- Konu Sahibi sevimlicek
-
Testler hcg testi ovulasyon testi degil yani ve pozitif. Adete kaç gün var
Tekrar bakabilir misiniz
6 gün var bugünü sayma beş gün varTestler hcg testi ovulasyon testi degil yani ve pozitif. Adete kaç gün var
Bence hamilesiniz yarın gidip kan verin. Tebrikler6 gün var bugünü sayma beş gün var
Tebrik ederim hamilesiniz rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Yarın kan vereceğimBence hamilesiniz yarın gidip kan verin. Tebrikler
Bence doğru iki testte de çok belirgin çizgi çıkmış. Buraya sonucu yazın lütfenYarın kan vereceğimçok teşekkür ederim insAllah doğrudur
Amin insAllah çok teşekkür ederimTebrik ederim hamilesiniz rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sonucu öğrenince yazarımBence doğru iki testte de çok belirgin çizgi çıkmış. Buraya sonucu yazın lütfen
HCG testim 90 çıktı , testler doğruymuşBence doğru iki testte de çok belirgin çizgi çıkmış. Buraya sonucu yazın lütfen
Amin insAllah çok teşekkür ederimTebrikler, Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza versin
Yaa tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahHCG testim 90 çıktı , testler doğruymuşçok şükür İnsAllah sağlıklı bir şekilde geçer bu sürecim, Allah dileyen herkese nasip etsin
Ben de hamile olduğumu dün testle böyle silik öğrendimmmm:))) hayırlı olsun bizleree...HCG testim 90 çıktı , testler doğruymuşçok şükür İnsAllah sağlıklı bir şekilde geçer bu sürecim, Allah dileyen herkese nasip etsin
Amiiin insAllah çoook teşekkür ederimYaa tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yaaa aynı gün öğrenmişizBen de hamile olduğumu dün testle böyle silik öğrendimmmm:))) hayırlı olsun bizleree...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?