Markası nedir bende yaptım artimed biliyorum yalancı çıkarıyor ama yaptımArkadaslar bugun itibari ile 2 gun var reglime saat 10 gibu test yaptim once gormedim temizdi etrafi süpürdum boyle olmus markasi lobuquick dunde yaptim bu tetstle hic cikmadi çizgi tertemizdi dünkü
Canım testi tekrarla elinde varsa başında bekle on dk da çıkar varsa silikte olsa çıkıyor inşallah vardırArkadaslar bugun itibari ile 2 gun var reglime saat 10 gibu test yaptim once gormedim temizdi etrafi süpürdum boyle olmus markasi lobuquick dunde yaptim bu tetstle hic cikmadi çizgi tertemizdi dünkü
Var elimde deneyeyim bakalim aynisi mi cikacakCanım testi tekrarla elinde varsa başında bekle on dk da çıkar varsa silikte olsa çıkıyor inşallah vardır
Lobuick yazdim yukariya ama bunda yok artimed cizgisiMarkası nedir bende yaptım artimed biliyorum yalancı çıkarıyor ama yaptım
İnsan da şans olacakLobuick yazdim yukariya ama bunda yok artimed cizgisi
Bana da oyle geldi pembe kuruma olur mu gittikce daha pembe olduKuruma değil gibi duruyor isterseniz kan verin yada başka bi marka ile tekrar yapın
Ne zaman kan vermeye gideceksinBana da oyle geldi pembe kuruma olur mu gittikce daha pembe oldu
Aslinda net belirtim yok adettle ayni icim bulaniyor kramp saplaniyor gogusleim sisİnşallah hamilesinizdir belirtiniz varmı
seni üzmek istemem ama dağılmış bir pembelik var çizgi olarak değildeAslinda net belirtim yok adettle ayni icim bulaniyor kramp saplaniyor gogusleim sis
Böyle oldu en son buraya yukleyince gidiyo görüntüseni üzmek istemem ama dağılmış bir pembelik var çizgi olarak değilde
Bence farkı bir marka ile dene canım awox önerebilirimBöyle oldu en son buraya yukleyince gidiyo görüntü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?