Testime bakar misiniz

Merhaba belirtileriniz neydi acaba, ve hcg değeriniz güncel olarak nedir, ayrıca sizde pcos var mı
Midem bulanıyordu halsizlik vardı sürekli bir uyku hali vardı ve çok aşerme başlamıştı ilk kan verdiğimde 59 du iki gün sonra verdim 149 çıktı dün doktor şuanda normal bir ilerlemede değerin dedi

Bence 3 4 gün bekleyip testi yenileyin adet olmazsaniz daha
Bı tane daha awox var. Bekleyeyim bakalım yaparım olmazsa. Aksilik bu ya memleketteyim. Rahatça doktor eczane bulamıyorum :) bana tüp bebek doktorum böyle giderse menapoza girersin demişti üç sene önce valla acaba menapoz mu diye de düşünüyorum. Bayramdan sonra İstanbul a dönünce gidicem doktora

Kızlar adetim üç gün gecikti productor marka erken gebelik testi yaptım ilk beş dakka yoktu dışarı çıkıp eve geldim baktığımda kıpkırmızı olmuştu çizgi resmi atıyorum bakabilir misiniz uyuyamıyorum yardımcı olur musunuz banada

Eklentiler

• 1000043295.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 1000043309.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 59
Bu markayı hep iyi diye okudum burda. Bence bı kan ver canim eğer gebeysen gün aşırı kan vermen gerekiyo ya haftaicine denk gelir rahat olursun. İnşallah seninki pozitiftir

Bu markayı hep iyi diye okudum burda. Bence bı kan ver canim eğer gebeysen gün aşırı kan vermen gerekiyo ya haftaicine denk gelir rahat olursun. İnşallah seninki pozitiftir
İnşallah seninde kucağın boş kalmasın Allah'tan ümit kesilmez yedi yıl oldu her ay bir umutla bekliyorum sende bende bu hasretle bekleyen herkes elbet Allah'ın izniyle alacağız kucağımıza

İnşallah seninde kucağın boş kalmasın Allah'tan ümit kesilmez yedi yıl oldu her ay bir umutla bekliyorum sende bende bu hasretle bekleyen herkes elbet Allah'ın izniyle alacağız kucağımıza
Amin canım benim hem de çok amin. Yaşamayan bilemez Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı akıllı ahlaklı Yusuf yüzlü evlatlar versin. Benim kızım tüp bebekle oldu üç yıl biz de her yolu denedik. Şimdi ikinciyi o tedaviye gerek kalmadan istiyorum çünkü çok zor psikolojik olarak. Yine de olumlu sonuçlandı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…