- 3 Haziran 2021
- 310
- 219
- 18
- 29
- Konu Sahibi Elagozluprenses
-
Canım kan sonucu çıktı ama galiba çok yeni ve geç yumurtlama gördüm diye böyle çıktı doktorda testi tekrarla dedi çünkü atıyorum resmini sizce normal mi yanı yukselir mi yumurtlamam 22. Gun oldu 12. Gun bugun bu durumu yaşayan var mi acabaAy hadi İnşallah hayirlisiylahaber bekliyorum
Sakin ol canım yeni başlamış bir gebelik hemen kötü düşünme kimsenin değeri yükseklerden baslamiyo bir anda ve belli bir yerden yukseliyo zaten. Gebesin kendini strese sokma hayırlı olsun iki gün sonra istersen kan ver yine için rahatlasınCanım kan sonucu çıktı ama galiba çok yeni ve geç yumurtlama gördüm diye böyle çıktı doktorda testi tekrarla dedi çünkü atıyorum resmini sizce normal mi yanı yukselir mi yumurtlamam 22. Gun oldu 12. Gun bugun bu durumu yaşayan var mi acaba
Gerçekten sizlere ne kadar teşekkür etsem az kızlar Allah razı olsun hep rahatlattınız insallah sağlıklı bir şekilde ilerler ve rabbim isteyen herkese de nasip etsin insallahSakin ol canım yeni başlamış bir gebelik hemen kötü düşünme kimsenin değeri yükseklerden baslamiyo bir anda ve belli bir yerden yukseliyo zaten. Gebesin kendini strese sokma hayırlı olsun iki gün sonra istersen kan ver yine için rahatlasın
Amin inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGerçekten sizlere ne kadar teşekkür etsem az kızlar Allah razı olsun hep rahatlattınız insallah sağlıklı bir şekilde ilerler ve rabbim isteyen herkese de nasip etsin insallah
Amin insallah canım Allah razı olsunAmin inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah gönlüne göre versin canımAmin insallah canım Allah razı olsuntest sonuçları yükseliş göstersin buraya zaten yazacam ne şekilde gebe kaldım neler yaşadım diye çünkü ben baya yazılar araştırdım kendimle ilgili bana yakın bulduğum yazıları okudukca ferahladım umutlandım zamanında
Amin canım çok teşekkür ederimAllah gönlüne göre versin canım
Hayırlı olsun balım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım kan sonucu çıktı ama galiba çok yeni ve geç yumurtlama gördüm diye böyle çıktı doktorda testi tekrarla dedi çünkü atıyorum resmini sizce normal mi yanı yukselir mi yumurtlamam 22. Gun oldu 12. Gun bugun bu durumu yaşayan var mi acaba
Ayy canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun balım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahnormaldir skma canını
kizlar bisey soracam ya size benim kan sonucum dün pozitif çıktı ama bugun iki defa lavaboya gittim pembemsi leke geldi şimdi tekrar hastaneye gidiyorum bisey olmamıştır degil mi korkuyorum acaba yerleşme kanaması diye biseyler diyorlar ondan olabilir miAy hadi İnşallah hayirlisiylahaber bekliyorum
Hiç korkmayın olabiliyor lekelenmeler.kizlar bisey soracam ya size benim kan sonucum dün pozitif çıktı ama bugun iki defa lavaboya gittim pembemsi leke geldi şimdi tekrar hastaneye gidiyorum bisey olmamıştır degil mi korkuyorum acaba yerleşme kanaması diye biseyler diyorlar ondan olabilir misancım yok bu arada ve dünden beri dinlenmeye çalıştım hic bi is yapmadım ♀
O kadar çok tedirgin oldum ki hastaneye geldim dua edin olur mu yani kendimi hic yormadım ama neden böyle oldu anlamadım çok teşekkür ederim bu aradaHiç korkmayın olabiliyor lekelenmeler.
Ağır bir iş yapmayın bol bol dinlenin
Doktor iğne verir muhtemelen.
Allah şifa versin lekelenme olabilir ama ihmal etmemen iyi olmuşO kadar çok tedirgin oldum ki hastaneye geldim dua edin olur mu yani kendimi hic yormadım ama neden böyle oldu anlamadım çok teşekkür ederim bu arada
Rabbim bu hastanelere kimseyi düşürmesin doktorların eline kızlar inanabiliyor musunuz geldim hic test yapmadılar yarın verin dediler ve bu değeri gebelik saymıyorlar mis 1200 un üstünde gebelik sayıyorlar mis ee öyleyse referans araligini 1200 üstü diye yazın neden 0-1 veya 0-5 arası diyorsunuz salaklar iste ayrıca kanama belki önemli bisey belki de yerleşme söyledim bana diyor 1200 altındaki değerlerde size uygulayacağımız bir tedavi yok diyor çıktım eve gidiyorum valla yarın eşimle özele gideceğiz şimdi dinleneyim gidipHiç korkmayın olabiliyor lekelenmeler.
Ağır bir iş yapmayın bol bol dinlenin
Doktor iğne verir muhtemelen.
Çok sağol canım ben ihmal etmedim de edenler etti hic birsey yapmadılar gönderdiler öylece gidip dinleneyim yarın tekrar vereceğim kan özele gideceğim tabiAllah şifa versin lekelenme olabilir ama ihmal etmemen iyi olmuş
Progestan iğne vermedi miRabbim bu hastanelere kimseyi düşürmesin doktorların eline kızlar inanabiliyor musunuz geldim hic test yapmadılar yarın verin dediler ve bu değeri gebelik saymıyorlar mis 1200 un üstünde gebelik sayıyorlar mis ee öyleyse referans araligini 1200 üstü diye yazın neden 0-1 veya 0-5 arası diyorsunuz salaklar iste ayrıca kanama belki önemli bisey belki de yerleşme söyledim bana diyor 1200 altındaki değerlerde size uygulayacağımız bir tedavi yok diyor çıktım eve gidiyorum valla yarın eşimle özele gideceğiz şimdi dinleneyim gidip
Vermedi canım test bile yapmadı ki benim dün yaptırdığım testte değerim 12.84 dü gittim söyledim yarın kan ver dedi ayrıca o degerlerde tedavi yapılmıyormuş güya sacmalik ben yarın özele gidip test yaptircam ayrıca bu sabahta idrar testi yaptım evde yine pozitif çıktıProgestan iğne vermedi mi
Bence de özele git canım devlette benim de aynısı başıma geldi bakmadılar bile inşallah sen de bebeğin de iyisnizdirÇok sağol canım ben ihmal etmedim de edenler etti hic birsey yapmadılar gönderdiler öylece gidip dinleneyim yarın tekrar vereceğim kan özele gideceğim tabi
Amin insallah canım çok teşekkür ederim insallah iyidir sağlıklıdır sağlıklı yukselmistir değerBence de özele git canım devlette benim de aynısı başıma geldi bakmadılar bile inşallah sen de bebeğin de iyisnizdir
Canim benimki 130.4 çıkmıştı ben sonucuna kendim baktım sonra özele gittim pozitif doğru ama kese görünmez haftaya gel dedi öyle yani kan verdiğim yere gitseydim yok kimyasal olabilir yok dış gebelik olabilir yok iki gün sonra kan ver falan yani olduğunda söylersin ne gerek var ki baştan insanları korkutmaya arkadaşıma öyle oldu çünkü bebeği de şu an 9 aylıkAmin insallah canım çok teşekkür ederim insallah iyidir sağlıklıdır sağlıklı yukselmistir değersenin değerin kaçtı nasıl bisey geçti basından canım doktorlar hep moral bozuyorlar bana elde bi bebek bile yok diyor sacmalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?