- 11 Nisan 2022
- 252
- 63
- 48
- 28
- Konu Sahibi Cakiltasi18
-
Teşekkür ederim. Adetim gecikti bide kahverengi lekelenme vardı gerçi ben onuda adet sandım ama yinede şansımı denedim şükür pozitif çıktıCanım öncelikle hayırlı olsun belirtilerin hiç yok muydu neye göre test yaptın
Çok mutlu oldum canım srnin adına benim de adetim 6 gün gecikti ama bir belirtim yok test yapmıyorum negatif görmekten sıkıldım senin doğal yolla mı olduTeşekkür ederim. Adetim gecikti bide kahverengi lekelenme vardı gerçi ben onuda adet sandım ama yinede şansımı denedim şükür pozitif çıktı
Evet doğal oldu ama 3 sene olmadı bizim en son aşılama yaptiracaktim önümüzdeki ay aklımdan tamamen çıkmıştı artık doğal yoldan olmayacağına inandım hastane sürecine giricem diye ilişkide bile dikkat etmiyordum hemen kalkiyordum işte Allah nasip etti çok şükürÇok mutlu oldum canım srnin adına benim de adetim 6 gün gecikti ama bir belirtim yok test yapmıyorum negatif görmekten sıkıldım senin doğal yolla mı oldu
Amin çok sagol cnm benimEvet doğal oldu ama 3 sene olmadı bizim en son aşılama yaptiracaktim önümüzdeki ay aklımdan tamamen çıkmıştı artık doğal yoldan olmayacağına inandım hastane sürecine giricem diye ilişkide bile dikkat etmiyordum hemen kalkiyordum işte Allah nasip etti çok şükürRabbim sizlere de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Extra bir takviye kullanmadın değil miEvet doğal oldu ama 3 sene olmadı bizim en son aşılama yaptiracaktim önümüzdeki ay aklımdan tamamen çıkmıştı artık doğal yoldan olmayacağına inandım hastane sürecine giricem diye ilişkide bile dikkat etmiyordum hemen kalkiyordum işte Allah nasip etti çok şükürRabbim sizlere de tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Testime bakar mısınız pozitif miExtra bir takviye kullanmadın değil mi
Hayır zaten ramazan ayında olduExtra bir takviye kullanmadın değil mi
Testime bakabilir misiniz pozitif mi acabaHayır zaten ramazan ayında oldu
Evet hayalet çizgi görünüyor markası ne testinTestime bakabilir misiniz pozitif mi acaba
2 Side artimed biri kaset test biri erken gebelik yalancı pozitif çıkarıyor diye çok duydum ama bende daha önce hiç yalancı pozitif çıkarmadı hatta hamile olmayan bir arkadaşıma da denedik aynı marka onda bomboş negatif ti kendimde de belirtler hissediyorum bir kaç gün bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorumEvet hayalet çizgi görünüyor markası ne testin
Allah gönlüne göre versin canım2 Side artimed biri kaset test biri erken gebelik yalancı pozitif çıkarıyor diye çok duydum ama bende daha önce hiç yalancı pozitif çıkarmadı hatta hamile olmayan bir arkadaşıma da denedik aynı marka onda bomboş negatif ti kendimde de belirtler hissediyorum bir kaç gün bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim bakalım sonuç ne olacakAllah gönlüne göre versin canım
Güzel haberlerini bekliyorumTeşekkür ederim bakalım sonuç ne olacak
Yarın tekrarlamayi düşünüyorumGüzel haberlerini bekliyorum
Allah gönlüne göre versin canım hayırlısıyla inşallahYarın tekrarlamayi düşünüyorum
Bu sabahta kaset teste silik çıktı bugün kan verdim negatif neden öyle oldu acabaSiz bilirsiniz hayırlısı neyse o olsun inşallah
Kan verdim ben negatif çıktı demekki testler gerçekten yalancı pozitifmisAllah gönlüne göre versin canım
Hayırlısı olsun herşeyin bir zamanı var inşallah tez zamanda Rabbim nasip ederKan verdim ben negatif çıktı demekki testler gerçekten yalancı pozitifmis
Benim şöyle birşey geldi başıma ben kanı beklenen adetten 2 gün önce verdim beklenen adetten 1 gün önce de kahverengi lekelenmem oldu ama o lekelenmeyi yaşadığım gün belim kuyruk sokumuna doğru olan kısmı ve kasıklarım orta sidette ağrıyordu bugün regl gunumdu olmadım beklicem ama ağrılarım da birden yok oldu testin sonradan pozitife dönme ihtimali olabilir miHayırlısı olsun herşeyin bir zamanı var inşallah tez zamanda Rabbim nasip eder
Evet geç döllenme olabilir. Bende aynısını yaşadım sabahtan kahverengi lekelenme oldu ve adet ağrısının aynısını yaşadım adet oldum sandım lekeyi de görünce sonrasında ne leke devam etti ne ağrıBenim şöyle birşey geldi başıma ben kanı beklenen adetten 2 gün önce verdim beklenen adetten 1 gün önce de kahverengi lekelenmem oldu ama o lekelenmeyi yaşadığım gün belim kuyruk sokumuna doğru olan kısmı ve kasıklarım orta sidette ağrıyordu bugün regl gunumdu olmadım beklicem ama ağrılarım da birden yok oldu testin sonradan pozitife dönme ihtimali olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?