- Konu Sahibi anasininkuzusu
-
Nimo ben kullandım yalancı pozitiflik veriyor o
Yinede belli olmaz kan vermeniz daha doğruKızlar nimo marka test kullanan var mıyalancı pozitif mi
Bence birkaç gün daha bekleyip tekrar kan verin geç döllenme olabilir ve prodoctor testi ile gebelik testi yapınBen hiç anlamiyorum .awox sipariş etmiştim geldi aldım ama gerek kalmadı. Kan verdim sonucu öğrendim. Adetim 4 gün gecikti sonuç 1.20 den az
Benim de çift çizgi çıktı ama daha kan vermedim. Reglim yarın bekliyorumBen hiç anlamiyorum .awox sipariş etmiştim geldi aldım ama gerek kalmadı. Kan verdim sonucu öğrendim. Adetim 4 gün gecikti sonuç 1.20 den az
Benim testlere güvenim kalmadıBenim de çift çizgi çıktı ama daha kan vermedim. Reglim yarın bekliyorum
Yok cqnim ya eşim yoktu ki o zaman. Bı de awoxla yaptım çıkmadı yani. Her kuruşu haram olsun artimed kandirdiBence birkaç gün daha bekleyip tekrar kan verin geç döllenme olabilir ve prodoctor testi ile gebelik testi yapın
Artimed eşim eczaneden aldı ama mavi değil beyazdı kaset. Tek çizgi gösterdi sonra silik gösterdi beş dk içinde.Yok cqnim ya eşim yoktu ki o zaman. Bı de awoxla yaptım çıkmadı yani. Her kuruşu haram olsun artimed kandirdi
Yani dediğim gibi geç döllenme olabilir benim adetim 20 gün gecikti 20 günde iki kez kan verdim negatifti dün pozitif çıktı 59 çikti hcgYok cqnim ya eşim yoktu ki o zaman. Bı de awoxla yaptım çıkmadı yani. Her kuruşu haram olsun artimed kandirdi
Merhaba belirtileriniz neydi acaba, ve hcg değeriniz güncel olarak nedir, ayrıca sizde pcos var mıYani dediğim gibi geç döllenme olabilir benim adetim 20 gün gecikti 20 günde iki kez kan verdim negatifti dün pozitif çıktı 59 çikti hcg
Midem bulanıyordu halsizlik vardı sürekli bir uyku hali vardı ve çok aşerme başlamıştı ilk kan verdiğimde 59 du iki gün sonra verdim 149 çıktı dün doktor şuanda normal bir ilerlemede değerin dediMerhaba belirtileriniz neydi acaba, ve hcg değeriniz güncel olarak nedir, ayrıca sizde pcos var mı
Pcosta var bende hatta ben dogum yaptım 11 aylık kızım var doktor bana sen bidaha zor hamile kalırsın kistin var ve kilon var demiştiMerhaba belirtileriniz neydi acaba, ve hcg değeriniz güncel olarak nedir, ayrıca sizde pcos var mı
Keşke öyle olsa canim. Hala adet olmadım ama kan verdikten iki gün sonra awox erken gebelik testi de yaptım negatifti. Çok isterdim pozitif olmasınıYani dediğim gibi geç döllenme olabilir benim adetim 20 gün gecikti 20 günde iki kez kan verdim negatifti dün pozitif çıktı 59 çikti hcg
Kaç gününüz geçtiKeşke öyle olsa canim. Hala adet olmadım ama kan verdikten iki gün sonra awox erken gebelik testi de yaptım negatifti. Çok isterdim pozitif olmasını
12 gün geçti canim hala da bı kıpırdanma yok adet naminaKaç gününüz geçti
Bı tane daha awox var. Bekleyeyim bakalım yaparım olmazsa. Aksilik bu ya memleketteyim. Rahatça doktor eczane bulamıyorum :) bana tüp bebek doktorum böyle giderse menapoza girersin demişti üç sene önce valla acaba menapoz mu diye de düşünüyorum. Bayramdan sonra İstanbul a dönünce gidicem doktoraBence 3 4 gün bekleyip testi yenileyin adet olmazsaniz daha
Bu markayı hep iyi diye okudum burda. Bence bı kan ver canim eğer gebeysen gün aşırı kan vermen gerekiyo ya haftaicine denk gelir rahat olursun. İnşallah seninki pozitiftirKızlar adetim üç gün gecikti productor marka erken gebelik testi yaptım ilk beş dakka yoktu dışarı çıkıp eve geldim baktığımda kıpkırmızı olmuştu çizgi resmi atıyorum bakabilir misiniz uyuyamıyorum yardımcı olur musunuz banada
İnşallah seninde kucağın boş kalmasın Allah'tan ümit kesilmez yedi yıl oldu her ay bir umutla bekliyorum sende bende bu hasretle bekleyen herkes elbet Allah'ın izniyle alacağız kucağımızaBu markayı hep iyi diye okudum burda. Bence bı kan ver canim eğer gebeysen gün aşırı kan vermen gerekiyo ya haftaicine denk gelir rahat olursun. İnşallah seninki pozitiftir
Amin canım benim hem de çok amin. Yaşamayan bilemez Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı akıllı ahlaklı Yusuf yüzlü evlatlar versin. Benim kızım tüp bebekle oldu üç yıl biz de her yolu denedik. Şimdi ikinciyi o tedaviye gerek kalmadan istiyorum çünkü çok zor psikolojik olarak. Yine de olumlu sonuçlandı çok şükürİnşallah seninde kucağın boş kalmasın Allah'tan ümit kesilmez yedi yıl oldu her ay bir umutla bekliyorum sende bende bu hasretle bekleyen herkes elbet Allah'ın izniyle alacağız kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?