Olabilir adet dönemlerinde mide bulantısı olanların genelde kisti oluyor yada enfeksiyon doktor kontrolü yaptırın benceAdetim me 9 gün var kan testi yaptırdım negatif çıktı ama üç gündür bidem bulanıyo piskolojik ola bilirmi
Daha adetime var kan sonucu erken çıkarıyomuOlabilir adet dönemlerinde mide bulantısı olanların genelde kisti oluyor yada enfeksiyon doktor kontrolü yaptırın bence
Dün yaptırdım 10 vardı raglimeOlabilir adet dönemlerinde mide bulantısı olanların genelde kisti oluyor yada enfeksiyon doktor kontrolü yaptırın bence
Bebeniz varsa bile henuz 2-4 hucreliyken hicbir kan testinde cikmazDün yaptırdım 10 vardı raglime
Daha adetime
var kan sonucu erken çıkarıyor mu
Birkaç gün sonra tekrar yapın birde HCG sonucunuz kaç çıktıDaha adetime var kan sonucu erken çıkarıyomu
Birkaç gün sonra tekrar yapın birde HCG sonucunuz kaç
0,1 çıktıBirkaç gün sonra tekrar yapın birde HCG sonucunuz kaç çıktı
İliskiden 9 gün geçtiyse kanda cıkarDaha adetime var kan sonucu erken çıkarıyomu
Geç dölenme oluraİliskiden 9 gün geçtiyse kanda cıkar
ilişkiden 11 gün olmuşGeç dölenme olura
Bukadar uzun sürer mi biskolajik olsaTamamen psikolojik. Hamile olsanız bile kanda şuanda çıkmaz. En iyisi adet günü ancak sabredemiyorsanız 2 gün önce yaptırın.
Hmm üzmek istemem ama olmayabilirsiniz0,1 çıktı
Geç döllenme denilen sey geç yumurtlamadır. Dolayısıyla iliskiye girdiginiz gün yumurtlama olmadıysa zaten gebelik olusmaz. Şöyle acıklayım. Kadınlar tıpta 14.gün yumurtluyor olarak kabul edilir. Siz 20.günde yumurtladıysanız bu geç döllenme kabul edilir. İki türlüde iliskiden 9-10 gün sonra kan sonucuna yansırGeç dölenme olura
Tamam yükselmez 9 günde heHmm üzmek istemem ama olmayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?