Testime bakabilir misiniz lütfen:(

Mesajınızı çok insani, empatik buldum yaklaşımınız şıktı. size yakışan da buydu.
Her satırı kalite, sizinde mesajınıza cevap veren post sahibininde
Kişisel bilgilere saygı ve hassasiyetinde kıymetliydi...

Belli oldumu sonucunuz acaba
Evet 47 70 olup sonra düştü değer, epey gecikmeyle kanamam başladı. Doktor sagliksiz gebelikmis dedi bu 2.ci bu sekilde oluşum. Eğer 3.cu de boyle olursa detayli incelemeye yönlendircek. Çok şükür kanser vs suphesi kalmadi bu beni mutlu etti. Allah isteyene versin herkezin kucağı dolsun ♡

Aminn çok geçmiş olsun sizede evet hayırlısı böyleymiş canım sonuç olarak gebelik görmüşsünüz eminmişsiniz kendinizden inanmayan kişiler olmuştu sanırım bende sizin yaptıgınız testle silik şekilde öğrenmiştim evladımı doğru bir test.

Aynen öyle olmuştu her kadın hisseder belki ama benim vucudumda hassas ben hemen anliyorum. Oğlum büyümeden pek düşünmüyordum biraz da Allah böyle uygun gördü devam etseydi cok sevinirdim ama zaten buruktum anlamistim anne yüreği anliyo ya cok değişik bir yaratilmisizimiz var . .

Allah uzun versin evladiniza da

Merhabalar, rahatsızlığımdan ötürü giremedim siteye pek. Şimdi gördüm mesajınızı. Çok teşekkür ederim, mahçup ve onore ettiniz beni

Sonra ne oldu bende ikiz miymis erken döllenme mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…