Elimde son 1 tane testim vardı ve yenisini almak yerine sağlık ocağına gidip kan verdim bile :)) ama şuan zaman geçmek bilmiyor resmen sonuç akşam üzeri çıkarmış :) Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hayırlısı bakalımYarın sabah tekrar deneyin koyulaşıyorsa kan vermeye gidebilirsiniz pozitif gözüküyor hayırlı olsun
Verdim kan akşam üzeri çıkacak bakalım :)silikte olsa baya net görünüyor gecikmeniz varmış bi kan testi verin zaten net sonuc cıkar
Evet gittik doktora eşimde bir sorun yoktu, bende de hormon tahlillerim normaldi ama usg de polikistik görüntüsü ve yerleri gebeliği etkilemeyecek şekilde 3 miyomum vardı. 2 kez çatlatma tedavisi uygulamıştı doktorum. O şekilde de olmayınca aralık ayıdan beri ne ilaç ne bir takviye hepsini bırakmıştım işin özü bu şekilde :)bu arada bir bucuk yıldır istiyoruz demişsiniz doktora gittinizmi bi tedavimi gördünüz mü
İnşallahhh çok heyecanlıyım :)))Hadi hayirli pozitif haberler alırsınız inşallah
inşallah hayırlı haberler alırsın var gibi görünüyor bizde 6 aydır istiyoruz eşimde bişey cıkmadı bende de görünürde bişey yok sadece 1 tane rahimdışında bir miyomum var çok küçük dedi o engel degil dedi bide d vitaminim düşüktü onu verdi 2 aydır kullanıyrum ama henüz hiç bişey yok regl olunca tekrar gidecem olmazsa rahim filmi cekeriz sen cektirdinmiEvet gittik doktora eşimde bir sorun yoktu, bende de hormon tahlillerim normaldi ama usg de polikistik görüntüsü ve yerleri gebeliği etkilemeyecek şekilde 3 miyomum vardı. 2 kez çatlatma tedavisi uygulamıştı doktorum. O şekilde de olmayınca aralık ayıdan beri ne ilaç ne bir takviye hepsini bırakmıştım işin özü bu şekilde :)
Evet canım çektirmiştim, o da temizdi. Ben yapılması gereken herşeyi bebek düşünmeye başladığımız ilk aylarda yaptırmıştım. Ve elle tutulur doktorların hoşuna gitmeyen herhangi bir durum yoktu çok şükür ama yinede aylardır olumlu sonuç alamamıştık. İnşallah bu sefer olmuştur :) İnşallah sende en hayırlı zamanda müjdeni alırısıninşallah hayırlı haberler alırsın var gibi görünüyor bizde 6 aydır istiyoruz eşimde bişey cıkmadı bende de görünürde bişey yok sadece 1 tane rahimdışında bir miyomum var çok küçük dedi o engel degil dedi bide d vitaminim düşüktü onu verdi 2 aydır kullanıyrum ama henüz hiç bişey yok regl olunca tekrar gidecem olmazsa rahim filmi cekeriz sen cektirdinmi
İnşallah sende regl olmazsın ikimizinde sonucu pozitif çıkar :) bu arada kafamdan hiçbir zaman atamadım ama eskisi kadar da sıkmadım kendimi ve hep dua ettim Allahım sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip et diye :)amin inşallah canım bende regl bekliyorum bugün yarın olurum tekrar gidecem hep diyorlar ya kafadan atınca olur diye sende oluruna bırakınca oldu demekki sağlıkla ilerlesin inşallah
akşam üzeri çıkar dedi doktor heyecanla bekliyorum :)hayırlısıyla inşallah canım umudum yok senin sonucun ne zaman cıkacak
Paylaşırım canım, inşallah pozitiftir :)sonucu paylaş canım tekrar tebrikler
Yaa, inşallah vardır teşekkür ederimVar cnm hayırlı olsun bebişin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?