- Konu Sahibi Fatma celikkkk
-
Yok benim tek çizgi oluyordu negatif yani başkada cizgi çıkmıyordu 5 gun sonra falan gri oluyordu bu pembesi ya bu tuhafıma gitti onun icin sordum yarin kan vericem insallah vardır ben birde vajinimusluyum 1 senelik evliyim varsa bu bebeğim benim için bir mucize olCK insallahBöylemiydi bu da benım tuhaf testim
Ama bnce siz bı kan testi ıle durumu netlestırın .
Benimde ilk boyle cok az cikmisti testte :)Merhaba reglim 5 gün gecikti. Normaldede gecikir zaten günü belli olmaz. Bir umut test yapmak istedim dün yaptım negatif çıktı çöpe attm beklemeden. 2 saat sonra filan meraktan bakaym dedim bariz belli 2. Çizgi oluşmuş. Bugün sabah tekrar yaptm. Çok belli olmasa da hayalet çizgi var.çıplak gözlede görülebilen flası açınca daha net gördüğüm.
Acaba var mıdır kan testi mi verdim az önce yarın çıkacak sonucum.erkwn mi acaba gebelik var mı
İnşallah o mucize suanda sizinledir dualarım sızınle lutfen haberdar edinYok benim tek çizgi oluyordu negatif yani başkada cizgi çıkmıyordu 5 gun sonra falan gri oluyordu bu pembesi ya bu tuhafıma gitti onun icin sordum yarin kan vericem insallah vardır ben birde vajinimusluyum 1 senelik evliyim varsa bu bebeğim benim için bir mucize olCK insallah
Siz hamilemisiniz peki simdi sonucunuz ne ciktiBenimde ilk boyle cok az cikmisti testte :)
Senin icinde hayirlisi neyse o olur insallah
Insallah canim mutlaka haber veririm sonucu evet var canım bende fark ettim o çizgiyi ama benim diğerleri senin ki gibi de değildi hic yok gibiydi canımİnşallah o mucize suanda sizinledir dualarım sızınle lutfen haberdar edinpeki sizce bnm attıgım goruntude çizgi varmı sılıkte olsa yoksa bnmi göruyorum sadece
Hadı bakalım ozaman ıkımızdende hayırlı haberler gelsın buralaraInsallah canim mutlaka haber veririm sonucu evet var canım bende fark ettim o çizgiyi ama benim diğerleri senin ki gibi de değildi hic yok gibiydi canım
Insallah ben kanımı verdim baklım ne olacakHadı bakalım ozaman ıkımızdende hayırlı haberler gelsın buralara
Evet 28 haftalik hamileyim :)Siz hamilemisiniz peki simdi sonucunuz ne cikti
Ayy hadi bakalım ne zaman cıkıcak sonucInsallah ben kanımı verdim baklım ne olacak
Var mı haberInsallah ben kanımı verdim baklım ne olacak
Yani hiçte ümidim olmadığı bir zaman aslında. Korunuyoruz ve 3-4 gün hapımı içemedim o sırada korunmasız ilişki oldu. Reglim biteli 2-3 gün olmuştu yumurtlama dönemim değildi ki pcos var bende. İlişkiden 3 gün sonrada regl oldum iki regl arası bitiş ve başlangıç 1 hafta var tam. İlacı içemediğimden olduğumu düşünüyorum ama herşeyin hayırlısı bakalımBenim ilk hamileliğimin testi de böyleydi. Kan tahlili ile netleşir
Hakkınızda hayırlısı olsun benımde reglıme 11 gun varken yaptım bunun gıbı bı hafta varken yaptım bı tık daha bellı bnde anlamadım ama bn sızdede ıkıncı cızgıyı göruyorumMerhaba benimde test yapalı yarım saat oldu sonuç böyle bende bilemedim. Kan sonucumda çarşamba çıkacak. Eki Görüntüle 2887394 Yumurtlama döneminde de değildim aslında eşimle korunmasız ilişki yaşadığımda ama 3-4 gün sonrasında reglim biteli yeni olmasına rağmen birdaha regl oldum. Flaşsız sanki hayalet çizgi var gibi. Flaşlı hiçbir şey göremedim ben.Eki Görüntüle 2887395
Ben daha öncede 2 kere çatlatma iğnesi denedim o zamanda gördüm bu çizgileri ama sonuç negatifti. O yüzden direk gidip kan verdim çarşamba çıkacak bakalımHakkınızda hayırlısı olsun benımde reglıme 11 gun varken yaptım bunun gıbı bı hafta varken yaptım bı tık daha bellı bnde anlamadım ama bn sızdede ıkıncı cızgıyı göruyorum
Hmm anladım . Hayırlısı olsun hakkınızda ınsallah rabbım gönlunuze göre versın ben testlerde hep tek cızgı göruyodum bu sefer bıraz kafamı karıstrdı normalde bu ay oyle bı calısmamız yok kendı çapımızda korunuyoruz ama bakalım regl gunumu beklıcem bendeBen daha öncede 2 kere çatlatma iğnesi denedim o zamanda gördüm bu çizgileri ama sonuç negatifti. O yüzden direk gidip kan verdim çarşamba çıkacak bakalım
Hayırlısı. Aynen bizde ertelemiştik korunuyorduk bakalım ne olacakHmm anladım . Hayırlısı olsun hakkınızda ınsallah rabbım gönlunuze göre versın ben testlerde hep tek cızgı göruyodum bu sefer bıraz kafamı karıstrdı normalde bu ay oyle bı calısmamız yok kendı çapımızda korunuyoruz ama bakalım regl gunumu beklıcem bende
Yokmus canim bebek 2.30 cikti sonuc gene ayniVar mı haber
Hayırlısı olsun canım ınsallahYokmus canim bebek 2.30 cikti sonuc gene ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?