Çok teşekkür ederim, daha önce bir kez kimyasal geçirdim üstünden 5 ay geçti. Bu perşembe kan vereceğim umarım yüksek çıkarHiç beklemeden kan testi verin bence varsağlıkla huzurla kucağınıza alın
Biraz daha değerin yükselmesini bekliyorum, kaset testi de yarın sabah yaparım inşallah çıkar onda daİnşallahnormal kaset test ile denediniz mineden perşembeyi bekliyorsunuz
Bir kaç sayfada pozitif çıktı ama sonradan negatife döndü enfeksiyondan dolayıymış falan diye yazılar okudum daHamilesindir canım pembelik var idrar yolu enfeksiyon farklıdır bu testler beta hcg yükselip yukselememisini gösterir idrar yolu enfeksiyonla alakası yok
Çok teşekkür ederim sağolun, çok mutlu oldumHamilesinizzzz tebrikler
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum, tahminlerime göre eğer düzenli olarak iki katı artarsa haftaya cuma ya da pazartesi kese için hastahaneye giderimgebelik var tebrik ederim iki günde bir kanda baktırın düzenli artış var ise kimyasal değildir
Yok canım ya onunla alakası yok testlerden dır kaset testlerden yap sen bir daha çıkarsa çizgi kesin hamilesinBir kaç sayfada pozitif çıktı ama sonradan negatife döndü enfeksiyondan dolayıymış falan diye yazılar okudum da
Yarın sabah kalkınca kaset test ile de yaptım bakalım, çok teşekkür ederim yardımınız içinYok canım ya onunla alakası yok testlerden dır kaset testlerden yap sen bir daha çıkarsa çizgi kesin hamilesin
Rica ederimYarın sabah kalkınca kaset test ile de yaptım bakalım, çok teşekkür ederim yardımınız için
Tekrar test yaptınız mı
Ohh çok güzel maşallah hayırlı olsunKaset test ikinci dakikada çizgiy verdi çok şükür
Var gibi duruyor canımMerhaba benim adetim 2 haziranda oldu en son dün test yaptım bu şekilde çıktı sizce varmıdır adetim düzensiz bu arada bazen 33 bazen 35 günde bir oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?