Testime bakar misiniz rica etsem

Elagozluprenses

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
310
219
18
29
Arkadaşlar akşam idrariyla yaptım sabah idrari olması gerekiyor ama adet olmayınca merak ettim 14 kasım da yumurtlama gördüm 15 çatlama o günlerden sayarsak 10-11 gun kadar oluyor normalde adetim 30-35 günde oluyor ama soğan suyu içtiğim ay 30 günde oluyorum hala olmadım 33. Güne giriyorum adete yönelik bi belirtimde yok yarın sabah testi tekrarlayacağım ama bilmiyorum beklemiyorum açıkçası bu ay artık o kadar çok umutlanıp hüsran oldu ki bu ay da Benin hic beklentim yok inanın ki olursa gerçekten sok olurum

Eklentiler

• 3EA6078F-A81C-4B9C-96FD-97B0D8320653.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 171
Testi yarin ilk idrarla yap canim. Hafif silik bir çizgi var ilk 5 dk içinde çıktıysa doğru olabilir. Ama sonradan farkettiysen kuruma çizgisi de olabilir

Canım çok hafif bi çizgi var gibi. Hakkından hayırlısı olsun

Testi yarin ilk idrarla yap canim. Hafif silik bir çizgi var ilk 5 dk içinde çıktıysa doğru olabilir. Ama sonradan farkettiysen kuruma çizgisi de olabilir
10 dk içinde böyle oldu ama fotoğrafta kararti gibi duruyor normalde de çok belirgin olmamakla birlikte çok hafif bende gördüm o yüzden sormak istedim kafam karışti tek ben mi görüyorum bi kararti çok çok ince silik bisey diye

Canım çok hafif bi çizgi var gibi. Hakkından hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim isteyen herkese rabbim nasip etsin bundan önce yaptığım bu zamana kadar olan testlerde hep bi kaç saat sonra kuruma çizgisi görüyordum bu sefer böyle çıkınca kafam çok karıştı umutlanmak asla istemiyorum hatta ben adetin 3. Gününü bekliyordum ki hastaneye gidecektim sürekli adet olacağım kafasında bakalım ne olacak

Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlarımız olur inşallah yarın haber vermeyi unutma balım

Amin insallah canım benim yarın sabah yapınca atarım resim bisey çıkarsa
Canım şimdi yaptım farklı bi markayla 10 dk içinde böyle çıktı ya bence testler yanlış gebelik icin umut etmek istemiyorum artık

Eklentiler

• A5361353-1FCA-41A0-B4DD-5D309C886FF9.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 125
Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlarımız olur inşallah yarın haber vermeyi unutma balım
Canım bu şekilde çıktı 10 dk içinde ama bence testler yanlıştır değil mi artık gebelik icin umut edip hüsrana uğramaktan yoruldum

Eklentiler

• FD012663-2B35-47E0-8945-16249938B1C0.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 68
  • CF2496E7-FF1D-4F10-A0A5-82AFCF6F45D6.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 62
testler neden yanlış olsun silik çizgi var bence kan testi yaptırın direk hayırlı,sağlıkla olur inşallah:)
Yaa gerçekten mi ne bileyim korkuyorum yanlış olur umutlanırım olmaz diye şimdi erken gebelik testi aldım onu yapacam bakalım sonra kan veririm sağolun çok teşekkür ederim

Yaa gerçekten mi ne bileyim korkuyorum yanlış olur umutlanırım olmaz diye şimdi erken gebelik testi aldım onu yapacam bakalım sonra kan veririm sağolun çok teşekkür ederim
Gayet belirgin testiniz en sonuncuyu yeni yaptınız sanırım hayırlısı olsun inşallah haberdar edersiniz bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…