Testime bakar mısınız

Eysnl48

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
554
652
23
Kızlar merhaba, ben bu ay hiç belirtim olmamasına rağmen adete bir gün kala öylesine bir test yaptım. Hiç beklemezsen ikinci çizgiyi gördüm çok şükür. Ama bazı söylentiler kafamı karıştırdı, bende idrar yolu enfeksiyonu 11 çıktı ve tedaviye başlamadım henüz, bu yüzden çizgim çıkmış olabilir mi. Adetim şuan 2 gün geçti

Eklentiler

• 4A616D34-039B-4DA0-9E6D-4C55A9E71EC1.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 259
Hamilesindir canım pembelik var idrar yolu enfeksiyon farklıdır bu testler beta hcg yükselip yukselememisini gösterir idrar yolu enfeksiyonla alakası yok

gebelik var tebrik ederim iki günde bir kanda baktırın düzenli artış var ise kimyasal değildir

Hamilesindir canım pembelik var idrar yolu enfeksiyon farklıdır bu testler beta hcg yükselip yukselememisini gösterir idrar yolu enfeksiyonla alakası yok
Bir kaç sayfada pozitif çıktı ama sonradan negatife döndü enfeksiyondan dolayıymış falan diye yazılar okudum da

gebelik var tebrik ederim iki günde bir kanda baktırın düzenli artış var ise kimyasal değildir
Ben de öyle yapmayı düşünüyorum, tahminlerime göre eğer düzenli olarak iki katı artarsa haftaya cuma ya da pazartesi kese için hastahaneye giderim

Merhaba benim adetim 2 haziranda oldu en son dün test yaptım bu şekilde çıktı sizce varmıdır adetim düzensiz bu arada bazen 33 bazen 35 günde bir oluyor

Eklentiler

• C0808234-F293-4A52-8DFD-58C6D7DA3377.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 172
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…