- 11 Ekim 2021
- 87
- 11
- 38
- 25
Bende yumurtlamadan sonra ilişki oldu olmaz diye ve hala adet olmadım test de yapmadım normalde akıntı olurdu hamileliklerimde ama bunda yok diye hiç aklıma gelmedi ama şimdi siz böyle diyince şüphelendimDemekki yumurtlama dönemi önemli değil her türlü kalınıyor hamile her korunmayı bıraktığımda kalıyorum o ay
Gencecik çıtır anneYaştan dolayı da olabilir diyorlar daha 23 yaşındayım
Adet geciktimiBende yumurtlamadan sonra ilişki oldu olmaz diye ve hala adet olmadım test de yapmadım normalde akıntı olurdu hamileliklerimde ama bunda yok diye hiç aklıma gelmedi ama şimdi siz böyle diyince şüphelendim
Evet ama akıntı filan hiç olmadı ve yumurtlama sonrası ilişki oldu diye üstüme bile almadımAdet geciktimi
Kız ne duruyonnnn koş test almayaEvet ama akıntı filan hiç olmadı ve yumurtlama sonrası ilişki oldu diye üstüme bile almadım
Bende de akıntı yok hafif var oda kuru olmamak için sanırımEvet ama akıntı filan hiç olmadı ve yumurtlama sonrası ilişki oldu diye üstüme bile almadım
Yumurtlama döneminden baya sonra düşünün 2 Haziran adet oldum korunmasız ilk ilişki 23 haziranda olduBende yumurtlamadan sonra ilişki oldu olmaz diye ve hala adet olmadım test de yapmadım normalde akıntı olurdu hamileliklerimde ama bunda yok diye hiç aklıma gelmedi ama şimdi siz böyle diyince şüphelendim
Yumurtlama dönemim bitmişti yaniYumurtlama döneminden baya sonra düşünün 2 Haziran adet oldum korunmasız ilk ilişki 23 haziranda oldu
Cnm bende böyle öğrendim ertesini günü kan verdim 64 çıkmıştı değerim yani çok erken olduğu için silik hayırlı olsun sağlıklı olur inşallahBazılarında silik çıkıyor ama adet oluyorlar geri
Bakalım pazartesi kan veririm inşallahCnm bende böyle öğrendim ertesini günü kan verdim 64 çıkmıştı değerim yani çok erken olduğu için silik hayırlı olsun sağlıklı olur inşallah
Diğer hamileliklerime benzer hiçbir belirti yaşamadımBende de akıntı yok hafif var oda kuru olmamak için sanırım
Test yaptım hiçbirşey çıkmadıKız ne duruyonnnn koş test almaya
Döngünüz uzun olduğu için 19. Gün yumurtlama olmuş herhaldeYumurtlama dönemim bitmişti yani
Yani 33 ile 35 gün döngü uzunluğuna göre zaten ilişki yaşadığınız dönemde yumurtlamışsınızDöngünüz uzun olduğu için 19. Gün yumurtlama olmuş herhalde
Kan vermeniz gerekiyor bence belki testler bozukturBanada yardımcı olurmusunuz lütfen reglma 10 gün varken erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı iki gün sonra tekrar yaptım pozitif çıktı silinik ve anında çıktı sonra reglma 5gun var Ken tekrar yaptım bu sefer kaset yaptım pozitif çıktı bugün regl gunum ama olmadım test yaptım tekrardan kaset test nagatif çıktı ne demek oluyor bilen varmı yada böyle bsiey yaşayan varmi
Akşam saatlerinde mi yaptın, ya da test bozuk olabilir. Hepsini aynı saatlerde yapmalısınBanada yardımcı olurmusunuz lütfen reglma 10 gün varken erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı iki gün sonra tekrar yaptım pozitif çıktı silinik ve anında çıktı sonra reglma 5gun var Ken tekrar yaptım bu sefer kaset yaptım pozitif çıktı bugün regl gunum ama olmadım test yaptım tekrardan kaset test nagatif çıktı ne demek oluyor bilen varmı yada böyle bsiey yaşayan varmi
Sabah aç karnına yaptım hepsiniAkşam saatlerinde mi yaptın, ya da test bozuk olabilir. Hepsini aynı saatlerde yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?