- 31 Ekim 2023
- 1.174
- 922
- 43
- Konu Sahibi Kullanmiyoruuum
-
Canım fotoğrafta belli olmuyor çizgi varsa bile 2 gün sonra tekrarla varsa rengi koyulaşacaktır. Benimde böyleydi testim iki günde bir yeniledikçe çizgiler netleşti. İnşallah vardırmerhaba ilk idrarla yapmadım 12 den önce adet günümdü saat akşam idrarıyla yaptım silik gibi görüyorum telefonda pek net değil ama sizce bişey varmı Eki Görüntüle 3345587
üstteki testi bu sabah yaptım ilk idrar ile . Alttaki testi gece 11 de yapmıştım sizce varmıCanım fotoğrafta belli olmuyor çizgi varsa bile 2 gün sonra tekrarla varsa rengi koyulaşacaktır. Benimde böyleydi testim iki günde bir yeniledikçe çizgiler netleşti. İnşallah vardır
Çok silik beyaz bir çizgi görür gibiyim bilmiyorum yanlışta yönlendirmek istemem sizi, inşallah vardırüstteki testi bu sabah yaptım ilk idrar ile . Alttaki testi gece 11 de yapmıştım sizce varmı
Merhaba benimde böyle silik çıktı inşallah ikimizin de vardır bebişiüstteki testi bu sabah yaptım ilk idrar ile . Alttaki testi gece 11 de yapmıştım sizce varmı
İnşallah çok teşekkür ederiimmÇok silik beyaz bir çizgi görür gibiyim bilmiyorum yanlışta yönlendirmek istemem sizi, inşallah vardır
Evett gördüm inşallah vardıırMerhaba benimde böyle silik çıktı inşallah ikimizin de vardır bebişi Eki Görüntüle 3346235
Canım seni çok iyi anlıyorum ben yetmiyodu testin içini açıyodum ama adet gününse erken gebelikte çok daha belirgin çıkması lazım, inşallah vardır istiyosan ama negatif gibi görünüyorüstteki testi bu sabah yaptım ilk idrar ile . Alttaki testi gece 11 de yapmıştım sizce varmı
Günüm geçmedi bata 4 gün var bu sabah yaptım ilk 2 dkda çıktıEvett gördüm inşallah vardıırgününüz geçti mi kaçıncı dakika da çıktı çizgi acaba
Canım seni çok iyi anlıyorum ben yetmiyodu testin içini açıyodum ama adet gününse erken gebelikte çok daha belirgin çıkması lazım, inşallah vardır istiyosan ama negatif gibi görünüyor
Hafif bir silik çizgi var kaç dk sonra cıktımerhaba ilk idrarla yapmadım 12 den önce adet günümdü saat akşam idrarıyla yaptım silik gibi görüyorum telefonda pek net değil ama sizce bişey varmı Eki Görüntüle 3345587
Bu test pozitif görünüyor. Adet gününe kadar testi tekrarlayın koyulaşmayı takip edin benceEki Görüntüle 3346453
Sizce var mı
Canım sen bunu kendi gözünle görebiliyosan daha çok yeni olabilir benimde öyle çıktı ilkte bakMerhaba kızlar. Çok silik bi kararti var gibi sizce var mi bi bakar mısınız
Benim gördüğüm çizgi T ye daha yakın böyle deği sanki . Öyle olur mu yanlış yerde mi gördümCanım sen bunu kendi gözünle görebiliyosan daha çok yeni olabilir benimde öyle çıktı ilkte bakEki Görüntüle 3346598
Yarın bidaha dene istersen başka bir testleBenim gördüğüm çizgi T ye daha yakın böyle deği sanki . Öyle olur mu yanlış yerde mi gördüm
Teşekkürler dün kan testi verdim 36.2 çıktıBebiş el sallıyor resmen var mı ne demekhayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?