Gebeliğe Hazırlık Testimden bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan en rahatı canım . hatta benm adete 6 gün kaldı yarın kan verip kafamı rahatlatsammı dedim düşün yanii.. Ama daha erken çkmaz diye korktum :))

Kan en rahatı canım . hatta benm adete 6 gün kaldı yarın kan verip kafamı rahatlatsammı dedim düşün yanii.. Ama daha erken çkmaz diye korktum :))
canım bende baya yere girdim çıktım herşeyi okudum ertesi pazartesiyi beklemeye karar verdim o zamana adet olmazsam yaparım :)))

canım bende baya yere girdim çıktım herşeyi okudum ertesi pazartesiyi beklemeye karar verdim o zamana adet olmazsam yaparım :)))
Sen bilirsin canım nasıl rahat edersen hem garanti olur. hayırlısı inşallah

Selam kizlar bugun test yaptim boyle cikti cok merak ediyorum ikinci cizgi gorundu fakat cok silik gozukuyor

Eklentiler

• 3172C600-88CE-4477-84FD-3E1952A7E879.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 127
  • E4AC780C-B5EB-45F9-800F-2EA6A2531A8B.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 129
Benım kuruma çizgilerimde bu kadar net değildi. Su damlatınca o çizgi gidiyorsa kuruma çizgisi oluyor. Gitmiyorsa gerçek çizgi oluyor. Ben su damlattığımda hemen kayboluyordu kuruma çizgileri
Canım bişey sorabilir miyim benim testim de böyle çıktı erken gebelik testiydi predictor un çok belirsiz resimde daha az belli elime alıp baktığımda daha net reglime beş gün kala yaptım ama şimdi senin bu yazdığını görünce teste su döktüm biraz daha belirginliği azaldı acaba kurumamıydı bu koyduğum ıslatmadan önce

Eklentiler

• 917C426A-3AE8-4EAC-8E04-564AEE322E60.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 95
Canım ben çizgi göremiyorum

Canım bu kuruma gibi durmuyor. Islattığında komple gidiyor çizgi. Gitmediyse çok yeni gebelik olabilit

bence yapmanız gerekn tek şey yarın sabahdan erken gebelik testi yapın ilk 5 dk içinde çıkan sonucu baz alın.

Canım bu kuruma gibi durmuyor. Islattığında komple gidiyor çizgi. Gitmediyse çok yeni gebelik olabilit
Çok üzgünüm şuan ya yarın regli olmam gereken gün ve adet ağrılarının aynısını yaşıyorum şuan kaç gündür mutluydum hevesliydim kendimi kandırmış olsam bile yine bir hayal kırıklığı yaşamak beni çok yıpratıyor umarım yaşamam hiç kimse de yaşamasın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…