2 günden fazla geçmiş testin üstündenÇizgi var ama ne zaman çıktı ilk 10dk çıktı mı
2 günden fazla geçmiş testin üstünden
Çizgi var ama ne zaman çıktı ilk 10dk çıktı mı
yarın sabah tekrarlayayım o zaman daha net olur peki kuruma çizgisi yani diğer topiklerden gördüklerimle konuşuyorum bu kadar belirgin değildi sankiBen çizgiyi net şekilde görüyorum canım. Sabah ki idrar ile erken gebelik testi yaparsan daha net olur :)
Benım kuruma çizgilerimde bu kadar net değildi. Su damlatınca o çizgi gidiyorsa kuruma çizgisi oluyor. Gitmiyorsa gerçek çizgi oluyor. Ben su damlattığımda hemen kayboluyordu kuruma çizgileriyarın sabah tekrarlayayım o zaman daha net olur peki kuruma çizgisi yani diğer topiklerden gördüklerimle konuşuyorum bu kadar belirgin değildi sanki
Yarın sabahı beklemene gerek yok adet bir gün geçmiş varsa her idrar da her halukarda çıkaryarın sabah tekrarlayayım o zaman daha net olur peki kuruma çizgisi yani diğer topiklerden gördüklerimle konuşuyorum bu kadar belirgin değildi sanki
hemen deniyorum :))Benım kuruma çizgilerimde bu kadar net değildi. Su damlatınca o çizgi gidiyorsa kuruma çizgisi oluyor. Gitmiyorsa gerçek çizgi oluyor. Ben su damlattığımda hemen kayboluyordu kuruma çizgileri
işteyim şuan yapamayabilirim :) akşama yapmaya çalışıcamYarın sabahı beklemene gerek yok adet bir gün geçmiş varsa her idrar da her halukarda çıkar
Sonuç ne oldu acaba canım kuruma çizgisi o kadar belirgin olmuyorduhemen deniyorum :))
çalışıyorum kuzu yapamadım yapayım hemen yazıcam bu arada nede kadar su damlatayımSonuç ne oldu acaba canım kuruma çizgisi o kadar belirgin olmuyordu
Parmağına bir damla alıp bir damla bile yetiyorçalışıyorum kuzu yapamadım yapayım hemen yazıcam bu arada nede kadar su damlatayım
5-6 damlattım gitmedi çizgiSonuç ne oldu acaba canım kuruma çizgisi o kadar belirgin olmuyordu
Erken gebelik testi al onlarda yanılma neredeyse yok kaç dk da çıktığına bak testin saati sabahı akşamı farketmiyor su içip hemen yapma sıkışsan yeter5-6 damlattım gitmedi çizgi
AKŞAMA TEKRARLIYCAM MUTLAKA YANIMDA TEST VAR ÇANTAMDA AMA İŞ ORTAMINDA LAVOBODA ÇOK UZUN KALAMAMTekrar yapmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?