• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız Pozitif mi

eftal A

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2025
7
1
1
26
Adetim 10 gün gecikti az önce bu testi yaptım ve düz bakımca çizgiyi net olarak göremiyorum ama açısını değiştirince silik çizgi belli oluyor yapay zekaya göre pozitif de olabilir buharlaşma çizgisi de olabilirmiş bu durumu yaşayan var mı sizce sonuç nedir gün içerisinde tekrar test yapmalı mıyım

Eklentiler

• IMG_0260.webp
    IMG_0260.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 46
Adetim 10 gün gecikti az önce bu testi yaptım ve düz bakımca çizgiyi net olarak göremiyorum ama açısını değiştirince silik çizgi belli oluyor yapay zekaya göre pozitif de olabilir buharlaşma çizgisi de olabilirmiş bu durumu yaşayan var mı sizce sonuç nedir gün içerisinde tekrar test yapmalı mıyım
Su damlatın bir damla idrar yerine hala duruyorsa çizgi gebelik olabilir başka testle tekrarlayın idrarı birkaç saat sıkıp yada sabah

10 gün geciktiyse daha net olması gerekirdi sanki. ilk dakikalarda mı cıktı çizgi?

Su damlatın bir damla idrar yerine hala duruyorsa çizgi gebelik olabilir başka testle tekrarlayın idrarı birkaç saat sıkıp yada sabah
Su damlattım bir değişiklik olmadı ama dediğim gibi düz bakımca belli olmuyor hafif yan tutunca bu şekilde gözüküyor

Teşekkür ederim dediğiniz gibi biraz daha sıkışıp tekrar deneyeceğim o şekilde 🙏🏻

Back
X