İnsalah vardir canim eger belirtilerin de varsa kan testi vermelisin benceArkadaslar bu ara ust uste hep sordum kusura bakmayin ama ilk heyecanlarDun kan testim 3 cikmisti bugun test aldim ilk 5-10 dakika bisey yokru sonra biraktim oraya icim rahat etmedi yine baktim goremedim ta ki telefonun isigini acip bakana kadar hafif bisey var gibi geldi isigi actigimda cok az cizgi gordum ama dedigim gibi 10 dakikayi gecmis olabilir sizce gecersiz mi?
Bende test denedim 1 bucuk 2 saat once bu sekil oldu kuruma cizgisi mi degilmi cok kafam karisik yaaİnsalah vardir canim eger belirtilerin de varsa kan testi vermelisin bence
Kan testim dun 3 cikti 5 ve altinda ki ramaklar negatifmisİnsalah vardir canim eger belirtilerin de varsa kan testi vermelisin bence
Seninki daha net ama 1-2 saat sonra cok gec benimkide 10 dakikayi gecti ama ne yarim saat sonra bakmaya gittim oncesinde var miydi yokmuydu bilmiyorumBende test denedim 1 bucuk 2 saat once bu sekil oldu kuruma cizgisi mi degilmi cok kafam karisik yaa
Bir kac gun daha bekle tekrar kan testi ver istersenKan testim dun 3 cikti 5 ve altinda ki ramaklar negatifmisbelirtilerim var adetim 5 gun gecti 10 gundur adet olacakmis gibi agrilarim bulantim vardi bugun gecti hepsi bilemiyorum umutlanmakta istemiyorum hep bosa cikiyor
Evet doktor 5 gun sonra yine gel dedi ama umudum da yok olsaydi dun ki kan degerim biraz yuksek olurdu nasip valla sen kan testi yaptirdin miBir kac gun daha bekle tekrar kan testi ver istersen
Hayirlisi insalah 4 gundur gunum.gecikiyor bekelmedeydim hala bakalimSeninki daha net ama 1-2 saat sonra cok gec benimkide 10 dakikayi gecti ama ne yarim saat sonra bakmaya gittim oncesinde var miydi yokmuydu bilmiyorumRabbim gonlumuzden geceni hayirlisiyla nasip etsin
Benimde 5 gunum gecti haber ver guzel haber alirsanHayirlisi insalah 4 gundur gunum.gecikiyor bekelmedeydim hala bakalim
Bir umit birdaha git canim belli mi olir nasipte varsa emin ol ki umutlarin bosa cikmaz yok hala kan vermedim gunum 4 gundur geciyor bekliycem bir kac gun daha test deniycem daba erken cift cizgi olsa gidicemEvet doktor 5 gun sonra yine gel dedi ama umudum da yok olsaydi dun ki kan degerim biraz yuksek olurdu nasip valla sen kan testi yaptirdin mi
Tabiki veririm iki defa dusuk yapmistim pcos kistim var hayirlisi bakalimBenimde 5 gunum gecti haber ver guzel haber alirsan
Sende alirsan haber ver canimBenimde 5 gunum gecti haber ver guzel haber alirsan
Hakkimizda hayirlisi nasipten otesi yok gercekten ne kadar cabalasakta nasibi olmadan olmayacak insAllah ikimiz icinde hayirlisi olurTabiki veririm iki defa dusuk yapmistim pcos kistim var hayirlisi bakalim
En cokta stresten kaynakli oluyor hayirlisini bkliycezHakkimizda hayirlisi nasipten otesi yok gercekten ne kadar cabalasakta nasibi olmadan olmayacak insAllah ikimiz icinde hayirlisi olur
Arkadaşlar hamile olabilir miyim çok strese girdim.
Ben bu clearbludan neler cektim. Kac kere pozitif ciktida kan testim cikmadiArkadaslar bu ara ust uste hep sordum kusura bakmayin ama ilk heyecanlarDun kan testim 3 cikmisti bugun test aldim ilk 5-10 dakika bisey yokru sonra biraktim oraya icim rahat etmedi yine baktim goremedim ta ki telefonun isigini acip bakana kadar hafif bisey var gibi geldi isigi actigimda cok az cizgi gordum ama dedigim gibi 10 dakikayi gecmis olabilir sizce gecersiz mi?
Hemen cikmasi lazm kuzum. En gec 10 dakika.Bende test denedim 1 bucuk 2 saat once bu sekil oldu kuruma cizgisi mi degilmi cok kafam karisik yaa
Kuruma.cizgisi böyle olmaz sizinki ikinci çizgi silik ama.varBende test denedim 1 bucuk 2 saat once bu sekil oldu kuruma cizgisi mi degilmi cok kafam karisik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?