canım eşin e vitamini kullansın doğal olanından. Birde bize doktor keçi boynuzu yemek gerek demişti günde iki tane ama benim eşim yiyemedi. Keçi boynuzu özü de olabilir. Güvenilir bir markanınkini alın eşin yesin.Kızlar sonuç kötü mu
Ne olur yaaaa yorumlar misiniz
senin ki normal cnm ph 7 sadece sayı filan iyi ph ta biraz vitaminle düzelir. ürologa göstermediniz mi anlamadım.Eki Görüntüle 1648495 Arkadaşlar sonuç nasıl hiç bişey anlamadim
Eki Görüntüle 1648495 Arkadaşlar sonuç nasıl hiç bişey anlamadim
Morfoloji den korkuyorum ...tup bebek dediler bizecanım sizin sonuçta sayı ve hareketi gayet iyi fakat morfoloji 1 ve düşük ama çok okuduk bu değerlerle hamile kalanları.morincii arkadaşın yazdıklarını uygula umarım faydasını görürsün..
benim eşiminde böyle mesela ama ph farklı biraz sıvılaşma geç biraz.ürolog buna ilaç veriyomu bilmiyorum.canım ileri hareketli %50
yerinde hareketli %10
hareketsiz %40
yukardaki değerler gayet iyi
ml'deki sperm sayısıda 183,40 milyon toplam sperm sayınızda 1.100,40 milyon morfoloji desen gayet iyi hiç bir sorun yok bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?