Var inşallah Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin hemen kan verinMerhaba benim adetim 2 haziranda oldu en son dün test yaptım bu şekilde çıktı sizce varmıdır adetim düzensiz bu arada bazen 33 bazen 35 günde bir oluyor
Kan vermeye hafta içi gidebilirim ancak adetim düzensiz olduğu için acele etmek istemiyorum bide bu 2. Gebeliğim olacak 1 oğlum var 3 yaşına girecekVar gibi duruyor canımen net sonucu kan testinde alırsın hemen koş kan vermeye
O zaman şöyle yapabilirsin yarın testi ilk idrarla tekrarla bakalım koyulaşma olucakmı ona bakalımArada sancılanıyorum da ya niye ki acaba adet mi olacam yoksa bebiş mi yerleşiyo anlamadım kiii
Adetle o kadar benziyo ki belirtileri ayırt etmek çok zor zatenArada sancılanıyorum da ya niye ki acaba adet mi olacam yoksa bebiş mi yerleşiyo anlamadım kiii
Maalesef evde test de yok test sipariş verdim ancak yarın kargoya verilir dediler eczane falan da çok uzak çıkıp alamam yani yarın kargoya verilirse cumartesi gelir diye düşünüyorum hemen yaparım gelirse deO zaman şöyle yapabilirsin yarın testi ilk idrarla tekrarla bakalım koyulaşma olucakmı ona bakalım
Evet yaa kafam çok karışık göğüslerim de ağrıyor dokununcaAdetle o kadar benziyo ki belirtileri ayırt etmek çok zor zaten
Tamam canım haber dar et benide istiyormuşsunuz bebişMaalesef evde test de yok test sipariş verdim ancak yarın kargoya verilir dediler eczane falan da çok uzak çıkıp alamam yani yarın kargoya verilirse cumartesi gelir diye düşünüyorum hemen yaparım gelirse de
Yumurtlama dönemi geçti ben dedim bebek tutmaz adetim yakın diye korunmadık 2-3 defa o yüzden şüphelendimTamam canım haber dar et benide istiyormuşsunuz bebiş
İstiyomuydun canım 2. Çocuğu yoksa süprizmiYumurtlama dönemi geçti ben dedim bebek tutmaz adetim yakın diye korunmadık 2-3 defa o yüzden şüphelendim
Ya diyorum ya tutmaz dedik korunmadık üstelik2 Haziran adet tarihimdi biz 23 haziranda korunmasız oldu ama öncesinde hep korunduk o yüzden ben tutmaz dedim adetim de geçince bide sürpriz gibi oldu yaniİstiyomuydun canım 2. Çocuğu yoksa süprizmi
Hamilesin cnm çizgi varMerhaba benim adetim 2 haziranda oldu en son dün test yaptım bu şekilde çıktı sizce varmıdır adetim düzensiz bu arada bazen 33 bazen 35 günde bir oluyor
Bide biz böyle konuşuyoruz ya bakalım var mı ki gerçektenİstiyomuydun canım 2. Çocuğu yoksa süprizmi
Bazılarında silik çıkıyor ama adet oluyorlar geriHamilesin cnm çizgi var
Doğru diyorsun Allahım hayırlısını versin canımBide biz böyle konuşuyoruz ya bakalım var mı ki gerçekten
Bak buda 3 temmuzdaki testlerim 3-4 saat arayla yapmıştımDoğru diyorsun Allahım hayırlısını versin canım
Sende var vallaBak buda 3 temmuzdaki testlerim 3-4 saat arayla yapmıştım
Olcam dedimi oluyo valla canım vaktine bakmıyo hiçDemekki yumurtlama dönemi önemli değil her türlü kalınıyor hamile her korunmayı bıraktığımda kalıyorum o ay
Yaştan dolayı da olabilir diyorlar daha 23 yaşındayımOlcam dedimi oluyo valla canım vaktine bakmıyo hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?