İnşallah benimledirİnşallah bebeğiniz sizinledir:) güzel habetler inşallah. Test pozitif gibi
Benimde testim öyleydi cnm ilk yaptigimda kızım olcak inşallah benimde bekliyoruz 1Yaa, inşallah vardır teşekkür ederim
Hayirli haberlerini bekliyoruzİnşallahhh çok heyecanlıyım :)))
Yaa öyle mi, sağlıkla kavuşun inşallah anne kızBenimde testim öyleydi cnm ilk yaptigimda kızım olcak inşallah benimde bekliyoruz 1
İnşallah hayırlı olur canım teşekkür ederimHayirli haberlerini bekliyoruz
Allah razı olsun cnm seninde inşallah hcg düzenli bi şekilde artar ve kucağına almak nasip olur ben günleri sayıyorum ama zaman geçmiyorYaa öyle mi, sağlıkla kavuşun inşallah anne kızsabırsızlanıyorum kan sonucu için keşke özelde verseydim sabah işe giderken yolumun üstü diye daldım sağlık ocağına
Amiiin inşallah :) ama bence beklemek bile güzeldir bu kavuşmayı öyle değil mi :) Allah yardımcın olsun su gibi olsun doğumun inşallah :)Allah razı olsun cnm seninde inşallah hcg düzenli bi şekilde artar ve kucağına almak nasip olur ben günleri sayıyorum ama zaman geçmiyor
Allah razı olsun benim bi başarısız tüp bebek denemem bi tanede düşüğüm var öncesinde 6 yıl bekleyince öyle oluyor cnmAmiiin inşallah :) ama bence beklemek bile güzeldir bu kavuşmayı öyle değil mi :) Allah yardımcın olsun su gibi olsun doğumun inşallah :)
Sağ salim kucağına alırsın inşallah ne kadar kaldı doğuma :)Allah razı olsun benim bi başarısız tüp bebek denemem bi tanede düşüğüm var öncesinde 6 yıl bekleyince öyle oluyor cnm
Aminn, inşallah vardır hepimizin gönüne göre olsun inşallah :)var gibi hakkınızda hayırlısı Allah gönlünüze göre versin :)
6 ay kaldı çooookkk varrr ama sağ salim doğsun raziyim beklemeye ilk hamile oldugumuöğrendiğimde kabullenemedim hatta aldırcam demiştim bunalıma girmiştim ama onu ultrasonda görünce farklı oldu dedim Allahım ben bunu 6 yıl bekledim nasıl aldırmayı düşünmüşüm cnm bebeğim kızımmmSağ salim kucağına alırsın inşallah ne kadar kaldı doğuma :)
O anın şokuyla demekki insan herşeyi düşünebiliyor :) Sağlıkla gelsin minik kız :)6 ay kaldı çooookkk varrr ama sağ salim doğsun raziyim beklemeye ilk hamile oldugumuöğrendiğimde kabullenemedim hatta aldırcam demiştim bunalıma girmiştim ama onu ultrasonda görünce farklı oldu dedim Allahım ben bunu 6 yıl bekledim nasıl aldırmayı düşünmüşüm cnm bebeğim kızımmm
Aynen cnm :) kalp atışını duymak çok önemli gebeligin başında 3 aydır hcg düzenli yükseltimi kese gözükcekmi kalp atışı varmı aman onu yemiyim aman buna dikkat edeyim yavaş hareket et ağır kaldırma yok lekelenme niye oldu şimdi kanamayası dönüşecek diye kendimi yedim kafayı atlatacam yakında 3 ay kendimde değilim inan eşim de ne olur bu çocuğu sağ salim doğur diye yalvarırken yük bindi üstüme offfO anın şokuyla demekki insan herşeyi düşünebiliyor :) Sağlıkla gelsin minik kız :)
Var gibi duruyor insallah hamilesinizdirArkadaşlar günaydın, bu sabah 1 yada 2 günlük gecikmeyle test yaptım sizce bu test pozitif mi ? Beni test yapmaya iten durum hiçbir ay yaşamadığım değişik bel ağrım oldu. bu arada 1buçuk yıldır istiyoruz ve hiçbir zaman silikte olsa ikinci çizgiyi görmemiştim sizin yorumunuz nedir heveslenmemeye de çalışıyorum ama bilemedim
Aynen cnm :) kalp atışını duymak çok önemli gebeligin başında 3 aydır hcg düzenli yükseltimi kese gözükcekmi kalp atışı varmı aman onu yemiyim aman buna dikkat edeyim yavaş hareket et ağır kaldırma yok lekelenme niye oldu şimdi kanamayası dönüşecek diye kendimi yedim kafayı atlatacam yakında 3 ay kendimde değilim inan eşim de ne olur bu çocuğu sağ salim doğur diye yalvarırken yük bindi üstüme offf❤
İnşallah vardır bakalım sürekli girip bakıyorum sonuç çıkmışmı diyeVar gibi duruyor insallah hamilesinizdirSonucunuzu yazin merak ettim. Her böyle isteyenlerin yazilarini okuyunca en az onlar kadar heycanlaniyorum bende
Çok şükür tatlım sonuç çıkınca hemen yaz ama değerin kaç çıktı onuda yaz ve 2 günde bir tekrarla testi düzenli artması lazım 48 saatte 2 katı olması lazım ve kalp atışını duymadan akrabalarına söyleme cnm benim 1 kere kimyasal oldu düzenli artmadi değer düştü giderek değerim kimyasal dediler mahcup olmuştum kaynanamlaraama gerçekte stresli süreçler haksız sayılmazsın birde ilk olunca insan ister istemez telaş yapıyor ama zor kısmını atlatmışsın çok şükür
Hayırlısıyla pozitif çıksın da sonucum gerekirse doğurana kadar söylememÇok şükür tatlım sonuç çıkınca hemen yaz ama değerin kaç çıktı onuda yaz ve 2 günde bir tekrarla testi düzenli artması lazım 48 saatte 2 katı olması lazım ve kalp atışını duymadan akrabalarına söyleme cnm benim 1 kere kimyasal oldu düzenli artmadi değer düştü giderek değerim kimyasal dediler mahcup olmuştum kaynanamlara
Ay canım benim inşallah pozitiftir ne zaman çıkcak sonucHayırlısıyla pozitif çıksın da sonucum gerekirse doğurana kadar söylemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?