Akşam üzeri dedi sağlık ocağında doktor, barkod numarasından sorgulayabilirsin dedi ama çıkmadı hala sonuç :) Eğer akşam 6ya kadar çıkmazsa iş çıkışı özele gidip baktırabilirim canım sabredemiyorum çünkü :))Ay canım benim inşallah pozitiftir ne zaman çıkcak sonuc
Ne iş yapıyorsun cnm senAkşam üzeri dedi sağlık ocağında doktor, barkod numarasından sorgulayabilirsin dedi ama çıkmadı hala sonuç :) Eğer akşam 6ya kadar çıkmazsa iş çıkışı özele gidip baktırabilirim canım sabredemiyorum çünkü :))
İnşallah vardır ve inşallah sağlıkla gelir :) sabahtan beri o kadar heyecanlıyım ki iyi ki bu platform ve sizler varsınız yoksa kimseye bir şey söyleyememek soramamak gerçekten zormuş :)ben de öğrenmeden önce çokkk bel ağrısı çekmiştim ve ilk testim bundan daha silikti :)
Varsa sağlıkla gelsin :)
Mali müşavirim canım :)Ne iş yapıyorsun cnm sen
Maşallah bende ön muhasebede çalışmıştım zor işlerMali müşavirim canım :)
Biraz zor ve stresli işler maalesef :)Maşallah bende ön muhasebede çalışmıştım zor işler
İnnnşallah vardır, hayırlı haberlerini bekliyoruz :)İnşallah vardır ve inşallah sağlıkla gelir :) sabahtan beri o kadar heyecanlıyım ki iyi ki bu platform ve sizler varsınız yoksa kimseye bir şey söyleyememek soramamak gerçekten zormuş :)
canım çıkmadımı sonucun e nabızdan baksaydın barkoddan cıkmayabilirYaa gerçektenmii :) İnşallah kan sonucumda güzel çıkar, hala bekliyorum çıkmasını :)
Hayır hala çıkmamış canımcanım çıkmadımı sonucun e nabızdan baksaydın barkoddan cıkmayabilir
O normal hamilelikte de oluyor. Sağlık ocağı sonucu ertesi güb sabah düşüyor genelde. Benim de öyle oldu sabredin birazBu arada regl olacak gibi kasıklarıma ara ara sancı giriyor, acaba olacak mıyım
Yaa öyle mi doktor bana akşam üzeri düşer deyince ben baya beklentiye girdim :) Siz nasıl sabrettiniz ben iş çıkışı tekrar kan vermeye giderim herhalde yoksa gece uyuyamam meraktan :))))O normal hamilelikte de oluyor. Sağlık ocağı sonucu ertesi güb sabah düşüyor genelde. Benim de öyle oldu sabredin biraz
O merak hiç bitmicek hazırlıklı olYaa öyle mi doktor bana akşam üzeri düşer deyince ben baya beklentiye girdim :) Siz nasıl sabrettiniz ben iş çıkışı tekrar kan vermeye giderim herhalde yoksa gece uyuyamam meraktan :))))
Doğru diyorsun herhalde doğana kadar hep merak içinde olur insan :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini :))O merak hiç bitmicek hazırlıklı olİyi mi sağlıklı mı orda mı bitmiyor bitmiyor İnşallah vardır ve sağlıkla gelir. Benim 10 haftalık şu an daha önce kimyasal da yaşadım ondan hemen heyecan yapmamaya çalıştım, önemlisi sağlıklı olsun
Hayır maalesef, birazdan özelde baktıracağımCıkmadı mı sonuc
Tamamm merah ettim bende , cıkması gerekirdi şimdiye . Güzel haberler inşallahHayır maalesef, birazdan özelde baktıracağım
Bende çok merak ediyorum :) doktor hemogram da baktırmıştı o çıkmış, ama biyokimyada ki hiçbir sonucum daha çıkmamış maalesefTamamm merah ettim bende , cıkması gerekirdi şimdiye . Güzel haberler inşallah
Ayy hadi inşallahBende çok merak ediyorum :) doktor hemogram da baktırmıştı o çıkmış, ama biyokimyada ki hiçbir sonucum daha çıkmamış maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?