Evet çiçeğim gebelik var görünüyor sadece çok yeni gözünüz aydın olsunTest yaptım silik çıktı kan verdim beta 84 hamilemiyim kızlar yardımcı olun birde ufak lekeme kahverengi oluyor normaldi
Evet çiçeğim gebelik var görünüyor sadece çok yeni gözünüz aydın olsun
Yerleşme kanaması olabilir temkinli olun dinleninKahverengi kan geliyor o ne olur abla
Hamilesin hayırlı olsun leke yerleşmedir büyük ihtimal tsh biraz yüksek gebelikte 2.5 altı isteniyor ona bu baktırın benceTest yaptım silik çıktı kan verdim beta 84 hamilemiyim kızlar yardımcı olun birde ufak lekeme kahverengi oluyor normaldi
Pazartesi kan vereceğim abla ama korkuyorum bişey olcak duyeHamilesin hayırlı olsun leke yerleşmedir büyük ihtimal tsh biraz yüksek gebelikte 2.5 altı isteniyor ona bu baktırın bence
Olmaz Allah'ın izniyle bu kadar stres yapma lütfen herşey güzel olacakPazartesi kan vereceğim abla ama korkuyorum bişey olcak duye
Csnım gebelik var maşallah da Plt aşır yüksek pıhtılaşma sorunu var mı yok mu doktorunla görüşTest yaptım silik çıktı kan verdim beta 84 hamilemiyim kızlar yardımcı olun birde ufak lekeme kahverengi oluyor normaldi
Yavruşum inşallah bişey olmayacak bebişine de sanada sadece dinlen ve doktorunu dinle değerin en son 84 diye hatırlıyorum bak yükselmiş bileKanamam var hastaneye gittim sonuç böyle inşallah bişey olmaz yardımcı olur musunuz anlamıyorum ilk gebeliğim
İnşallah ablam kanamam devam ediyor Bebek yerleşme kanımı anlamdımYavruşum inşallah bişey olmayacak bebişine de sanada sadece dinlen ve doktorunu dinle değerin en son 84 diye hatırlıyorum bak yükselmiş bile
Doktor ne söyledi?İnşallah ablam kanamam devam ediyor Bebek yerleşme kanımı anlamdım
Suan kese yok dedi değerini takip ettir dediDoktor ne söyledi?
Kese için zaten çok erken haftaya falan anca görünür bence. Kanama için ne dedi?Suan kese yok dedi değerini takip ettir dedi
Şuan düşük yok dedi belki Bebek yerleşme olabilir dediKese için zaten çok erken haftaya falan anca görünür bence. Kanama için ne dedi?
Oh bak işte çok şükür korkma allahın izniyle bişey olmaz bol dua et çiçeğim. Kanama nasıl ne durumda adet gibi mi yoksa leke leke mi?Şuan düşük yok dedi belki Bebek yerleşme olabilir dedi
Leke geliyor AblamKese için zaten çok erken haftaya falan anca görünür bence. Kanama için ne dedi?
Kanamam var deyince ben bile korktum bacım leke muhtemelen yerleşmedir. İnşallah öyledir. Dur bakalım sabredecez. 2 gün sonra kan vereceksin dimi bi daha?Leke geliyor Ablam
Aynen öyle ablam yaKanamam var deyince ben bile korktum bacım leke muhtemelen yerleşmedir. İnşallah öyledir. Dur bakalım sabredecez. 2 gün sonra kan vereceksin dimi bi daha?