Testime bakar mısınız

Demekki yumurtlama dönemi önemli değil her türlü kalınıyor hamile her korunmayı bıraktığımda kalıyorum o ay
Bende yumurtlamadan sonra ilişki oldu olmaz diye ve hala adet olmadım test de yapmadım normalde akıntı olurdu hamileliklerimde ama bunda yok diye hiç aklıma gelmedi ama şimdi siz böyle diyince şüphelendim

Bende yumurtlamadan sonra ilişki oldu olmaz diye ve hala adet olmadım test de yapmadım normalde akıntı olurdu hamileliklerimde ama bunda yok diye hiç aklıma gelmedi ama şimdi siz böyle diyince şüphelendim
Adet geciktimi

Yumurtlama döneminden baya sonra düşünün 2 Haziran adet oldum korunmasız ilk ilişki 23 haziranda oldu

Banada yardımcı olurmusunuz lütfen reglma 10 gün varken erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı iki gün sonra tekrar yaptım pozitif çıktı silinik ve anında çıktı sonra reglma 5gun var Ken tekrar yaptım bu sefer kaset yaptım pozitif çıktı bugün regl gunum ama olmadım test yaptım tekrardan kaset test nagatif çıktı ne demek oluyor bilen varmı yada böyle bsiey yaşayan varmi

Kan vermeniz gerekiyor bence belki testler bozuktur

Akşam saatlerinde mi yaptın, ya da test bozuk olabilir. Hepsini aynı saatlerde yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…