- 18 Şubat 2016
- 367
- 57
- 98
- Konu Sahibi sorrandess
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok parlıyor görünmüyorEki Görüntüle 3588469 predictor erken gebelik testi bakar mısınız
Çizgi var hayırlı olsunEki Görüntüle 3588469 predictor erken gebelik testi bakar mısınız
bu test güvenilir değil mi ya birisi geçen yalancı pozitif görmüşÇizgi var hayırlı olsun![]()
Yok bişey sanki. Çizgi göremedim.Eki Görüntüle 3588469 predictor erken gebelik testi bakar mısınız
benim reglim düzenli değil ancak telefondaki uygulamaya göre 4 gün var çizgi görünüyor aslında ama burda çok belli değil emin olamadım dün de softec marka yaptım onda da vardı onu da ekleyeyimYok bişey sanki. Çizgi göremedim.
Adet gecikmeniz mi var?
Bir de çizgi ne kadar sürede çıktı?
Yarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptır istersen. Daha net sonuç alırsınbenim reglim düzenli değil ancak telefondaki uygulamaya göre 4 gün var çizgi görünüyor aslında ama burda çok belli değil emin olamadım dün de softec marka yaptım onda da vardı onu da ekleyeyim
11 mayıs regl tarihim görünüyor olmazsam o gün yaptırayım diyorum üzülmek istemiyorumYarın sabah sağlık ocağında kan testi yaptır istersen. Daha net sonuç alırsın
Yumurtlamanız ne zamandı acaba?11 mayıs regl tarihim görünüyor olmazsam o gün yaptırayım diyorum üzülmek istemiyorum![]()
Yumurtlamanız ne zamandı acaba?
23-24 nisan o civarda oldu diye tahmin ediyorumYumurtlamanız ne zamandı acaba?
ayy inşallah ya çok teşekkür ederimBen de aynı test ile aynı şekilde çok silik çizgiyle öğrenmiştim. Silik çizgi görünüyor, hayırlı olsun inşallah gebesinizdir![]()
Aynıyız o zaman batlarımız da aynı ama demek ki sizin döllenme bi tık daha geç olmuş benim testim daha koyu çıkıyor. Sizde kan verseniz çıkar bence23-24 nisan o civarda oldu diye tahmin ediyorum
umarım ya belki 25idir tam emin değilim 23ünde doktor 2 yumurta olduğunu söyledi bi 21mmdi diğeri 17 belki diğeri çatladı bilemiyorum inşallah sağlıklı bebişlerimiz olsun veee hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahAynıyız o zaman batlarımız da aynı ama demek ki sizin döllenme bi tık daha geç olmuş benim testim daha koyu çıkıyor. Sizde kan verseniz çıkar bence![]()
Benimde 23 pik gördüm 25 silikleşti betam dün 97 idi takip ediyoruzumarım ya belki 25idir tam emin değilim 23ünde doktor 2 yumurta olduğunu söyledi bi 21mmdi diğeri 17 belki diğeri çatladı bilemiyorum inşallah sağlıklı bebişlerimiz olsun veee hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Çok teşekkür ederim amin inşallah hep beraberrrumarım ya belki 25idir tam emin değilim 23ünde doktor 2 yumurta olduğunu söyledi bi 21mmdi diğeri 17 belki diğeri çatladı bilemiyorum inşallah sağlıklı bebişlerimiz olsun veee hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
amin amin inşallah hayırlısı olsunnBenimde 23 pik gördüm 25 silikleşti betam dün 97 idi takip ediyoruzsizden de güzel haberler gelir inşallah süreci takip ederiz artık
![]()