Erkek İnfertilitesi Testi yorumlar misiniz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
onun için bir ilaç vs yokmu ki acaba
şu adamlara dr bilinci kazandırmak mesele yani benim işim değilki bu iş istese araştırır sorar benim çabamda havada kalıyo o çabalamayınca sanki kesip eline verip yollucaklar evine gördüğüm kadarıyla hemen hepsi o modda

:) :)

Şimdiki aklım olsa evlenmeden sperm testi isterdim
Bence biraz sakinlesmeye ihtiyacin var..Ben 20 aydir soyluyorum,ben "esimin cocugunun annesi" olmak istiyorum! Ben sadece anne olmak icin degil,esimle mutlu bir hayat surmek icin evlendim..evet tabikide bir bebegimiz olmasini cok istiyorum ama bugunleri yasayacagimi bilseydimde yine esimle evlenirdim..zorluklar sizi ayirmasin,baglarinizi dahada kuvvetlendirsin..bugunlerde birbirinize simsiki sarilinki, bugunler gecip bir cocuk sahibi oldugunuzda o cocugun birbirini cok seven bir anne babasi olsun..unutmayalim eslerimiz asla birer sperm bankasi degiller..problem bizdede olabilirdi..hersey Allah tan..bence bu dusunceleri kafandan cikart ve bol bol dua et..

Sıvılaşma problemi nedir canım.benim eşimde test yaptırıken laborant zor sıvılaştı demişte aklıma takıldı

Sıvılaşma problemi nedir canım.benim eşimde test yaptırıken laborant zor sıvılaştı demişte aklıma takıldı
testte yazar dk hesabı . bir saatte sıvılaşması lazımmış geç olursa döllemesi zor oluyormuş.sen bi yolla eşini üroloğa o testle bi incelesinler prostat yada iltihaptan oluyormuş fakat bizimkinin baştan beri öyleymiş.

Sağol canım haftaya randevumuz var ozaman danışırız

Korkuyorum morfolojidennnnnn
canım korkma ya benım esımın 2 ıdı.....ılerı hareket 0 ıdı ama varıkosel cıktı hemen ameıyat oldu morfolojı bı kac ay sonra ılk testte 4 olmustu gayet ıyı....cunku morfolojı spermın bas kuyruk vs yapısını gucunu gosterıyo...yumurtaya gırebılme gucu dıyelım....neyse hersey gayet yukseldı ama ılerı hızı 0 ıdı 0 kaldı...ama kendılıgınden hamıle kaldım dusuk oldu nasıp yanı.....allah ne dılerse o sakın stres yapmayın

Peki Varikosel ameliyatı bize uygun mudur

Peki Varikosel ameliyatı bize uygun mudur
bılemıyorum dr tanıyı koyuyor zaten o kadar cok erkek rahatsızlıkla ılgılı ısımler var kı...ama duzelıcek bır durumdur yanı stres yapma...dr varıkosel derse varıkoseldir canım

bılemıyorum dr tanıyı koyuyor zaten o kadar cok erkek rahatsızlıkla ılgılı ısımler var kı...ama duzelıcek bır durumdur yanı stres yapma...dr varıkosel derse varıkoseldir canım
Yani sayısı iyi bizimkisi morfoloji bozuk varıkosel olunca morfoloji düzelir mi

Yani sayısı iyi bizimkisi morfoloji bozuk varıkosel olunca morfoloji düzelir mi
canım demek ıstedıgım su....benım esıme varıkosel dedıler.....ama esınızın sadece
Bilmiorum tup bebek araştırma yapom
canım tekrar baktım evet esımle nerdeyse aynı gbı...amelıyatta yukselır ınsallah bızım morfolojı kotu dedıler 2 ıdı amelyattan hemen sonra 4 oldu...sızın ılerı hız 10 buda ıyı sonuc dgıl yanı bızım ıse 0 ıdı...o hıc degısmedıama dıyorum ya dogaldan hamıle kaldım şükür hernekadr düşük olsada...esınız amelıyat olunca ınsallah duzelecektır stres yapma...ben dedım ya bugun tup bebege basladım...bır kac gune esım tekrar test yapılcak bakalım son gecen zaman ıcınde ılerı hızında artıs olmusmu....morfolojımız zaten yukselmıstı amelıyat snrası....tup bebek arastırması yapıyorum demıssın kac yasındasınız...ben 25 esım 32 4 yıllık evlıyız

Benim testin ilk sayfada ileri hizli 10 degil

[QUOTE ="sweet-73, post: 42962743, member: 647044"]Ileri hız iyi bizim.morfoloji nasıl düzelr ......canım ıyı bır dr gereklı ılac yada amelıyat vs ne uygun gorurse takma kafana canım benım anlıyorum senı ama herseyın bası stres.....unutmakı dr vesıledır....

Sen nerde başladın tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…