Testime bakar misiniz

anasininkuzusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2025
60
22
3
38
Merhaba hanımlar. Son adet tarihim 17 Nisan yumurtlama 1 mayisti. Biz 1 ve 3 mayısı değerlendirdik. Sonrasında bel ağrısı,bacak ağrısı, koku hassasiyeti, gaz çıkarma ki zor çıkarırım afedersiniz diğer hamileliğimde de kolay cikarirdim, kabızlik, ayak usumesi daha soğuk havalar da bile çorap giymezdim emzirdigim için usumuyorum genelde, sağ kasıkta batma, alt karında yanma bunlar aklıma gelen belirtiler. Adetim de iki gün gecikti ve test yaptım bu sabah ilk idrarla. Erken gebelik testi iki dakika içinde çizgi çıktı normal gebelik testi on dakika içinde çok belirsiZ çizgi çıktı. Markası artimed. Burda okuduguma göre sorunluymus bu marka. Koydeyim ailemin yanında. Test bı o vardı onu aldım. Produktor mu ne o iiyiymis onu da sipariş verdim erken gebelik testi yarın gelecek eczaneye. Sorum şu o testi de sabah ilk idrarla mi yapmaliyim? Yoksa zaman farketmez mi? Ben tüp bebekle gebe kaldım hani umudum olmadığı için bu belirtileri beklemiyodum. İnşallah güzel sonuç alırım yarın.dualariniza talibim. Teşekkürler

Canım bariz pozitif bu hayırlı olsun bu koyulukta yalancı pozitif görmedim

Canım bariz pozitif bu hayırlı olsun bu koyulukta yalancı pozitif görmedim
Ay ne diyorsun bacimmm benim seneler önce amh yerlerdeydi şimdi kim bilir ne olmuştur. Donmuş embriyom bile yok. İki transfer edildi biri tuttu. Tüp bebek çok zor psikolojik olarak çok yipratti beni ama Ocak gibi yine başlarız diyoduk. Nolur yalvarırım dua edin kimin duasinin kabul olacağı belli olmaz.

İnşallah canım ama hamilesin bu kadar bariz yalancı pozitif görmedim hiç darısı bana sende bana dua et canım

İnşallah canım ama hamilesin bu kadar bariz yalancı pozitif görmedim hiç darısı bana sende bana dua et canım
Allah dileyen isteyen herkesin kucağını nur topu gibi evlatlarla doldursun. Evlat diye yanmak nedir ben bilirim. Rabbim kimsenin kızına oğluna da bu derdi vermesin

Amh kaçtı acaba

Tüp bebekle hamile kalmışsınız galiba ne kadar zaman sürdü
2022 Ekim sonunda tedaviye başladık. Sol yumurtaligimda iltihap da varmış bunu bana rahim filmi isteyen doktor söylemedi bir sene sonra tüp bebek doktorum söyledi maalesef. İlk toplamada bir yumurtam alındı ikinci toplamada beş yumurtam alındı bı tanesi beşinci gune ulaştı. Sonrasında ikisi de transfer edildi. Çok şükür biri tuttu 18 aylık kızım var. Kasımda kızım iki yaşına girecek. Ocak subat gibi yine gideriz diyoduk

Yani Ekim sonunda başladık. 1 Mart'ta transfer oldum 12 Mart'ta hamile olduğumu öğrendim

İnşallah kardeş geliyordur neticeden haberdar edin mutlaka

Merhaba bişey sormak istiyorum musaitsen canim ben bu gebelik testlerini pek kullanmadığım için bilmiyorum.
HCG 1.20 den düşük çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…