Testime bakar mısınız

Arada sancılanıyorum da ya niye ki acaba adet mi olacam yoksa bebiş mi yerleşiyo anlamadım kiii

O zaman şöyle yapabilirsin yarın testi ilk idrarla tekrarla bakalım koyulaşma olucakmı ona bakalım
Maalesef evde test de yok test sipariş verdim ancak yarın kargoya verilir dediler eczane falan da çok uzak çıkıp alamam yani yarın kargoya verilirse cumartesi gelir diye düşünüyorum hemen yaparım gelirse de

Maalesef evde test de yok test sipariş verdim ancak yarın kargoya verilir dediler eczane falan da çok uzak çıkıp alamam yani yarın kargoya verilirse cumartesi gelir diye düşünüyorum hemen yaparım gelirse de
Tamam canım haber dar et benide istiyormuşsunuz bebiş

İstiyomuydun canım 2. Çocuğu yoksa süprizmi
Ya diyorum ya tutmaz dedik korunmadık üstelik2 Haziran adet tarihimdi biz 23 haziranda korunmasız oldu ama öncesinde hep korunduk o yüzden ben tutmaz dedim adetim de geçince bide sürpriz gibi oldu yani

Demekki yumurtlama dönemi önemli değil her türlü kalınıyor hamile her korunmayı bıraktığımda kalıyorum o ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…