İnşallah teşekkür ederim, göremediniz mi :)İnsallah vardir canim guzel haberler al
Regl oldum dün akşam ama testte niye ikinci çizgi vardıRabbim herkesin kucağını doldursun gerçekten çıktığımız bu yolda sabırla beklediğimiz sevgi dolu günleri insgörmek tatmak nasip olur
Canım kimyasal gebelik olabilir mi acaba ya da test yanlış sonuç vermiş de olabilirRegl oldum dün akşam ama testte niye ikinci çizgi vardı
Kimyasal diye suphelendimCanım kimyasal gebelik olabilir mi acaba ya da test yanlış sonuç vermiş de olabilir
Çünkü silik görünüyor testin adetin nasıl geliyor parça parça çok ağrılı şekilde mi geliyorKimyasal diye suphelendim
belirtiler olmaya başladı mı? :)Teşekkür ederim hiçbir belirtim yok
Evet midem bulanıyor bir de sürekli burnum tıkalı sizin nasıl?belirtiler olmaya başladı mı? :)
Evet genelde ağrılı oluyor zaten bu seferde ağrılı geldiÇünkü silik görünüyor testin adetin nasıl geliyor parça parça çok ağrılı şekilde mi geliyor
Evet genelde ağrılı oluyor zaten bu seferde ağrılı geldi
Canım istersen pazartesi bı doktora görün yada acile gitme şansım varsa kanda daha hemen sıfırlanmamistir baktırmak istersen baktirabilirsinEvet genelde ağrılı oluyor zaten bu seferde ağrılı geldi
Gitmeyi düşünüyorumCanım istersen pazartesi bı doktora görün yada acile gitme şansım varsa kanda daha hemen sıfırlanmamistir baktırmak istersen baktirabilirsin
Hayırlı olsun canım maşallah ben burdayım diyorKızlar benimkine de bakar mısınız biri 10 diğeri 15 dakika sonra reglime 7 gün var
Ayyy inşallah yaHayırlı olsun canım maşallah ben burdayım diyor
bende henüz bir belirti yok 6. hafta doldu bugün itibariyleEvet midem bulanıyor bir de sürekli burnum tıkalı sizin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?