Testime bakabilir misiniz lütfen:(

Güncelleme: hanımlar , konu sahibinin attığı belgelerin çoğu yabancı dilde. İngilizce değil. Zannediyorum ki yurtdışında okumuş eşi. Eğer bahsi geçen belgeler “ gerçekten” eşine aitse, mikrobiyoloji, fizyoloji, anatomi gibi tıp dersleri almış evet.

Özel bilgiler olduğu için isim , şehir, ülke belirtmek uygun olmaz. O yüzden yuvarlak hatlarla söyleyeyim, attığı görsellerde eşinin yurtdışında ilk 3 sene tıp okuduğu, ancak sonra türkiyeye gelerek 2 sene laborantlık okuduğu görülüyor. Yurtdışındaki üniversiteyi de attı.

Dediğim gibi söz konusu kişileri tanımadığım için, isim ve belgeler beyefendiye mi ait gerçekten takdir edersiniz ki buradan bir şey diyemem, ama gerçekten ona aitse, evet tıp terk gibi duruyor. Ancak ben Türkiyede bir tıp fakültesini bırakıp yine türkiyede laborant oldu diye biliyordum. Tek fark yurtdışında tıp okumaya başlamış, türkiyede laborant olmuş.

Bundan dolayı konu sahibi, kendi adıma içim rahat zira asla dalga geçmedim ama, yalan değil, en başta inanmadım. Ben özür dilemekten asla gocunan bi insan olmadım. Bundan dolayı size inanmadığım için özür diliyorum, bu konuda yanılmışım. Yani tıp fakültesi konusunda.

Ancak diğer tıbbi bilgiler, belirttiğiniz ve iddia ettiğiniz şeyler hakkında hala aynını düşünüyorum. 🙏🏻

Ben daha fazla konu uzamasın istiyorum, kendi adıma daha fazla müdahil olmak istemiyorum, yani bu atışma olaylarına. Ancak bir hekim olarak danışmak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım her zaman. İyi günler diliyorum
Mesajınızı çok insani, empatik buldum yaklaşımınız şıktı. size yakışan da buydu.
Her satırı kalite, sizinde mesajınıza cevap veren post sahibininde🌹
Kişisel bilgilere saygı ve hassasiyetinde kıymetliydi...

Belli oldumu sonucunuz acaba
Evet 47 70 olup sonra düştü değer, epey gecikmeyle kanamam başladı. Doktor sagliksiz gebelikmis dedi bu 2.ci bu sekilde oluşum. Eğer 3.cu de boyle olursa detayli incelemeye yönlendircek. Çok şükür kanser vs suphesi kalmadi bu beni mutlu etti. Allah isteyene versin🖤 herkezin kucağı dolsun ♡

Evet 47 70 olup sonra düştü değer, epey gecikmeyle kanamam başladı. Doktor sagliksiz gebelikmis dedi bu 2.ci bu sekilde oluşum. Eğer 3.cu de boyle olursa detayli incelemeye yönlendircek. Çok şükür kanser vs suphesi kalmadi bu beni mutlu etti. Allah isteyene versin🖤 herkezin kucağı dolsun ♡
Aminn çok geçmiş olsun sizede evet hayırlısı böyleymiş canım sonuç olarak gebelik görmüşsünüz eminmişsiniz kendinizden inanmayan kişiler olmuştu sanırım bende sizin yaptıgınız testle silik şekilde öğrenmiştim evladımı doğru bir test.

Aminn çok geçmiş olsun sizede evet hayırlısı böyleymiş canım sonuç olarak gebelik görmüşsünüz eminmişsiniz kendinizden inanmayan kişiler olmuştu sanırım bende sizin yaptıgınız testle silik şekilde öğrenmiştim evladımı doğru bir test.
Aynen öyle olmuştu her kadın hisseder belki ama benim vucudumda hassas ben hemen anliyorum. Oğlum büyümeden pek düşünmüyordum biraz da Allah böyle uygun gördü devam etseydi cok sevinirdim ama zaten buruktum anlamistim :( anne yüreği anliyo ya cok değişik bir yaratilmisizimiz var . .

Allah uzun versin evladiniza da 💕

Mesajınızı çok insani, empatik buldum yaklaşımınız şıktı. size yakışan da buydu.
Her satırı kalite, sizinde mesajınıza cevap veren post sahibininde🌹
Kişisel bilgilere saygı ve hassasiyetinde kıymetliydi...
Merhabalar, rahatsızlığımdan ötürü giremedim siteye pek. Şimdi gördüm mesajınızı. Çok teşekkür ederim, mahçup ve onore ettiniz beni 🙏🏻

1 haftalık hamileyken bulantılarım göz kararmalarım bacak ağrılarım olmuştu rimel sürerken kirpiklerim çapraz çapraz oluyordu..çok nadir kişiler çok erken anlarlarmış hamileliklerini sonra adetime de 7-8 gün varken de idrar testinde çıktı kanda da 46.93 çıkmıştı
Sonra ne oldu bende ikiz miymis erken döllenme mi

Back
X