Testime bakabilir misiniz

Ay canım benim inşallah pozitiftir ne zaman çıkcak sonuc
Akşam üzeri dedi sağlık ocağında doktor, barkod numarasından sorgulayabilirsin dedi ama çıkmadı hala sonuç :) Eğer akşam 6ya kadar çıkmazsa iş çıkışı özele gidip baktırabilirim canım sabredemiyorum çünkü :))

ben de öğrenmeden önce çokkk bel ağrısı çekmiştim ve ilk testim bundan daha silikti :)
Varsa sağlıkla gelsin :)

Ne iş yapıyorsun cnm sen

ben de öğrenmeden önce çokkk bel ağrısı çekmiştim ve ilk testim bundan daha silikti :)
Varsa sağlıkla gelsin :)
İnşallah vardır ve inşallah sağlıkla gelir :) sabahtan beri o kadar heyecanlıyım ki iyi ki bu platform ve sizler varsınız yoksa kimseye bir şey söyleyememek soramamak gerçekten zormuş :)

İnşallah vardır ve inşallah sağlıkla gelir :) sabahtan beri o kadar heyecanlıyım ki iyi ki bu platform ve sizler varsınız yoksa kimseye bir şey söyleyememek soramamak gerçekten zormuş :)
İnnnşallah vardır, hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Gerçekten kadınlar kulübü iyi ki var. :)

Bu arada regl olacak gibi kasıklarıma ara ara sancı giriyor, acaba olacak mıyım

Bu arada regl olacak gibi kasıklarıma ara ara sancı giriyor, acaba olacak mıyım
O normal hamilelikte de oluyor. Sağlık ocağı sonucu ertesi güb sabah düşüyor genelde. Benim de öyle oldu sabredin biraz

O normal hamilelikte de oluyor. Sağlık ocağı sonucu ertesi güb sabah düşüyor genelde. Benim de öyle oldu sabredin biraz
Yaa öyle mi doktor bana akşam üzeri düşer deyince ben baya beklentiye girdim :) Siz nasıl sabrettiniz ben iş çıkışı tekrar kan vermeye giderim herhalde yoksa gece uyuyamam meraktan :))))

Yaa öyle mi doktor bana akşam üzeri düşer deyince ben baya beklentiye girdim :) Siz nasıl sabrettiniz ben iş çıkışı tekrar kan vermeye giderim herhalde yoksa gece uyuyamam meraktan :))))
O merak hiç bitmicek hazırlıklı ol İyi mi sağlıklı mı orda mı bitmiyor bitmiyor İnşallah vardır ve sağlıkla gelir. Benim 10 haftalık şu an daha önce kimyasal da yaşadım ondan hemen heyecan yapmamaya çalıştım, önemlisi sağlıklı olsun

Doğru diyorsun herhalde doğana kadar hep merak içinde olur insan :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…