Testime bakar mısınız kızlar

Yani örneksiniz ya böyle olan o yüzden sürekli soru soruyorum
Yok gerçekten hiç önemli değil bende aynı şekilde bi ton soru soruyordum testlerimin hepsini tek tek paylaşıyordum insanlarla bu platform o kadar güzel bi platform ki kadınlar birbirine destek olabiliyoe fikirler verebiliyor sorular sorabiliyor ben burada soruları yanıtlarken bi insana bile yararım olursa çok sevinirim

Gerçekten harika bir platform şimdi bizim adet günlerini beklemede sıra

Seninki hızlı yükselmiş bir arkadaşım adet gününden 10 gün sonra 100 lerdeydi değeri
Bilemiyorum canım bende 100 lerde 200 lerde olur diye planlıyordum hatta emin olmak için bi hafta bekleyip kan verdim ama 1000 lere yğkselmişti sağlık ocağına gittiğimde sordum adet tarihime göre değerimin normal olduğunu söylediler şeker ve guatr testi verdim

Seninki hızlı yükselmiş bir arkadaşım adet gününden 10 gün sonra 100 lerdeydi değeri
Canım benim kimyasal gebeliğimde öyle olmuştu ama inşallah kimyasal gebelik değildir adetim bi hafta geçmişti 70 di değerim bununda öyle olduğundan korkup emin olmak için bi hafta sonra gittim kan vermeye ama hcg değerinin düzenli artışı önemliymiş hcg değeri herkese göre değişebiliyormuş

Belirtiniz neydi acaba?
en çok kasık ağrım vardı ara ara geliyordu ama bıçak gibi saplanıyordı ve geceleri kalp atışımda artma vardı çok hızlı atıyordu sürekli kendimi kontrol ediyordum belirtilerim varmı yokmu diye göğüs ağrım hiç olmadı ama göğsümde büyüme vardı ve ishal belirtil vardı kişiden kişiye göre değişiyor tabi bazılarında ishal bazılarında kabızlık olabiliyoe

Sağol canım cevabın için. Bende ovulasyonla takip ettim çatlamadan itibaren bugün 13.gün ara ara sağ kasık ağrım oluyor regl olacak gibi arada bel ağrım oluyor ve bugün hafif ishal oldum çok tuvalete çıktım göğüslerimde bir değişiklik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…