K kader0101 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Şubat 2026 Mesajlar 45 Emoji Skoru 7 Puanlar 1 Yaş 25 6 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi kader0101 #21 adilebaytarovic .!.: Kanamam var deyince ben bile korktum bacım leke muhtemelen yerleşmedir. İnşallah öyledir. Dur bakalım sabredecez. 2 gün sonra kan vereceksin dimi bi daha? Genişletmek için tıkla... Ben bile korkuyorum ablam inşallah bişey olmaz da sağ salim alırım kucağıma bebeğim
adilebaytarovic .!.: Kanamam var deyince ben bile korktum bacım leke muhtemelen yerleşmedir. İnşallah öyledir. Dur bakalım sabredecez. 2 gün sonra kan vereceksin dimi bi daha? Genişletmek için tıkla... Ben bile korkuyorum ablam inşallah bişey olmaz da sağ salim alırım kucağıma bebeğim
A adilebaytarovic Guru Kayıtlı Üye Katılım 30 Ocak 2016 Mesajlar 1.079 Emoji Skoru 286 Puanlar 323 Yaş 31 6 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi kader0101 #22 kader0101 .!.: Ben bile korkuyorum ablam inşallah bişey olmaz da sağ salim alırım kucağıma bebeğim Genişletmek için tıkla... Ay canım benim hayırla sağlıkla kolaylıkla al kucağına bebeğini
kader0101 .!.: Ben bile korkuyorum ablam inşallah bişey olmaz da sağ salim alırım kucağıma bebeğim Genişletmek için tıkla... Ay canım benim hayırla sağlıkla kolaylıkla al kucağına bebeğini
K kader0101 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Şubat 2026 Mesajlar 45 Emoji Skoru 7 Puanlar 1 Yaş 25 6 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi kader0101 #23 adilebaytarovic .!.: Ay canım benim hayırla sağlıkla kolaylıkla al kucağına bebeğini Genişletmek için tıkla... İnşallah ablam
adilebaytarovic .!.: Ay canım benim hayırla sağlıkla kolaylıkla al kucağına bebeğini Genişletmek için tıkla... İnşallah ablam