Merhaba sevgili otrera o kadar net konusmussun ki bende yanitlayim istedim. Lütfen dm atar misin bana esimin tip terk oldugunu sinavlarini odevlerini ogrencilik icin gelen maillerini ogrenci belgesini vs sana ileteyim sende bir daha insablar hakkinda husnu zan yapmazsin belki olur mu?
Herkes senin gibi sansli olamayabiliyor canim ne yazik ki eşim hayali olan meslegi birakmak zorunda kaldi annesi sebebiylr haklisn ama bi suru sebep olabilir degilmi birakmak icin bunu soylerken bidaha düşünseydin.
Buraya eklerdim ama kisisel bilgiler iceriyor dedigim gibi düşüncenin aksini kanitlamak isterim Dm atarsan.
Bu arada benim yasadigimi yaşayan bir kac kisi buldum forumda link biraktim, dedigim gibi kesin diye birsey yoktur tipta bununla henuz karsilasmamis olabilirsin ama ben cok defa karşılaştım. Israrim bu yüzdendir

Zira suanda testim koyu cikiyo artık bende adet gunumu bekliyorum yine size sonucu bildircem.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Adetim sürekli düzenlidir. Ama bu ay 3 gün geçti. 2 defa eczaneden gebelik testi alıp yaptım. İkisinde de ikinci çizgi silik çıktı. Bugün kan testi yaptırdım. Beta HCG
www.kadinlarkulubu.com