Bence var hayırlı olsunnnnKızlar merhaba. Geçen hafta reglime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat sonuç negatifti. Bu sabah yumurtadan midem bulanınca tekrar test yapayım dedim çok silik bir çizgi çıktı. Sizde görüyor musunuz? Kuruma cizgisi falan nasıl oluyor olma ihtimali var mıdır? Cizgi hemen çıktı ve hiç kaybolmadi.Eki Görüntüle 3361116
Bence var hayırlı olsunnnn
Bu test kurumuş bence yanıltabilir yarın tekrarlayın bir şey söylemek zor
Sonucunuz ne oldu aynı durumdayizKızlar merhaba. Geçen hafta reglime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat sonuç negatifti. Bu sabah yumurtadan midem bulanınca tekrar test yapayım dedim çok silik bir çizgi çıktı. Sizde görüyor musunuz? Kuruma cizgisi falan nasıl oluyor olma ihtimali var mıdır? Cizgi hemen çıktı ve hiç kaybolmadi.Eki Görüntüle 3361116
Sonucunuz ne oldu aynı durumdayiz
Maşallah gözünüz aydın darısı basima artik5+6 haftalığız şuan da :) Çarşamba günü hastaneye gittik keseyi gördük. Cuma günü tekrar gideceğiz :)
Çok teşekkür ederim. Amin insallahhMaşallah gözünüz aydın darısı basima artik
Bunada bakabilirmisiniz lütfen ilk beş dakikada çıktı ikisideKızlar merhaba. Geçen hafta reglime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat sonuç negatifti. Bu sabah yumurtadan midem bulanınca tekrar test yapayım dedim çok silik bir çizgi çıktı. Sizde görüyor musunuz? Kuruma cizgisi falan nasıl oluyor olma ihtimali var mıdır? Cizgi hemen çıktı ve hiç kaybolmadi.Eki Görüntüle 3361116
Bunada bakabilirmisiniz lütfen ilk beş dakikada çıktı ikiside
Benimde adetim 3 gün geçti kaset test yaptım ve bu şekilde çıktı ilk on dakikada. benimkine de bakarmısınız hanımlar lütfen gebelik var mı sizceKızlar merhaba. Geçen hafta reglime 1 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat sonuç negatifti. Bu sabah yumurtadan midem bulanınca tekrar test yapayım dedim çok silik bir çizgi çıktı. Sizde görüyor musunuz? Kuruma cizgisi falan nasıl oluyor olma ihtimali var mıdır? Cizgi hemen çıktı ve hiç kaybolmadi.Eki Görüntüle 3361116
Benimde adetim 3 gün geçti kaset test yaptım ve bu şekilde çıktı ilk on dakikada. benimkine de bakarmısınız hanımlar lütfen gebelik var mı sizce
Biraz daha beklemeli miyim kan vermek için diye düşünüyorum açıkçası canım çok kararsızım hani bu kımyasal gebelik vs durumları olursa diyeMerhaba. Var gibi sen kan da ver emin ol bence canım.
canım tebrik ederim ben silik bir çizgi gördüm kan verirsen sonucun u öğrenebilrisinBunada bakabilirmisiniz lütfen ilk beş dakikada çıktı ikiside
Teşekkür ederim Bir kaç sonra vereceğim ınsallah vardırcanım tebrik ederim ben silik bir çizgi gördüm kan verirsen sonucun u öğrenebilrisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?