Ayy inşallah maşallah size sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenimki ilerledi şükür 131 gördüm en son inşallah sizin de artarak devam edecek
MaşallahhhhAminn inşallah hep birlikte sağlıkla güzellikle kavuşalım yavrularımıza :) zaman geçtikçe koyuluğu da artıyor 1 hafta sonra daha koyu artık gözle görülür çizgi görebilirsiniz :) 2 günde bir artış gösteriyor hcg değeri ve hızlı bir şekilde artıyor ilk öğrendiğimde 13 iken 2 hafta içinde 1200 lü değerleri buldu :)
Belirtiniz var mıydı hiçBenimki ilerledi şükür 131 gördüm en son inşallah sizin de artarak devam edecek
merhabalar ben defalarca erken gebelik testi yaptım hiç birinde çizgi çıkmadı kaset test aldım ve alırken özellikle belirttim artımed olmasın diye sonrasında silik çizgi çıktı ve öyle öğrendim kesinlikle kaset test öneriyorum 4 haftalık hamile olmama rağmen erken gebelik testlerinde hiç bi zaman çizgi göremedimEki Görüntüle 3584709
Böyle benimkiler
Hadi ya bende kaset test yapim o zaman ne anlamı kaldı erken gebelik testininmerhabalar ben defalarca erken gebelik testi yaptım hiç birinde çizgi çıkmadı kaset test aldım ve alırken özellikle belirttim artımed olmasın diye sonrasında silik çizgi çıktı ve öyle öğrendim kesinlikle kaset test öneriyorum 4 haftalık hamile olmama rağmen erken gebelik testlerinde hiç bi zaman çizgi göremedim
Gerçekten eşime de defalarca erken gebelik testi aldırdım ama hiç birinde silik çizgi dahi göremedim kaset testlere de güvenememiştim kaç kere silik çizgi olmasına rağmen en son kan verip emin oldum açıkçası hiç bi teste güven olmuyor gerçekten o kadar yanıltıyorlar ki bu durumdan aşırı sıkılmıştım sürekli bi silik çıkıyordu bi hiç bişey çıkmıyordu güvenilecek test yok maalesef hepsi para tuzağı resmen en güvenilir kan testi ve belirtileriniz benim sadece kasık ağrılarım vardı sonrasında ishal olmuştum bazılarında ishal bazılarında kabızlık belirtileri olabiliyorHadi ya bende kaset test yapim o zaman ne anlamı kaldı erken gebelik testinin
Hadi ya bende kaset test yapim o zaman ne anlamı kaldı erken gebelik testinin
Şaka gibi ben asıl kaset testte çıkmaz sanıyordum bu da ders oldu bende ara ara kaşık ağrısı biraz ishal var sabahları o kadar
Gerçekten bende aynı şekilde erken gebelik testlerind güveniyoedum ama beni yanılttı her markanın erken gebelik testini denedim önerilenlere tek tek baktım ama çıkmamıştı umarım gebeliktir ve gebelik haberini alırsınız benim kasık ağrılarım da ara araydı ama bi anda geldiğinde çok ağrılıydı resmen bıçak saplanıyor gibi hissediyordum hamilelerin duası kabul olurmuş sizin için dua edeceğim umarım en yakın zamanda hamilelik haberini alırsınız bende neredeyse bir buçuk yıldır evliyim ocak ayında bir kimyasal gebelik geçirdim ve çok umutsuzluğa kapılmıştım çok ğzülmüştüm fakat bu ay hamilelik haberini aldım umarım bütün isteyen bakabilecek olan herkese allahım nasip etsinŞaka gibi ben asıl kaset testte çıkmaz sanıyordum bu da ders oldu bende ara ara kaşık ağrısı biraz ishal var sabahları o kadar
Allah razı olsun dua edin ne olur çok istiyorumGerçekten bende aynı şekilde erken gebelik testlerind güveniyoedum ama beni yanılttı her markanın erken gebelik testini denedim önerilenlere tek tek baktım ama çıkmamıştı umarım gebeliktir ve gebelik haberini alırsınız benim kasık ağrılarım da ara araydı ama bi anda geldiğinde çok ağrılıydı resmen bıçak saplanıyor gibi hissediyordum hamilelerin duası kabul olurmuş sizin için dua edeceğim umarım en yakın zamanda hamilelik haberini alırsınız bende neredeyse bir buçuk yıldır evliyim ocak ayında bir kimyasal gebelik geçirdim ve çok umutsuzluğa kapılmıştım çok ğzülmüştüm fakat bu ay hamilelik haberini aldım umarım bütün isteyen bakabilecek olan herkese allahım nasip etsin
İnanın öncelerde herşeyi denedim soğan suyu çeşitli karışımlar tarçın bal vesaire bel çektirmeyi bile düşündüm bir yakınım hastaneye gittiğinde yumurtalıklarınız ters dönmüş yumurtalıklarınızı aldırın demişlerdi aldırmayıp belini çektirdi ve şuan o da 5 haftalık hamile gerçekten nasibin önüne doktorlar bile geçemedi yani herşeyi denemiştim ama hiç bi sonuç almamıştım doktorlara gittiğimde hep bi yıl bekle 22 yaşını bekle şunu bekle bunu bekle dediler özele gittim orada da sadece yumurtlama günlerinde bir gün ilişkiye gir birgün girme dediler başka bişey demediler ama özele gittiğimde hamileymişim zaten yeniymiş o yüzden görememişler ve hiç sağlıklı beslenmiyordum açıkçası hiç eşim evde yokken tek başıma kahvaltı yapmak yemek yemek vesaire hiç içimden gelmiyordu ve suyu hiç tüketemiyordum 3 4 günde bir bardak falandı midemi bulandırıyordu ama su çok önemliymiş şuan yeni yeni sağlıklı beslenmeye başladım su içmeye çalışıyorum ve folik asit kullanıyorumAllah razı olsun dua edin ne olur çok istiyorumevet çok ağrım yok kasık ağrısı arada batıyor ama şiddetli evet. Özel bir kür yada diyet uyguladınız mı
Maşallah işte nasipten öte yol yokİnanın öncelerde herşeyi denedim soğan suyu çeşitli karışımlar tarçın bal vesaire bel çektirmeyi bile düşündüm bir yakınım hastaneye gittiğinde yumurtalıklarınız ters dönmüş yumurtalıklarınızı aldırın demişlerdi aldırmayıp belini çektirdi ve şuan o da 5 haftalık hamile gerçekten nasibin önüne doktorlar bile geçemedi yani herşeyi denemiştim ama hiç bi sonuç almamıştım doktorlara gittiğimde hep bi yıl bekle 22 yaşını bekle şunu bekle bunu bekle dediler özele gittim orada da sadece yumurtlama günlerinde bir gün ilişkiye gir birgün girme dediler başka bişey demediler ama özele gittiğimde hamileymişim zaten yeniymiş o yüzden görememişler ve hiç sağlıklı beslenmiyordum açıkçası hiç eşim evde yokken tek başıma kahvaltı yapmak yemek yemek vesaire hiç içimden gelmiyordu ve suyu hiç tüketemiyordum 3 4 günde bir bardak falandı midemi bulandırıyordu ama su çok önemliymiş şuan yeni yeni sağlıklı beslenmeye başladım su içmeye çalışıyorum ve folik asit kullanıyorum
Bu test Nimo mu aynı gün mü yaptınız kaset ile birlikte hiç silikte mi çıkmadı
Evet kesinlikle haklısınız umutsuzluğa hiç bi zaman için kapılmayın çünkü nasibin ne zaman geleceği belli olmuyor tüp bebeğe başlayacakken hamilelik haberi alan bi sürü insan var annemin 43 yaşında çocuğu oldu 12 sene sonra hiç bi şey kullanmamasına rağmen umarım nasibinizde vardır allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınMaşallah işte nasipten öte yol yoknasibiniz geliyormuş valla ben haziranda tüp bebek düşünüyorum yaşım 39 40 artık bir an önce istiyorum tüpler açık spermde sıkıntı yok sadece yumurtam az vakit kaybetmek istemiyorum yoksa kendiliğinden olur denesem belki ama yaştan dolayı acele ediyorum
Aynı gün aynı dakika aynı idrarla sabah ilk idrarla yaptım vallahi ama silik çizgi dahi çıkmadı resmen içini çıkardım baktım ama hiç bişey çıkmadıBu test Nimo mu aynı gün mü yaptınız kaset ile birlikte hiç silikte mi çıkmadı
AminnnnnnnnEvet kesinlikle haklısınız umutsuzluğa hiç bi zaman için kapılmayın çünkü nasibin ne zaman geleceği belli olmuyor tüp bebeğe başlayacakken hamilelik haberi alan bi sürü insan var annemin 43 yaşında çocuğu oldu 12 sene sonra hiç bi şey kullanmamasına rağmen umarım nasibinizde vardır allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yani örneksiniz ya böyle olan o yüzden sürekli soru soruyorumAynı gün aynı dakika aynı idrarla sabah ilk idrarla yaptım vallahi ama silik çizgi dahi çıkmadı resmen içini çıkardım baktım ama hiç bişey çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?