- 4 Nisan 2022
- 94
- En iyi cevaplar
- 1
- 37
- 8
- 29
- Konu Sahibi Gamze seyhan
-
Daha yapmadım yarına inşallahNaptn canim yaptin mi yine testten merak ettim
Bu fotoğraf ne zaman çekildi test yaptıktan kaç dakika sonra5 gün önce yapmıştım anlamadım
31 marta yaptım 5 dakika sonra sonuç bu şekilde olduBu fotoğraf ne zaman çekildi test yaptıktan kaç dakika sonra
Aynen öyle Evettestiniz 5 dk içinde mi bu şekildeydi
31 marta yaptım 5 dakika sonra sonuç bu şekilde olduBu fotoğraf ne zaman çekildi test yaptıktan kaç dakika sonra
Teste göre hamilesiniz, tebrik ederim
Tmmyeni bir test daha al yap varsa bu sefer daha net belirgin olur ona göre kan testi verirsin
Tmmyeni bir test daha al yap varsa bu sefer daha net belirgin olur ona göre kan testi verirsin
İnşallahYani tamam ikinci cizgi var okuduguma göre 5 gün önce 5 dakika icinde cikmis ama girimsi duruyo yani idrar kuruma cizgisi yapmis olabilir testi tekrarlayin yine ayni marka ile deneyin derim umarim mutluluk göz yasi dökersin canim banada nasip olur insallah
evet canım benimde öyle olmuştu o yüzden testi tekrarlamamasında fayda varYani tamam ikinci cizgi var okuduguma göre 5 gün önce 5 dakika icinde cikmis ama girimsi duruyo yani idrar kuruma cizgisi yapmis olabilir testi tekrarlayin yine ayni marka ile deneyin derim umarim mutluluk göz yasi dökersin canim banada nasip olur insallah
İnşallah bakalımevet canım benimde öyle olmuştu o yüzden testi tekrarlamamasında fayda var
İnşallah bakalımevet canım benimde öyle olmuştu o yüzden testi tekrarlamamasında fayda var
Ya sorma kuruma cizgisi olmasa bile bazen test bozuk cikiyo benimkide bozuk cikti pozitif gösterdi hemen öyle sevinmistm snra dünyam basma yikildievet canım benimde öyle olmuştu o yüzden testi tekrarlamamasında fayda var
İnşallah olurYa sorma kuruma cizgisi olmasa bile bazen test bozuk cikiyo benimkide bozuk cikti pozitif gösterdi hemen öyle sevinmistm snra dünyam basma yikildi
Allahtan ümit kesilmezİnşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?