Merhaba benimde testime bakar mısınız var mı çok silik
testiniz nerde
Sonradan çıkmadı 3 5 dakika içerisinde çıktıçok hafif var gibi ama tabi ne kadar sürede çıktı o da önemli. inşallah vardır
Reglim düzensizlesti 3 4 aydır 28 29 günde oluyordum sonradan 33 35 37 33 bu ay 39.gun ama kestiremiyorum ne zaman olcami o yüzden test yaptım regl olcak misim gibi karnımda belimde ağrı var göğüslerim baya hassas dip tarafları ağrıyor acıyor bir kaç gün daha bekleyip mı yapsamCanım ben biraz silik gördüm yarın sabah ilk idrar ile yaparsan bence daha net olur
Bende gördüm silik çizgiyi , 5 dk içinde çıktıysa vardır :)2 gün sonra ilk idrarla tekrarlayın testiMerhaba benimde testime bakar mısınız var mı çok silik
Öyle yapicam inşallah vardır 10 aydır bekliyorumBende gördüm silik çizgiyi , 5 dk içinde çıktıysa vardır :)2 gün sonra ilk idrarla tekrarlayın testi
Canım dayanabilir sen bekle daha net çıkar ama yarın da yapsan net çıkar merak etme ben gördüm kuruma çizgisine de benzemiyor ben dayanamadım yarın sabah yapardım ama sen bilirsin böyle çizgiler gördümmu heyecanlanıyorum rabbim gönlüne göre versin kuzumReglim düzensizlesti 3 4 aydır 28 29 günde oluyordum sonradan 33 35 37 33 bu ay 39.gun ama kestiremiyorum ne zaman olcami o yüzden test yaptım regl olcak misim gibi karnımda belimde ağrı var göğüslerim baya hassas dip tarafları ağrıyor acıyor bir kaç gün daha bekleyip mı yapsam
O kadar çok test yaptım ki 10 aydır beklıyorum umudumu kaybettim çok kez hevesle yapıp tek çizgiyi görmek inşallah vardır sabrımın güzelliğini alırım amin Rabbım hepimizin gönlüne göre versin bir kaç gün içerisinde tekrarlicamCanım dayanabilir sen bekle daha net çıkar ama yarın da yapsan net çıkar merak etme ben gördüm kuruma çizgisine de benzemiyor ben dayanamadım yarın sabah yapardım ama sen bilirsin böyle çizgiler gördümmu heyecanlanıyorum rabbim gönlüne göre versin kuzum
o zaman bence var. ne kadar gecikti regl? kan ver geciktiysen bence :)Sonradan çıkmadı 3 5 dakika içerisinde çıktı
3 4 aydır duzensizlesti 28 29 günde oluyordum sonradan 33 35 37 33 bu ay da 39. Günde olmadım gecikti ama kaç gün geciktigini bilemiyorumo zaman bence var. ne kadar gecikti regl? kan ver geciktiysen bence :)
bence o zaman bir kan testi yaptır bakalım :)3 4 aydır duzensizlesti 28 29 günde oluyordum sonradan 33 35 37 33 bu ay da 39. Günde olmadım gecikti ama kaç gün geciktigini bilemiyorum
Gebelik testini tekrarlayıp o zaman kan verilemez bakalım inşallah vardirbence o zaman bir kan testi yaptır bakalım :)
Rabbim herkesin kucağını doldursun gerçekten çıktığımız bu yolda sabırla beklediğimiz sevgi dolu günleri insO kadar çok test yaptım ki 10 aydır beklıyorum umudumu kaybettim çok kez hevesle yapıp tek çizgiyi görmek inşallah vardır sabrımın güzelliğini alırım amin Rabbım hepimizin gönlüne göre versin bir kaç gün içerisinde tekrarlicam
Amin canım inşallahRabbim herkesin kucağını doldursun gerçekten çıktığımız bu yolda sabırla beklediğimiz sevgi dolu günleri insgörmek tatmak nasip olur
testiniz nerde
Hangi gün yumurtlama oldu. Bide efektsiz atarmisinEki Görüntüle 3130463
Regle 6 gün kala, yani yumurtlamanın 9. Günü sizce mümkün mü? Aşırı silik ama var gibi
Efektsiz gözükmüyor fotoda ben gözümle görüyorum ama, önceki negatif testlerimde efektli de çıkmıyor böyleHangi gün yumurtlama oldu. Bide efektsiz atarmisin
Yumurtlamadan 9 Gün sonrası bu testHangi gün yumurtlama oldu. Bide efektsiz atarmisin
İnsallah vardir canim guzel haberler alYumurtlamadan 9 Gün sonrası bu test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?