- Konu Sahibi Derinvebebekleri
Psikolog psikiyatrist farketmez ne ya

puahhahshhshs cahilligin dibini de siyirdiniz.Afiyet olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fark ediyor yaPsikolog / psikiyatrist fark etmez ne demek istedigimi gayet iyi anladiniz. Peki, iyi gunler
Ay bu konuda bizide bilgilendirTamam atıyorum dm. Atın bakalım tıp fakültesi belgelerini. Gerçekten büyük bir merakla bekliyorumheyecanlandım.
Ekleme: attım mesaj![]()
Atmadı daha. Sanırım atmayacak da , son tepkilerinden öyle anladımAy bu konuda bizide bilgilendir![]()
Tüh, boşa heyecanlandıkAtmadı daha. Sanırım atmayacak da , son tepkilerinden öyle anladım![]()
Bu konu kapandi dediginiz icin atmadim çelişkiye düşmenize şaşırdım. Kapandi dedikten sonra atmakta komik olur diye atmadim.Atmadı daha. Sanırım atmayacak da , son tepkilerinden öyle anladım![]()
Canim ne yaptin testi tekrarladinmiGiderek koyulasmaya basliyor gibi. Bakalim sonuc ne olacak burda poztf kan testini görenler ve absurd konusanlar bakalim napcak ozaman![]()
Tıp literaturune güvenip, Allah'in yaratma ve oldurma gucunu unutuyorlar.. .......
Beklemedeyim canim ya test yapmaktan sıkıldım koyulasti biraz daha yavas ilerliyor gibi baya gun gectiktej sonra koyulasti. Migrenim kesildi bu arada ama inanılmaz sag kasigim bacagima vuruyor gibi agriyor zonkluyor birde dun peceteye sarimtrak bir akinti geldi ama kokusuz tamamen anlayamadim acaba idrar yolu enfksiyonumu dicem testi nasil pozitf çıkarsın? O yüzden ben beklemeye karar verdim 5 6 gun kaldi sunun şurasındaCanim ne yaptin testi tekrarladinmi
Güncelleme: hanımlar , konu sahibinin attığı belgelerin çoğu yabancı dilde. İngilizce değil. Zannediyorum ki yurtdışında okumuş eşi. Eğer bahsi geçen belgeler “ gerçekten” eşine aitse, mikrobiyoloji, fizyoloji, anatomi gibi tıp dersleri almış evet.Hanımlar konu sahibi bana bir sürü bir şeyler gönderdi, şimdi bakacağım neler olduğuna. Siz de boş verin dalga geçer gibi yazmayın daha fazla, boşuna gerginlik oluşmasın. Belgelere bakınca ben yazarım yine![]()
Bu kadar kisisel bilgi iceren belgeleri attim kimligimizi de atarim problem değil Türkiye ye dönüş yaptılar burda devam etti anlattığım gibi.Güncelleme: hanımlar , konu sahibinin attığı belgelerin çoğu yabancı dilde. İngilizce değil. Zannediyorum ki yurtdışında okumuş eşi. Eğer bahsi geçen belgeler “ gerçekten” eşine aitse, mikrobiyoloji, fizyoloji, anatomi gibi tıp dersleri almış evet.
Özel bilgiler olduğu için isim , şehir, ülke belirtmek uygun olmaz. O yüzden yuvarlak hatlarla söyleyeyim, attığı görsellerde eşinin yurtdışında ilk 3 sene tıp okuduğu, ancak sonra türkiyeye gelerek 2 sene laborantlık okuduğu görülüyor. Yurtdışındaki üniversiteyi de attı.
Dediğim gibi söz konusu kişileri tanımadığım için, isim ve belgeler beyefendiye mi ait gerçekten takdir edersiniz ki buradan bir şey diyemem, ama gerçekten ona aitse, evet tıp terk gibi duruyor. Ancak ben Türkiyede bir tıp fakültesini bırakıp yine türkiyede laborant oldu diye biliyordum. Tek fark yurtdışında tıp okumaya başlamış, türkiyede laborant olmuş.
Bundan dolayı konu sahibi, kendi adıma içim rahat zira asla dalga geçmedim ama, yalan değil, en başta inanmadım. Ben özür dilemekten asla gocunan bi insan olmadım. Bundan dolayı size inanmadığım için özür diliyorum, bu konuda yanılmışım. Yani tıp fakültesi konusunda.
Ancak diğer tıbbi bilgiler, belirttiğiniz ve iddia ettiğiniz şeyler hakkında hala aynını düşünüyorum.
Ben daha fazla konu uzamasın istiyorum, kendi adıma daha fazla müdahil olmak istemiyorum, yani bu atışma olaylarına. Ancak bir hekim olarak danışmak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım her zaman. İyi günler diliyorum
Nasıl yani burada tıp okurken mi doktor hatalarından dolayı tıp bıraktı?Kendisi son pozisyondan once hastanede calistigi icin ne karisikliklar görmüş ne doktor hatalarına test sapmalarina sahit olmua birisi o yüzden bende dile getirdim sadece.
Tekrar okursaniz aslinda anlayabilirsiniz karisik yazmisim. Hayir suanda laborant olduktan sonra staj ve çalışma ortamındaki bircok seye tanik oldu. Suanda calistigi yer bir ozel saglik sigortasi firması iyi bir teklifle geldigi icin birakti sahada çalışmayı. Suanki calistigi yerde de ameliyat hasta sureclerinde onay yada red islemlerini yurutuyor karar mercii olarak en ufak test sonuclarini dahi inceliyor. Bunu da soylememin sebebi hala daha sağlık sektörünün icinde olduğu.Nasıl yani burada tıp okurken mi doktor hatalarından dolayı tıp bıraktı?
O zaman özel olmazsa neden yarıda bıraktı ki? Böyle mükemmel araştırmacı bir doktoru neden kaybettik ?Tekrar okursaniz aslinda anlayabilirsiniz karisik yazmisim. Hayir suanda laborant olduktan sonra staj ve çalışma ortamındaki bircok seye tanik oldu. Suanda calistigi yer bir ozel saglik sigortasi firması iyi bir teklifle geldigi icin birakti sahada çalışmayı. Suanki calistigi yerde de ameliyat hasta sureclerinde onay yada red islemlerini yurutuyor karar mercii olarak en ufak test sonuclarini dahi inceliyor. Bunu da soylememin sebebi hala daha sağlık sektörünün icinde olduğu.
Ailevi sebepler / maddiyatO zaman özel olmazsa neden yarıda bıraktı ki? Böyle mükemmel araştırmacı bir doktoru neden kaybettik ?
Hmmm maddi durumu çok çok kötü olup devam eden iki tanıdığım var. Su süt satıp okudilar çünkü tip bu başka şey değil .... Maalesef bende tam inandırıcılığı yok ama sizin hayatınız yurt dışından gelmiş burs bile havada alırdı ...Ailevi sebepler / maddiyat
Tek maddiyat olsa benim ailemin durumu cok iyiydi ayarlayabilirdim bende onun hayallerinden vazgecmesini izleyemezdim ama ailevi de yazdim onu acmayim pek.Hmmm maddi durumu çok çok kötü olup devam eden iki tanıdığım var. Su süt satıp okudilar çünkü tip bu başka şey değil .... Maalesef bende tam inandırıcılığı yok ama sizin hayatınız yurt dışından gelmiş burs bile havada alırdı ...
Hayırlısi olsun inşallah hayalleriniz gerçekleşir![]()
Sonucunuz belli oldu mu merak ettimTek maddiyat olsa benim ailemin durumu cok iyiydi ayarlayabilirdim bende onun hayallerinden vazgecmesini izleyemezdim ama ailevi de yazdim onu acmayim pek.
Zaten ikinci öğretim hayatinda burslu okudu dereceyle izmirdeki bir uniye girdi. Ama nasip işte böylesi daha iyi oldu diyebilirim.
Size son çalıştığı yerde gördüğü şeyi söyleyim acilde doktor olarak çalıştirilan kisi doktor degil bu labaratuvar uzmanlari varya en sin onaylayan raporlari o kisiydi. Yanlış tanı koymalar, idrarda veya kanda ekstra su var bu var yaz demeler inanin bana hepsi gerçek keşke olmasaydı....
O yüzden bizler daima araştırmadan doktorlara / diğer sağlıkla ilgili hicbir kurum inanamiyoruz artık.
Kan testim misal 5 6 saat sonra calisildi aradiktan sonra ben ki bu cok unlu bir hastane simdi ben onun sonucuna nasil guvencem? Baska bir hastaneye gittim doktor dedi kan icin erken bekleyin adeti, testler hatali olabilir hepsi olamaz elbette farkli markalar olunca bakacaz dedi.
Beklemeye karar verdim surec hakkinda bilgilendiririm...
3 4 gun kaldi adete bekliyorum benSonucunuz belli oldu mu merak ettim