Testime bakar misiniz?

Ben bu clearbludan neler cektim. Kac kere pozitif ciktida kan testim cikmadi diger teste guven buna degl. Ya ayni anda 5 test denedim bundan. Bunun elektron versyonu cok dogru ama.
Yaa hep derler bu en guveniliri. Oysa ki diger testlere gorede cok pahali o zaman heveslenmesem iyi

Alahim insalah vardir insalah dedigin gibi ama gec cikti bu ikinci cizgi o yuzden teredütte kaldim
Geçte çıksa var canım benim ilk hamileliğimde de senin gibi oldu sonradan çıktı çizgi hamileydim . Hamilelik yoksa asla çizgi çıkmaz bu kadar belirgin kuruma çizgisi olmaz

Geçte çıksa var canım benim ilk hamileliğimde de senin gibi oldu sonradan çıktı çizgi hamileydim . Hamilelik yoksa asla çizgi çıkmaz bu kadar belirgin kuruma çizgisi olmaz
Benimki peki sizce benim cizgim nasil fotoda daha az ama canli boyle alt ve ustu cizgi var oratsinda tam yok

İnsalah canim insalah guzel bi sonuc alirim testin ustune su damlatin falan yazilmis bi kac kisiye bende yaptim cizgi dagilmadi insalah vardir yaa

Tesekur ederim bakalim canim test deniycem tekrardan var mi yokmu belli olucak
Walla 7 yıl çocuğu olmamış,yaklaşık 7.000 test yapmış biri olarak pozitif diyorum.Kuruma çizgisi bu şekilde olmaz çünkü çok gördüm.Hayırlısı olsun.Bu arada 2 oğlum oldu tabii sonradan ama yıllarca kk da hamilelik konularında takıldığım için yine bakmadan duramıyorum girdiğim zaman

Bence hamilesin net cizgi cikmis benimki gibi 10 dakika sonra cikmadiysa hemen ciktiysa hamilelik var gibi kesin
Yani hemen çıktı mı bilmiyorum sabah test yapmıştım evden çıkmadan 3 dakika falan baktım sonra çıktım evden akşam geldiğimde böyleydi. Şimdi kan testi vermeye gittim 2 saate alırım sonucu

Yani hemen çıktı mı bilmiyorum sabah test yapmıştım evden çıkmadan 3 dakika falan baktım sonra çıktım evden akşam geldiğimde böyleydi. Şimdi kan testi vermeye gittim 2 saate alırım sonucu
Hayirlisi canim insAllah saglikli sekilde vardir haberini bekliyoruz

Mutlaka sonucu paylaşacağım sizin de silik çıkmış galiba inşallah sonucunuz pozitif çıkar
Benimki cok karisik kac gun oncese silik cikmisti sonrasinda kan testim negatif cikti dun bugun yine boyle cikti pazartesi kan testi yapacagim yine ama pek icime dogmuyor hayirlisi dogru zamanda saglikla hepimiz yasayalim anneligi insaAllah

Benimki cok karisik kac gun oncese silik cikmisti sonrasinda kan testim negatif cikti dun bugun yine boyle cikti pazartesi kan testi yapacagim yine ama pek icime dogmuyor hayirlisi dogru zamanda saglikla hepimiz yasayalim anneligi insaAllah
Amin inşallah kan testiniz pozitif çıkar. Benim de 2 saate çıkar negatifte olsa pozitifte olsa sizinle paylaşacağım inşallah.

Alah bagislasin canim ay hic sorma 1 senedir evliyim iki dusuk yaptim bende ilk defa boyle net cizgi gordum ama acaba neden 1 bucuk 2 saat sonra cikti ilk basta tek cizgiydi

Alah bagislasin canim ay hic sorma 1 senedir evliyim iki dusuk yaptim bende ilk defa boyle net cizgi gordum ama acaba neden 1 bucuk 2 saat sonra cikti ilk basta tek cizgiydi
Erken yaptığın için olabilir.inş pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…