- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi Elagozluprenses
-
Çizgi var canım hadi hayırlısıCanım şimdi yaptım farklı bi markayla 10 dk içinde böyle çıktı ya bence testler yanlış gebelik icin umut etmek istemiyorum artık
Çok teşekkür ederim aynen bi kaç tane yaptım belki yanlışlık olabilir diye en son attığı yeni insallah vardır kan verecem haberdar ederim tabikideGayet belirgin testiniz en sonuncuyu yeni yaptınız sanırım hayırlısı olsun inşallah haberdar edersiniz bizi
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bende doktordan gebesiniz diye duyarım insallah gittiğimdeÇizgi var canım hadi hayırlısı
El salliyor orda annesi gormuyor musunCanım şimdi yaptım farklı bi markayla 10 dk içinde böyle çıktı ya bence testler yanlış gebelik icin umut etmek istemiyorum artık
HahahKan ver kannnn
Onu da bekliyoruzHahahinsallah verecem erken gebelik testinide yapayım da
bu sabah idrarıyle olması gerektigini kim uydurdu bilmiyorum ne alaka ya ben iki gebeliğimde de iş yerinde öğle saatlerinde yaptım ikisi de pozitifti ,hoş ikisi de düştü ama sonuçta testlerim doğru çıktı.biri burda bir şey uyduruyor herkes te inanıyorArkadaşlar akşam idrariyla yaptım sabah idrari olması gerekiyor ama adet olmayınca merak ettim 14 kasım da yumurtlama gördüm 15 çatlama o günlerden sayarsak 10-11 gun kadar oluyor normalde adetim 30-35 günde oluyor ama soğan suyu içtiğim ay 30 günde oluyorum hala olmadım 33. Güne giriyorum adete yönelik bi belirtimde yok yarın sabah testi tekrarlayacağım ama bilmiyorum beklemiyorum açıkçası bu ay artık o kadar çok umutlanıp hüsran oldu ki bu ay da Benin hic beklentim yok inanın ki olursa gerçekten sok olurum
Ya beni o kadar motive edip mutlu ettiniz ki iyi ki vardınız hepiniz çok teşekkür ederim sağlıklı sıhhatli olsun rabbim herkese nasip etsin kan sonucunuda paylaşacağım insallahEl salliyor orda annesi gormuyor musun
Söyle hanımefendi idrar seyrek olmaması adına hcg idrarın yoğun olduğu zaman daha net çıkar idrarda çok geçmiş olsun sizin adınıza üzüldüm ama tabiki öğle akşam idrariylada çıkar belki bir kaç saat idrara çıkılmamıştır ve gebelik erken oluşmuştur geç dollenme olanlar içinde söyleniyor ki net cevap alsınlar sabah idrarlabu sabah idrarıyle olması gerektigini kim uydurdu bilmiyorum ne alaka ya ben iki gebeliğimde de iş yerinde öğle saatlerinde yaptım ikisi de pozitifti ,hoş ikisi de düştü ama sonuçta testlerim doğru çıktı.biri burda bir şey uyduruyor herkes te inanıyor
Atacam insallahOnu da bekliyoruz
Çok teşekkür ederim insallah vardır gerçekten kan sonucunu yazacam elbettehayırlı olsun sonucu bizede yaz
Balım 2. Çizgi bunda daha belirginCanım bu şekilde çıktı 10 dk içinde ama bence testler yanlıştır değil mi artık gebelik icin umut edip hüsrana uğramaktan yoruldum
Aynen canım gidecem insallahBalım 2. Çizgi bunda daha belirginkan vermeye gitsene
Erken gebelik testini de yaptım canım o da bu şekilde ben bu testtede hic cizgi görmemiştim net degil ama hafif görünüyorOnu da bekliyoruz
Hemen çıktı dimiiiErken gebelik testini de yaptım canım o da bu şekilde ben bu testtede hic cizgi görmemiştim net degil ama hafif görünüyor
Aynen hemen anında belirdi 5-10 dk da daha belirgin olduHemen çıktı dimiii
Kan verdim sonucu bekliyorum şimdi hayırlısı olsun insallahHemen çıktı dimiii
Ay hadi İnşallah hayirlisiylaKan verdim sonucu bekliyorum şimdi hayırlısı olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?