Testime bakar misiniz rica etsem

Ay hadi İnşallah hayirlisiyla haber bekliyorum
Canım kan sonucu çıktı ama galiba çok yeni ve geç yumurtlama gördüm diye böyle çıktı doktorda testi tekrarla dedi çünkü atıyorum resmini sizce normal mi yanı yukselir mi yumurtlamam 22. Gun oldu 12. Gun bugun bu durumu yaşayan var mi acaba

Eklentiler

• C0E26F01-8E7B-45EB-97AA-BD6F04522EE8.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 73
Sakin ol canım yeni başlamış bir gebelik hemen kötü düşünme kimsenin değeri yükseklerden baslamiyo bir anda ve belli bir yerden yukseliyo zaten. Gebesin kendini strese sokma hayırlı olsun iki gün sonra istersen kan ver yine için rahatlasın

Gerçekten sizlere ne kadar teşekkür etsem az kızlar Allah razı olsun hep rahatlattınız insallah sağlıklı bir şekilde ilerler ve rabbim isteyen herkese de nasip etsin insallah

Amin inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin insallah canım Allah razı olsun test sonuçları yükseliş göstersin buraya zaten yazacam ne şekilde gebe kaldım neler yaşadım diye çünkü ben baya yazılar araştırdım kendimle ilgili bana yakın bulduğum yazıları okudukca ferahladım umutlandım zamanında

Allah gönlüne göre versin canım

Hayırlı olsun balım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah normaldir skma canını

Ay hadi İnşallah hayirlisiyla haber bekliyorum
kizlar bisey soracam ya size benim kan sonucum dün pozitif çıktı ama bugun iki defa lavaboya gittim pembemsi leke geldi şimdi tekrar hastaneye gidiyorum bisey olmamıştır degil mi korkuyorum acaba yerleşme kanaması diye biseyler diyorlar ondan olabilir mi sancım yok bu arada ve dünden beri dinlenmeye çalıştım hic bi is yapmadım ‍♀

Hiç korkmayın olabiliyor lekelenmeler.
Ağır bir iş yapmayın bol bol dinlenin
Doktor iğne verir muhtemelen.

Hiç korkmayın olabiliyor lekelenmeler.
Ağır bir iş yapmayın bol bol dinlenin
Doktor iğne verir muhtemelen.
Rabbim bu hastanelere kimseyi düşürmesin doktorların eline kızlar inanabiliyor musunuz geldim hic test yapmadılar yarın verin dediler ve bu değeri gebelik saymıyorlar mis 1200 un üstünde gebelik sayıyorlar mis ee öyleyse referans araligini 1200 üstü diye yazın neden 0-1 veya 0-5 arası diyorsunuz salaklar iste ayrıca kanama belki önemli bisey belki de yerleşme söyledim bana diyor 1200 altındaki değerlerde size uygulayacağımız bir tedavi yok diyor çıktım eve gidiyorum valla yarın eşimle özele gideceğiz şimdi dinleneyim gidip

Progestan iğne vermedi mi

Progestan iğne vermedi mi
Vermedi canım test bile yapmadı ki benim dün yaptırdığım testte değerim 12.84 dü gittim söyledim yarın kan ver dedi ayrıca o degerlerde tedavi yapılmıyormuş güya sacmalik ben yarın özele gidip test yaptircam ayrıca bu sabahta idrar testi yaptım evde yine pozitif çıktı

Bence de özele git canım devlette benim de aynısı başıma geldi bakmadılar bile inşallah sen de bebeğin de iyisnizdir
Amin insallah canım çok teşekkür ederim insallah iyidir sağlıklıdır sağlıklı yukselmistir değer senin değerin kaçtı nasıl bisey geçti basından canım doktorlar hep moral bozuyorlar bana elde bi bebek bile yok diyor sacmalik

Canim benimki 130.4 çıkmıştı ben sonucuna kendim baktım sonra özele gittim pozitif doğru ama kese görünmez haftaya gel dedi öyle yani kan verdiğim yere gitseydim yok kimyasal olabilir yok dış gebelik olabilir yok iki gün sonra kan ver falan yani olduğunda söylersin ne gerek var ki baştan insanları korkutmaya arkadaşıma öyle oldu çünkü bebeği de şu an 9 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…