O kadar çok test yaptım ki artık cizgi var mı yok mu yoksa ben mi görüyorum görmüyorum anlamıyorum ama resimdekiyle aynı gözüküyor var mı sizce çizgiYa ben erken gebelil testiniz de silik bi cizgi gordum aslinda ama siz daha iyi gorursunuz hic cizgi var mi
Canim benimde 6 gunckaldı yaltım çıkmadı ama kanda çıkar şüpheleniyorsan ver olmadıMerhaba arkadaşlar yarından itibaren adetime 5 gün kalmış oluyor kaset test 7. Gün erken gebelik testi bugüne ait yarın kadin doğum randevum var kasıkta batma şiddetli kuyruksokum ve bel ağrım var sık sık tuvalete çıkıyorum ama testleri negatif yarın büyük olasılıkla kan isteyecek kanda çıkar mı yada geç döllenme mi başına böyle bisi gelen var mı çok ümitsizim her seferinde negatifi görünce moralim bozuluyor
Yarin gidecek de bazıları bazen kanda çıkmıyor demiş ondan endişeliyimCanim benimde 6 gunckaldı yaltım çıkmadı ama kanda çıkar şüpheleniyorsan ver olmadı
Olmadı sizde kan verin bir bakalım sonuç ne çıkacak inşallah güzel haberler alırızBenimde aynı söylediğiniz belirtiler var ve adetime 5 gün kaldı ama az önce test yaptım negatif
Benim normal kontrol randevum var am yarın kan veririm acaba çıkmazsa tekrarlayalı mıyımBen 2 gün daha bekleyip testi tekrarlayacağım
Anladığım kadarıyla 6 gün kala test yapmışsınız ama ben bu kadar erken zamanda bu kadar yoğun ve çeşitli belirtiler yaşayanı hiç duymadım çok erken başlamış yani psikolojik te olabilir malesef..test vereceksiniz madem hemen çıkar zaten rahatlarsınız..ben hamileyim şuan ama hamile olmadığım aylarda bende çok belirti hissediyordum hamileliğe yoruyordum ama hamile kalınca çok nadir bir iki belirti yaşadım..ve erken öğrenmek pişmanlıktır sürekli kan vermek gerekiyor stres artıyor keseyi görmek için iki haftadan fazla beklemek gerekiyor size tavsiyem en erken olarak adet gününüz geldiğinde test yapınMerhaba arkadaşlar yarından itibaren adetime 5 gün kalmış oluyor kaset test 7. Gün erken gebelik testi bugüne ait yarın kadin doğum randevum var kasıkta batma şiddetli kuyruksokum ve bel ağrım var sık sık tuvalete çıkıyorum ama testleri negatif yarın büyük olasılıkla kan isteyecek kanda çıkar mı yada geç döllenme mi başına böyle bisi gelen var mı çok ümitsizim her seferinde negatifi görünce moralim bozuluyor
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi psikolojik olabilir çok takıyorum kafaya umarım güzel sonuçlar olur sizin de sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsinAnladığım kadarıyla 6 gün kala test yapmışsınız ama ben bu kadar erken zamanda bu kadar yoğun ve çeşitli belirtiler yaşayanı hiç duymadım çok erken başlamış yani psikolojik te olabilir malesef..test vereceksiniz madem hemen çıkar zaten rahatlarsınız..ben hamileyim şuan ama hamile olmadığım aylarda bende çok belirti hissediyordum hamileliğe yoruyordum ama hamile kalınca çok nadir bir iki belirti yaşadım..ve erken öğrenmek pişmanlıktır sürekli kan vermek gerekiyor stres artıyor keseyi görmek için iki haftadan fazla beklemek gerekiyor size tavsiyem en erken olarak adet gününüz geldiğinde test yapın
Amin çok teşekkür ederim size de inşallah nasip olur en kısa zamanda veya inşallah hamilesinizdirÇok teşekkür ederim dediğiniz gibi psikolojik olabilir çok takıyorum kafaya umarım güzel sonuçlar olur sizin de sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin
Ayy inşallah inşallahhhAmin çok teşekkür ederim size de inşallah nasip olur en kısa zamanda veya inşallah hamilesinizdir
Yani bende artik cizgi gorme konusunda biraz yorgunumOlmadı sizde kan verin bir bakalım sonuç ne çıkacak inşallah güzel haberler alırız
İnşallah yaYani bende artik cizgi gorme konusunda biraz yorgunumfakat arkadaslarin dedigi gibi 6 gun cok erken normal testte hic gozukmez zaten erken testinizde goriyorum fakat goz yanilmasi da olabilir kan testin de cikabilir ama cikmayadabilir sizin tercihiniz insallah vardir
Tekrar test yaptiniz mi yada kan verdiniz miİnşallah ya
Doktora gittim negatif dediTekrar test yaptiniz mi yada kan verdiniz mi
Canım testleri çok erken yapmışsın. Varsa bile evde yaptığın testlerde çıkmayabilir. En azından adete 2 gün kala yap. 5-7 gün çok erken. Geç döllenme olup olmadığı adet gecikmene göre anlaşılır şimdiden anlaşılmaz zatenMerhaba arkadaşlar yarından itibaren adetime 5 gün kalmış oluyor kaset test 7. Gün erken gebelik testi bugüne ait yarın kadin doğum randevum var kasıkta batma şiddetli kuyruksokum ve bel ağrım var sık sık tuvalete çıkıyorum ama testleri negatif yarın büyük olasılıkla kan isteyecek kanda çıkar mı yada geç döllenme mi başına böyle bisi gelen var mı çok ümitsizim her seferinde negatifi görünce moralim bozuluyor
Kan yaptım bugün negatif çıktı sonradan pozitife dönme ihtimali var mı çok nadir olsada oluyormuşCanım testleri çok erken yapmışsın. Varsa bile evde yaptığın testlerde çıkmayabilir. En azından adete 2 gün kala yap. 5-7 gün çok erken. Geç döllenme olup olmadığı adet gecikmene göre anlaşılır şimdiden anlaşılmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?